Şimdi Ara

wista kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba... sistemi yeni topladim xp yi kuruyorum fakat wistada kurulum yapiliyor fakat sonunda silbastan ekran kapkara acaba problem nerede olabilir? Intel CPU Q9300 QuadCore 2.5 GHz 1333MHz 6MB ,gigayte p35c ds3r,kingston1gb 800mhz(2 tane),Xpertvision 9600GT, (256Bit) 512MB, DDR3, Tv, DVI, 16X, 500 GB 7200 RPM 16 MB CACHE IDE HARDDİSKSPD6004BD 20X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE DVD YAZICIRAİDMAX 612WBP GAMER SMILODON ATX SİYAH 430W yorumlarinizi ve dolayısıyla yardimlarinizi bekliyorum.

• öncelikle xp kurulum yapıyorum derken xp de sorun olmuyor vistada mı problem oluypr?
    eğer öyle ise donanımlarından biri bu probleme neden oluyor. sana tavsiyem vista kurulumunu yaparken biosdan usb leri devre dışı bırak ve ekran kartını çıkartığ kurulumu yap. sonrasında dene. problem tekrarlamaz ise ekran kartını sonradan tak ve sürücüsünü yükle.
  • deneyip sonra yazacagim.tesekkurler daha baska onerisi olan varsa paylassin lutfen....
  • problem düzeldi mii acaba?
    sonucu ve çözüm yöntemini bizmile paylaşırsan aynı problemi yaşayan arkadaşlara yol göstermiş olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.