Şimdi Ara

Witch Doctor a gelen inanılmaz gizli buff(100M Crit) ve rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
3.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni patch notlarına yazılmamış ama hem us hem eu forumlarında herkes aynı şeyi konuşuyor. buradan da WD lere bilgi verelerim.

Artık petler üzerimizdeki crit damage den yararlanabiliyorlar. daha önce sadece %50 crit damage olan petler şimdi üzerinizdeki hit damage kadar vuruyorlar. bu da gargantuan 100 M kadar critleyebildiğini fetishlerin 10-12 M arası critleyebileceği anlamına geliyor. Ben bizzat test ettim ve söylediğim değerleri çok rahat gördüm. Eğer pet damage arttıran helm iniz varsa bu değerleri görmeniz çok kolay. fetishlerle ilgili daha önce rehber hazırlamıştım güncel hali burada.

Kendi testlerimi yaptığımda torment 6 magneveli hiç bir buff veya Big Bad Voodo açmadan. sadece 6sn içerisinde indirdiler. gargantuan buflarla birlikte 80M critliyor:) inanılmaz ama 150M critleyenler var.

Fetish Build Gidecek Arkadaşlara Rehber:

Öncelikle iki fetishimiz var;

1. Fetish Sycophants (Pasiften Gelen) 2- Skill kulanarak gelen Fetishler.

1- Pasiften fetish aldıysanız attack speedinize göre %5 şansla fetish çıkarma şansınız var. bunun için en iyi yol firebats-vampire skillidir. hem mana harcamaması hem hızlı spamı ile 1 dk içerisinde 5-6 fetish rahat çıkarabilirsiniz. ya da rain of toads skilli kullanarakta hızlı bir şekilde çıkarabilirsiniz.

2-Skillden gelen fetish ile pasiften geleni aynı anda kullanmak isterseniz; unutmayın ki akif skilli kullandığınız an tüm fetishleriniz ölecektir. yerine skillden kullandıklarınız gelecektir. ama skill kullandıktan sonra pasiften gelenleri de çıkarmaya devam edip sayıyı arttırabilirsiniz. bu sayıyı videolarda 20 ye kadar çıkaranı gördüm.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Skiller ve Hasar

1-Fetishlerin verdiği hasar oranı doğrudan Attack Speed ve Weapon Damege ile alakalıdır. AS ne kadar fazla ise o kadar falza hasar veririsiniz. bunun tam hesaplamasını bilmiyorum. Fetishlerin attack speed i standarttır. Bunu yükseltemezsiniz. Ama üzerinizdeki attack speed ne kadar fazla olursa verdikleri hasarda o kadar fazla olur.

2-Fetishlerin maksimum crit damage i %50dir (BU ARTIK DEĞİŞTİ ÜZERİNİZDEKİ HİT DAMAGE KADAR). daha fazlası ya da üzerinizdeki +crt damageler kesinlikle fetishlerin crit damage lerini etkilemeyecektir(ARTIK ETKİLEYECEK). Sadece fetish oynacaksanız crit damage yerine attack speed tercih etmeniz daha doğru olacaktır. (İKİSİDE ÇOK ETKİLİ ARTIK)

3- Fetishlerin crit vurma şansı doğrudan üzerinizdeki crit hit chance a bağlıdır. ne kadar hit chance varsa o kdar crit vururlar.

4-Bid Bad Vodoo için. Hem sizin hem fetishlerin bu alan içerisinde kalması gerekmekte. Fetishler bu alan içerisinde ama siz dışındaysanız fetishlerin verdiği hasar değişmeyecektir.

5-Area damage fetishler için geçerli değildir.

6- Soul Harvert skilli her iki fetish in verdiği hasarı arttıracaktır.

7- Jungle Fortitude fetishleriniz bu skillerden yararlanabilir.

8-Fierce Loyalty her iki fetish içinde işe yaramayacaktır.

9-Health Globe her iki fetish içinde yenileme yapacaktır.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Armor Etkisi:

1-Üzerinizdeki armorlardan gelen + Fetish Damage sadece Skillden gelen fetishlere artı hasar olarak destek vermektedir. Pasiften gelen fetishler armor üzerindenki +fetish damage işe yaramadığını bizzat test ettim.

2- Pet Damage arttıran Mask of Jarem (http://us.battle.net/d3/en/item/mask-of-jeram-3OrCkW) kafalığı. Her iki fetish içinde geçerlidir. Bu Helm ile fetishlerin verdiği hasarı 2 katına çıkarabilirsiniz. Şu anda benim fetishlerimin her biri 3.2 M crit vuruyordu(ARTIK 9-10 M CRIT VURUYOLAR). gerisini siz düşünün.

