Şimdi Ara

WirelessModem 4port mu Tek Port mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun laptop aldım da, şimdi bi de wireless modem almam lazım ama, Evdeki Masaüstü bilgisayarımla
    Laptopu aynı anda internete baglamak için tek portlu bi wireless modem yetiyo mu yoksa 4 portlu falan mı almam gerekiyor? Masaustume ethernet aracılıgıyla baglıcam, laptopda kablosuz baglanmak istiyorum zaten:)
    bi de onerebileceginiz marka ve model varsa cok mutlu olacam...
    Cooook tesekkur ederim şimdiden...

• artik cogu adsl modemler 4 portlu zaten. almisken 4 portlu al tabi. yeni teknolojiyi takip etmek lazim.
    ben sana kendi kullandigim modemi tavsiye edebilirim.
    zyxel hw661 modeli. wireless adsl modemdir. fiyati 180 190 ytl civari. ama en iyilerindendir.
  • peki inca adsl modemler nassı biliomusnuz? yeni acılan bimekste 160YTL lik Inca 4 portlular 91 milyondan satılıyoda, hazır bole bi avantaj varken alsam mı diyorm,bilen var mı inca modemleri?
    tesekkurler ewren ;)
  • kesinlikle inca alma!!! çoğu alan arkadaş pişman!!
  • inca cok kotu kablosuzda airties verdiği hizmet olsun ürün kalitesi olsun bir numara:)
  • airties rt 205 tek port + wireless...4 aydır kullanıyorum...tavsiye ederim...146 ytl 8 taksitle almıştım...
  • sguler inca alma..

zxyel
    us robotics
    airties

bunlardan birisini tercih et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • datronda olabilir.ama çekim gücü zayıf
  • airties dan vazgeçme port a gelincede bence 1 ethernet girişi yeter ozaman wireless ın anlamı kalmıyo dimi
  • airties ta iyi ama ben sana C-Net Car-854 almanı öneririm arıza oranıda U.S.Robotics lere göre düşük.
  • airties yada us robotics al bence de ..eğer ev kullanımı ile sınırlı kalacaksan tek port kablosuz modem yeter ama geleceği düşünerek 4 port almak daha mantıklıdır...robotics lerin çekim alanı kuvvetlidir..bilgine
  • arkadaşım bende airtias sı tavsiye edrim en iyi bağlantı kalitesine sahip modemdirr
  • kesinlikle airties. başımdan geçeni anlatayım. laptopla robotics yanına gidince sinyal gücü biraz yüksek oluyo, ama sadece 3 metre ilerde sinya iyice düşüyo,4metrede bağlantı kopuyo. zaten bağlantı hızı 1024/256 adslde snde 10 kb idi. kafayı yedim 1 ay boyunca. airties aldım,evin en ücra ve uzak köşelerinde full sinyalde. bağlantı hızı canavar. benm bu başımdan geçen bi olay,karar yine de senn.
  • bedeki model airties rt205,tek portlu,süper bi alet nazar değmesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.