Şimdi Ara

Witch Doctor a gelen inanılmaz gizli buff(100M Crit) ve rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
3.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üzücü haber. fetishler artık çok kolay ölüyorlar. sanırım buradan dengelediler.
  • Firebats nasıl mana harcamıyor ya
  • Banko nerflenecek. Blizzard da ne yapacağını şaşırdı. Her hafta ayrı bi fix. Royal ring - zuni kombinasyonu ile petleri çıkar çayını iç abi 200m crit vuruyorlar.
  • Nevi şahsına münhasır kullanıcısına yanıt
    Vampire Bats rünü ile ilk seferden sonra harcamıyor, 5 gün boyunca sabit kalabiliyoruz birisi iktirmediği sürece.

Bu arada kesin nerf gelir bu summon kritik olayına. Millet grup bufflarıyla 500-600 milyon vurmaya başlamış. 1 hafta tadını çıkarabilsek bari :/

http://imgur.com/iGeca0H
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Firebats nasıl mana harcamıyor ya

vampire bats rune kullannca harcamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

İlk cast ettiğinde harcıyor.

Daha sonra channelingde harcamıyor. Yani ilk tıkladığında bir harcıyor mana daha sonra basılı tutarken harcamıyor.
  • oray kullanıcısına yanıt
    Demekki oyun hala düzelmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

http://www.twitch.tv/spsdebo

adam 5 sn de T6 Ghom yaptı, Diabloyu 40 sn de yaptı diye üzüldü...

Ya bu adamlarda nasıl bir oyun oynama var nasıl bir şans var anlamıyorum. AH olsa basmış parayı almış itemi diyeceğim o da yok.Bize niye böyle itemler düşmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

İlk cast ettiğinde harcıyor.

Daha sonra channelingde harcamıyor. Yani ilk tıkladığında bir harcıyor mana daha sonra basılı tutarken harcamıyor.

Zombie bears kullandığımdan onun yanında yarasalar hiç harcamıyor gibi geliyor bana.

• Yeni bir şey daha öğrenmiş olduk.
  • Bu ne ya sürekli bir bug sürekli bir karakteri uçurup diğerleri indirme, resmen hepsinden kasın 2 hafta şu karakteri sonraki 2 hafta şunu oynayın diyorlar insanlara.
  • Bence bu buff değil. Bug.
  • Solo elit kesmek zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Bence bu buff değil. Bug.

+1 hotfix yakındır.
  • bence bu bug bile değil..epic fail:)

büyük bir sorun yani..patch falan beklemeden hotfix yaparlar.
  • ilk çıktığı günden bugüne Witch doctor dışında başka bir karakterle oyanaman birisi olarak. oyunun ilk çıktığı günden bugüne hep buff bekleyen bir class olduk. ne petlerle oynayabiliyoruz ne mana sorunu yüzünden büyülerle, çok class bufflandı hep wd ye ufak eklemeler getirdiler. o yüzen bu bir bug olmamalı. en azından bu alanda yaptıkları düzenlemeleri biraz daha sınırlandırark bunun önüne geçebilrler. ama tekrardan petlerin %50 crit damage barajı getirirlerse eski halimize geri döneriz.
  • bende wd yi yeni 70ledim dün wizdeki itemleri verdim eline bi de 2h silah taktım 800-900k arası dmg oldu yanlış hatırlamıyosam. gargangutan ve köpek aldım saldım t1 de dolaşıyom. ne bileyim sanki arada elit melit geliyor ama petler fena vuruyorlar çok çabuk iniyorlar ki pet arttıran pek bişey de yok.
    yalnız bişeyi anlayamadım. silahın atack speedi ni mi alıyorlar yoksa üzerimizdeki atack speed bufunu mu alıyorlar?
    bana kalsa sanki üzerimizdeki toplam atak speed bufu petleri bufluıyor gibi geliyor. yani sağlam average damageli bir 2h alırsak ve full as buflu girersek yüzük amullet filan average damage yüklenirsek herhalde uçar gider petler biz arkadan onlar önden lootları toplayarak elimizde patlamış mısırla gezeriz gibi geliyor.
  • arkadaşlar, blizzard açıkladı, bunu bilerek ve isteyerek yaptıklarını söylediler, kısaca kalıcı bir durum...
  • Bu haberi alınca ben,

• Ben kalıcı olacağını düşünmüyorum.

Sen git 10-15m crit vuran forbu fixleyecez ayağına nerfle. Sonra her biri 80-90 m crit vuran 10-15 petli WD'yi bilerek yaptık de.

wdler uzun zamandır outdps kalmıştı wizler tarafından. Blizzard biraz takılsınlar sonra düzeltiriz demiştir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.