3-Fetishler physcl damage vurduğu için. bracer ya da diğer itemlerdan gelen +phsyl damage direk olarak fetishlerin verdiği hasarı arttıracaktır.

4-Fetishleriniz armorlar üzerinden gelen immune gibi özelliklerden yararlanamaz.

5-Life on hit ya da life per kill gibi özelliklerden yararlanamazlar.

6-Tasker and seohttp://us.battle.net/d3/en/item/tasker-and-theo gibi muhteşem bir item ile her iki fetishin verdiği hasarı ciddi arttırabilirsiniz daha önce dedğim gibi kendi attack speedleri standarttır ama attack speed doğrudan verdikleri hasara etki ediyor. Ben bu parçayı bulamadım bir türlü ama hayalleri süsleyen bir item:)

7-http://us.battle.net/d3/en/item/starmetal-kukri bu güzel itemda işinize yaracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 9 Nisan 2014; 12:26:09 >

• Gűzel rehber yapmissin loot sisteminden once wd felaketti yamalardan sonra buildler tam oturmamisti biraz oynamistim tam mana canavari olmustu artik fetish build deniyicez.
    zuni setsiz ne kadar verimli olicak? Bilemiyorum bende takipteyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No__RULES N kullanıcısına yanıt
    Mana problemi ilk çıkışından bugune kadar devam eden bir problem. şuan bu kadar az WD olmasının en büyük nedeni bu. ama şimdi mana gerektirmeyen fetishlerle oynamak hem kolay hem hızlı oluyor. fetsihler varken hiç bir mob size saldırmıyor. pasifden gelen fetislerde çok etkili. illa zuni sete gerek yok. ben uzun süre set bonus olmadan oynadım. gayet kullanışlı. yoksa acid could ile ya da zombie bears ile WD şu an için oynanmaz. mana bitince öyle etrafa bakıp bekliyorsun:)
  • Tasker and Theolarımı sattığıma acayip pişman oldum şuan
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    o itemi nasıl satarsın ya:) şuan kaç gündür istediğim tek item o. kadala da ne kadar eldiven varsa aldım bir umut o düşer diye:) gerçi yenileri önemli eskilerini pek bilmiyorum. ondan daha önemlisi pet damage arttıran helm. mask of jarem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemox

o itemi nasıl satarsın ya:) şuan kaç gündür istediğim tek item o. kadala da ne kadar eldiven varsa aldım bir umut o düşer diye:) gerçi yenileri önemli eskilerini pek bilmiyorum. ondan daha önemlisi pet damage arttıran helm. mask of jarem.

Şuan ikiside altın değerindedir heral, yalnız mask of Jarem ne buff veriyor arkadaş Fet/Wd lere :D
  • Yahu bende 2 voodoo mask de var , quetzalcoat ve jeram.. 2 farklı build seçeneği var önümde ya quetzal kullanıp creeping death passive ile locust swarm+haunt yapacağım ( locust 3-5m, haunt 5-7 m vuruyor şu anda ve moblar ölene kadarda bitmiyorlar) veya jeram ve midnight feast passive ile fetish + gargu yapacağım.. Gerçekten seçim zor fakat ilk build hem moblara hem boss ve elitlere karşı daha dengeli sanki.. Gerçi yeni zuni setini tamamlarsam iş değişebilir :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • WD geri döndü demek...
  • Naturalsh kullanıcısına yanıt
    zuni seti tamamlarken umarım zuni helm düşürmeden tamamlarsın. yoksa benim gibi hangisini giysem diye düşünür durursun:)

ben de şuanda zunimasa helm ile set tamam ve fetishler ölmüyor. ama fetishlerin vurduğu crit 5-6 M arası. eğer zuni helm çıkarım, mask of jarem helm giyersem fetishler ölüyor ama vurdukları crit 10-12M. Gel de seç şimdi.

