Arkadaslar bugun laptop aldım da, şimdi bi de wireless modem almam lazım ama, Evdeki Masaüstü bilgisayarımla Laptopu aynı anda internete baglamak için tek portlu bi wireless modem yetiyo mu yoksa 4 portlu falan mı almam gerekiyor? Masaustume ethernet aracılıgıyla baglıcam, laptopda kablosuz baglanmak istiyorum zaten:) bi de onerebileceginiz marka ve model varsa cok mutlu olacam... Cooook tesekkur ederim şimdiden...
artik cogu adsl modemler 4 portlu zaten. almisken 4 portlu al tabi. yeni teknolojiyi takip etmek lazim. ben sana kendi kullandigim modemi tavsiye edebilirim. zyxel hw661 modeli. wireless adsl modemdir. fiyati 180 190 ytl civari. ama en iyilerindendir.
peki inca adsl modemler nassı biliomusnuz? yeni acılan bimekste 160YTL lik Inca 4 portlular 91 milyondan satılıyoda, hazır bole bi avantaj varken alsam mı diyorm,bilen var mı inca modemleri? tesekkurler ewren ;)
kesinlikle inca alma!!! çoğu alan arkadaş pişman!!
inca cok kotu kablosuzda airties verdiği hizmet olsun ürün kalitesi olsun bir numara:)
airties rt 205 tek port + wireless...4 aydır kullanıyorum...tavsiye ederim...146 ytl 8 taksitle almıştım...
airties dan vazgeçme port a gelincede bence 1 ethernet girişi yeter ozaman wireless ın anlamı kalmıyo dimi
airties ta iyi ama ben sana C-Net Car-854 almanı öneririm arıza oranıda U.S.Robotics lere göre düşük.
airties yada us robotics al bence de ..eğer ev kullanımı ile sınırlı kalacaksan tek port kablosuz modem yeter ama geleceği düşünerek 4 port almak daha mantıklıdır...robotics lerin çekim alanı kuvvetlidir..bilgine
arkadaşım bende airtias sı tavsiye edrim en iyi bağlantı kalitesine sahip modemdirr
kesinlikle airties. başımdan geçeni anlatayım. laptopla robotics yanına gidince sinyal gücü biraz yüksek oluyo, ama sadece 3 metre ilerde sinya iyice düşüyo,4metrede bağlantı kopuyo. zaten bağlantı hızı 1024/256 adslde snde 10 kb idi. kafayı yedim 1 ay boyunca. airties aldım,evin en ücra ve uzak köşelerinde full sinyalde. bağlantı hızı canavar. benm bu başımdan geçen bi olay,karar yine de senn.
bedeki model airties rt205,tek portlu,süper bi alet nazar değmesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme