Ben laptoptan kablosuz internet olarak bir okulun internetine bağlanıyom. Sınırlıbir bağlantı bazı sitelere girmiyor. milli eğitim bakanlığı tarafından erişim engellenmiştir falan yazıyo. knight a da girmiyo launchere tıklayınca loginfailed veriyor yardım edebilir misiniz?
adsl al cidden baska cozum yok
quote:
Orjinalden alıntı: sniper_town
adsl al cidden baska cozum yok
büyük ihtimal öyle yapacağım annem kızıyo eve almama bağa ses etmiyo ama eve kızıyo napcaz bakalım
internete girememenden iyimidir yaw ? Israr et annene.
heheheh :d bencede okul muduru ile bir kac exp ve event partisi ayarlamalisin :D hocam acalim char ben sizi kasarim muhabbeti felan :))
trojen at server makıneye sıl meb in programını ondan sonra gir (1. fıkırden da aksıyonlu oldu )
quote:
Orjinalden alıntı: X_Lostdream_X
heheheh :d bencede okul muduru ile bir kac exp ve event partisi ayarlamalisin :D hocam acalim char ben sizi kasarim muhabbeti felan :))
he he :d manyak konu oldu ya :d
quote:
Orjinalden alıntı: poyraz2208
okul müdürüne knigth öğret
Bizim müdür değilde din hocası bilio adam37 lvl eziqadamla parti bile yaptık
ya kanka annen alsın interneti eşek gibi sen öde faturalı napam bn öle yapıorum her gün 1 ytl ayırıorum kumbaraya sora ödüorum. internet senn internetin senn masrafın
hocam knight oynayabilirmiyiim diye sor bak %100 ise yarar;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme