Bildirim
WIRELESS (YARDIM)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
WPA-SPK yapıcaksın..Birde şifre koruması koy 10 karakterli harf ve rakamdan oluşan.. -
nası yapıcamıda anlatırsan sevinirm -
Ben Modem ayarları olarak nasıldır bilmiyorum..Bunun için Modeminizin markasını yazarak ve model numarasını wireless ayarları configurasyonu için google'dan bilgilere ulaşabilirsin..
Eğer modem modelin aşağıdaki gibiyse dostum =)
192.168.1.1 den USR9106 nın console una giriyorsun ve soldaki sütundan önce
Wireless AP ı secip "enable wireless" ve "disable SSID Broadcast" i tikliyorsun.. bu birinci güvenlik tedbirimiz bunları tikledigin zaman modemin etrafa "bende kablosuz bir ag var buyrun gelin burdan baglanın" diye bagırmaktan vaz gecer ve sessiz moda gecer..
-sonra wireless AP den acılan menüde "security" tabı var.. oraya tik liyoruz ve ordaki "Network authentication" kısmını "disabled" yerine "enabled" yapıyoruz böylece etrafta sizin SSID nizi herşeye ragmen inatla bulan biri kimlik dogrulama olmadan sizin modeminiz üzerinden cıkıs veya giriş yapmamış oluyor.. data encyrption kısmını da ON yapınca.. nispeten güvenliginizi saglamış olursunuz.. bir hatırlatma SSID NİZİ MUTLAKA DEGİSTİRİN.. yani USR9106 olmasın.. mümkünse karışık bişeyler yazın..
(Alıntıdır)
http://www.usr.com/support/9108/9108-tu-ug/install.htm#config_with_ec
-
cok saol -
Rica ederim..Umarım sorun çözülmüştür.. -
Yaaa kapatıp napacaksın. Eğer limitsizse sorun yok. Ben de öyle bağlanıyorum ve ağ sahbine dua ediyorum walla... -
limitliyse mac numarası koy başkaları giremez baktın ki olmuyo modemi kurarken bağlantıyı şifreli yap -
Ya USR lerde zaten WLAN ışığı hep yanık konumdadır. Data gelirken ışık hızlı hızlı yanıp söner. Modemin Wireless kısmında Client List'i bir kontrol et bence. Buradan davetsiz bir misafir olup olmadığını anlayabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X