Şimdi Ara

Witch Doctor a gelen inanılmaz gizli buff(100M Crit) ve rehber (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
3.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok doğru ve akıllıca bir adım aksi taktirde WD diye bir class kalmayacaktı. en azından oyunda tek witch doctor olmadığımızı anlayacağız. her yerde wizzard vardı şimdi oyuna çeşitlilik getirecek bir durum oluştu. 4 witch doctor bir grupta daha hiç rast gelmemiştim. 32 kişilik fetish ordusunun neler yapabileceğini görmek isterim:)
  • yildiraykanka kullanıcısına yanıt
    toplam attack speed den yararlanıyorlar ama silahının as çok önemli. o yüzden one hand kullanmakta fayda var. artı mojodan alacağın hem fetish damage hem hit chance da çok önemli. az önce bir sword düşürdüm %20 physl damage veriyor. eski sword un dps 2350ydi şimdi bu silahın dps 2100 ama fetishlerin vurduğu hasar çok daha fazla. dolayısyla dps düşük olan swordu tercih ediyorum.

takılarda ise eskiden olsa sadece as ve hit chance al derdim ama artık öyle değil. 3 ü de çok önemli. özellikle hit damage. torment 1 de çok kolay en az 3 yapman lazım:D
  • neuro kullanıcısına yanıt
    fetishler 10-15m arası vuruyorlar. 100m vuran gargantuan. en azından dün monkla oynadığımda 150M e kadar vurduğunuı gördüm ama 10 sn boyunca bunu yapabiliyor. yani boss fightlarda çok etkili bir class olduk. onun dışında hızlı farmda yine wizzard en iyisi gibi duracaktır. Ayrıca diabloda pet classı yoktu en azından şimdi oldu. millet eğer skill kullanacaksam wizzard oynarım diye düşünüyor e pet class da eski şekilde olmayacağına göre bu da oyuna bir alternatif oldu.

bu arada kimse WD açmayacak bak gör:) neden dersen kimsenin üzerinde güçlü item yok dolayısıyla fetishler en fazla 2-3 m anca vuracak. o da zuni set olmadığı için fetishleri ölüp duracak. yani zuni set olmadan iyi item toplamadan WD oynanamaz (emek vermek gerekir). ama şuan stash de duran çöp itemları wizzarda versem en kötü t4 yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemox

fetishler 10-15m arası vuruyorlar. 100m vuran gargantuan. en azından dün monkla oynadığımda 150M e kadar vurduğunuı gördüm ama 10 sn boyunca bunu yapabiliyor. yani boss fightlarda çok etkili bir class olduk. onun dışında hızlı farmda yine wizzard en iyisi gibi duracaktır. Ayrıca diabloda pet classı yoktu en azından şimdi oldu. millet eğer skill kullanacaksam wizzard oynarım diye düşünüyor e pet class da eski şekilde olmayacağına göre bu da oyuna bir alternatif oldu.

bu arada kimse WD açmayacak bak gör:) neden dersen kimsenin üzerinde güçlü item yok dolayısıyla fetishler en fazla 2-3 m anca vuracak. o da zuni set olmadığı için fetishleri ölüp duracak. yani zuni set olmadan iyi item toplamadan WD oynanamaz (emek vermek gerekir). ama şuan stash de duran çöp itemları wizzarda versem en kötü t4 yapar.

Zuni set benin gördüğüm kadarıyla olmazsa olmaz değil pet build için. Petlerin dmg arrtıran maske ve eldiven yeterli.

Biraz CDR, Fetish çıkaran pasif, grave injustice ile elitten elite fetish army bassan yeter.

Benim merak ettiğim fetish armynin skill dmg bonus veren itemler pasifle gelen fetishlerin de dmgsini arttırıyor mu?

• neuro kullanıcısına yanıt
    hayır arttırmıyor. yani itemlerin üzerindeki +fetish damage den bahsediyorsan. pasiftekileri etilemiyor bu. ama +physcl damage etkiliyor. yukardaki rehberde; her iki fetish için neleren faydalanabiliyor neler etki etmiyor hepsini yazdım. sadece pasif gidilecekse +physcal damage almak lazım. +fetish çok gereksiz
  • Üst levellerde fetişler yeterli hasarı sağlamıyor. Bence burada yazıldığı kadar abartılacak bir durum yok. Neredeyse son 1 senedir surekli wd oynuyorum t3 ve yukarısı için zombie bears hala etkili bir skill. Onda da mana sorunu yüzünden çoğu kişi tercih etmiyor. Spirit barrage+bears buildimden memnunum. Fetiş builde ancak kukri bıçak düşerse geçmeyi düşünürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    Yanlış düşünüyorsun. şuanda t4 çok rahat t5 ise dikatli ilerleyerek tek başıma yapabiliyorum. +physcal damage ve +fetish damage alarak denemeni tavsiye ederim. tabi iyi kötü zuni set şart. şuan bende rezalet bir zuni set var. bir de iyi olsa t6 çok rahat ilerlenir.

