Şimdi Ara

Wirless bağlantının kopması normalmi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Airties 5341 wirless modem kullanıyorum aynı zamandada kotalı net kullanıyorum filmleri part halinde indiriyorum lakin partın yarısına gelince bağlantı kopuyor haliyle yeniden indirmek zorunda kalıyorum bağlantının kopması normal bir şeymi.Daha önce airties rt 206 modem kullanıyordum ondaproblem yoktu ama modem bozulunca değiştirmek zorunda kaldım.Bu sorunu gidermek için ne yapabilirim. Yoksa tek çözüm modemi kablolu kullanmaktamıdır.

• İnternet download menager kullanırsan kaldığı yerden devam eder yeniden indirmek zorunda kalmazsın.Kopma sorunu içinde linktekileri dene

http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_8-ecoms/wifi-ba%C4%9Flant%C4%B1-kopmas%C4%B1/9ed0657c-204e-4540-8588-e17cb8841d85?msgId=16f50938-4a47-4f4a-8d80-3d09ec2bc6a8
  • modemle mesafen fazla değilse kanal numarasını değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

İnternet download menager kullanırsan kaldığı yerden devam eder yeniden indirmek zorunda kalmazsın.Kopma sorunu içinde linktekileri dene

http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_8-ecoms/wifi-ba%C4%9Flant%C4%B1-kopmas%C4%B1/9ed0657c-204e-4540-8588-e17cb8841d85?msgId=16f50938-4a47-4f4a-8d80-3d09ec2bc6a8

Cevabın için teşekkürler hocam download menageri indirdim ama indirme yaptığım ekranda devam edebilme özelliği hayır yazıryor indirme yaptığım siteler. Turbobit ,uploaded tarzı siteler acaba bu siteler devam etme özelliğini taşımıyorlarmı?
    Dediğin diğer ayarlarıda yaptım henüz daha denemedim.Tekrar teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

modemle mesafen fazla değilse kanal numarasını değiştir.

Evet mesafe fazla değil en fazla 5 metre kanal değiştirmeyide deneyeceğim cevabın için teşekkürler..
  • Turbobit gibi sitelerde denemedim ama eskiden rapid için yöntemleri vardı devam etmesi için mutlaka turbobit içinde vardır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 8 Eylül 2013; 7:28:14 >
  • normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMEPAD BAĞLANTI KOPUYOR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.