olurda zuni bot düşerse işte o zaman işin dengesi değişir. o zaman helm değişir ve sürekli ölümsüz fetishler 10-12M torment 6 güle oynaya:)

bu arada pasiften çıkan fetishleri de hafife almayın en kötü 3-4 M vururlar.
  • http://www.twitch.tv/spsdebo

adam 5 sn de T6 Ghom yaptı, Diabloyu 40 sn de yaptı diye üzüldü...
  • Zemox kullanıcısına yanıt
    Level 60 ken aynı dediğin gibi oynuyordum hatta forumda fetish videosu bile var :) Zuni set artı jeram = ölümcül fetish sürüsü.. Şu anda chest ve bot var, offhand + yüzük bekliyorum.Aslında offhand ros'un ilk günü düşmüştü ama aptallık edip yanlış özelliği rerollamış sonrada kırmıştım :) Jeram ile passiveden çıkanlarda 10 m vuruyor şu 2 parça zuni seti hemen tamamlamam lazım ..
  • oray kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki patch'e kadar seti tamamlayıp keyif yapmak lazım..Bence blizz hatasını anlayıp nerf yapacak :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naturalsh

Bir sonraki patch'e kadar seti tamamlayıp keyif yapmak lazım..Bence blizz hatasını anlayıp nerf yapacak :))

bence de, ben asıl Barbar leap setini tamamlayim o zaman gör, kendi başıma T6 yapacak noktaya gelicem, o zaman blizzard düşünsün :D fetish'ten daha yüksek dps'im olacak!

bir iki video izledim tamamlamış adamların, inanılmaz ya bi de adamlar leap boot almış ortalık earthquake dolu :)) T6 400k dps'le yapıyor adam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

bence de, ben asıl Barbar leap setini tamamlayim o zaman gör, kendi başıma T6 yapacak noktaya gelicem, o zaman blizzard düşünsün :D fetish'ten daha yüksek dps'im olacak!

bir iki video izledim tamamlamış adamların, inanılmaz ya bi de adamlar leap boot almış ortalık earthquake dolu :)) T6 400k dps'le yapıyor adam...

Yahu o set çok fena,her leap'in earthquake açmasını düşünemiyorum :)) Bu gidişle blizzardın torment sayısını 10 a çekmesi gerekecek :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Yahu o set çok fena,her leap'in earthquake açmasını düşünemiyorum :)) Bu gidişle blizzardın torment sayısını 10 a çekmesi gerekecek :D

sizde de bi silah var, fetishler her vurduğunda fetish CD düşürüyor :D

• oray kullanıcısına yanıt
    Bizde daha çok numaralar var :P
    Şu chest ve bot nerden düştü gibi bir saçma soru soracağım sana:) gerçekten o kadar oynuyorum ikisi dışında herşey düşüyor. yani ya chest ya da bot lazım başka bir şey istemiyorum ama yok vermeyince vermiyor.

Bir de bir durum var bütün setlerin 2 parçası hemen düşüyor ama 3. parçaları kesinlikle düşmüyor. jade setin 2 parçası var. heltoot 2 parçası var. zuni 2 parçası var. 3.ler niye düşmüyor anlamış değilim. zuni seti ancak eski yüzük ve act1 set bonus düşüren yüzükle tamamlayabiliyorum. bu 3. parçalar kesinlikle düşmüyor.
  • Merhaba arkadaslar
    Kaç haftadır günde 8-10 saat oynuyorum zuni nin setini tamamlamak nasip olmadı. Sadece bot var. Mask of jeram da yok. Bir türlü düşmedi. Birde tasker and theo eldiven var ama onu kimsede göremedim. Kadaladan eldiven basıp duruyom. Bakalım ne zaman tamamlıyacaz. Bu arada horadric cache lerden düşen set item tamamlayan yüzük var. O yüzüğü takıp zuni nin setiyle beraber, off hand olarak uhkapian serpent (Unkapanı serpintisi) kullanabilirsiniz. Aldığınız hasarın %25 i zombie dogs a aktarılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-810924ED0 -- 9 Nisan 2014; 15:07:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zemox kullanıcısına yanıt
    Bot nereden düştü hatırlamıyorum fakat marrow bugün t3 riftten düştü.. Vision ve offhand de düşmüştü fakat aklımda jade seti olduğu için onları kırmıştım :(( 3. parçanın düşmesi tamamen şans, dediğim gibi zuni 4 parça düştü, jade dün 2. parçasını verdi..Bu dakikadan sonra her düşen set heyecan yaratır :)
    Aynen her setin 2 parçası var. yerde yeşil görünce kalp dayanmaz artık:) dün yeşil yeşil boot yazdı ama blackthrone laneti beni de buldu sonunda. bir günde 3 parça blackthrone parça düşer mi ya. hepsi çöp. quiver legendary bile gördüm yerde. açmadan kıracam o derece:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.