zombie bears de çok fazla ölmüyor musun? özelikle t4 de?
  • Vaay kalıcı bir durum olmasına çok sevindim. Buildi geliştirelim bakalım
  • Ros un gelişiyle beraber bildiğiniz gibi firebats buildi bitti. En etkili skill olarak bears tercih edilebilir gibi duruyordu ve bende ona yoğunlaştım. Mana regen 100 civarında olduğunda ayıları çıkarnak pek sorun olmuyor ve oyun tarzına alıştığımdan sanırım elitin psikopatı gelmeyince soloda ölmüyorum. (zayıf partide 1.5m dps bile kurtarmaz elbette) Zuni setin 1 parçası hala eksik ve seti tamamlayan grandeur yüzükte bir türlü düşmüyor dolayısıyla fetişler bende ölümsüz değil ancak şu helm sayesinde neredeyse sürekli fetiş çıkarabiliyorumhttp://eu.battle.net/d3/en/item/visage-of-giyua

Dediğin gibi fetişlerin etkili olması için tüm itemlerin dps cinsini değiştirmem gerek zira üzerimde %50 civarı poison damage var. Zuni seti tamamlarsam ya da kukri bıçak düşürürsem fetiş build benim için mümkün. Diğer yandan ortada yanlış düşünmekten ziyada farklı tercihler olduğuna inanıyorum.

• ben dün kesin olarak ayılara alıştığımı anladım.. diğerlerini deniyorum ama olmuyor.. ne firebats, ne de haust. sağ tuşa bastığımda ayılar çıkacak.. sürekli kullandıklarımdan sprit walkı bırakıp çekirgelere geçtim, bir de poison dartı bırakıp pyrogeisti kullanıyorum artık.. bunlar da bana yetiyor açıkçası.. aslında benim tek eksiğim mojo olarak kurbağa ki şu yerdeki küreleri toplasın.. yalnız, dün dikkatimi bir şey daha çekti.. sanırım konuyu açan arkadaş ta yazmıştı bunu, petler kolay ölüyor diye sanırım doğru. zombie doglar hiç düşmezdi benim şimdi ise 3 hatta bazen 2 ye kadar düşebiliyor..
  • valla ben buff lı 200M vuruyorum. bufsız tek başıma oynarken 100m vuruyor. fetisher 15m vuruyor. itemlarla ilgili bir problem olabilir. üzerinde artı phycal damage olması lazım. bende 60 phycal damage ve 30 fetish army damage var
  • hit damage çok önemli. hit damage 400 üzerinde olmalı.

kafalık ve silah şuanda farklı görünüyor ama profil linkimi vereyim bir incele. bu profil linki ile bile 9m crit vuruyor fetishler, mask of jarem i takınca tabi uçuyor dps:)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/zemox-2361/hero/512828

bu arada artı fetish damage pasiften gelen fetishlerin damage ine katkı sağlamaz.
  • Zemox kullanıcısına yanıt
    +

Benim şu gariban WD bile T2 yapabiliyor :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Humanitas-2805/hero/27877659
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    itemlerinda bazı özelikleri değştirmen gerekiyor ama o helm nedir arkadaş:) 3 tane mask of jarem düşürdüm öyle bir pet deals damage görmedim. valla bravo:). ama geri kalan itemler için daha çok hit chance - hit damage ve attack speed gitmen gerekecek.
  • Zemox kullanıcısına yanıt
    Haklısın üstat, zaten toplama oldu, kasadaki int temelli itemleri giydiriverdim, legacy Zunimassa set var ama artık bir iş görmüyor malum, yavaş yavaş donatacağım :)
    Mask of Jeram'ın daha iyisi size düşsün :)

Bu arada bu başlık Wizard ile oynarken düştü.
  • o başlık nerde düşüyor ona göre farm atacağım da
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt
    Act 5 Westmarch commons'da düşmüştü ama elbette oyunun herhangi bir yerinde düşebilir. :)
    Dün de Rift'te yine Wizard'la oynarken Monk item'i düştü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 15 Nisan 2014; 9:36:01 >
  • teşekkür ederim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Dün de Rift'te yine Wizard'la oynarken Monk item'i düştü :)

aynen, bana da geçenlerde wd ile oynarken kask düştü; allah dedim hadi güzel bir şey olsun ihtiyacım da var, bi açtım dex... çok nadir de olsa ne yazık ki bu tür kötü anlar oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.