Şimdi Ara

Witcher 2den once Witcher 1 oynanmali mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Witcher 2den once Witcher 1 oynanmali mi? Ve bildiginiz steam icin ucuz witcher 1 satan bir site var mi?

• bende baslıyacaktımda 1 ı bıtırmek lazım bence serı olan oyunlarda ılk oyundan devam etmeyı tercıh ederım
  • 2. oyunda ilkindeki konunun sonundan devam ediyor. 2 elime geçtiğinde yaklaşık 3 hafta kadar oynamadım. İlkini bitirde geç derim taşlar yerine oturur kafandaki.
  • Bence kesinlikle oyna ikinci oyun birinci oyundan çok iz taşıyor ve bazı detayları ve konuyu anlaman için kesin oynaman lazım.
  • www.oyun90.net adresindeki incelememde demişim ki

quote:

Öncelikle kafalardaki en genel soruya cevap vererek başlıyorum. İlk oyunu oynamadım, direk bundan başlasam çok şey kaybeder miyim?
    Evet kaybedersiniz. Muhteşem bir oyunu oynamamış, witcher nedir, niye kralın kıçından ayrılmıyoruz, Triss ile olayımız nedir, Scoita tel maşa ne iş yapar, Salamander neye dermandır, Thaler amca niye bize kıyak geçiyor gibi, ikinci oyunun altını dolduran birçok detaydan mahrum kalırsınız. Bunlar benim için önemli değil, beni konu bağlamaz, Ben Triss’in hastasıyım diyorsanız :D sorun yok. Bu Witcher oynayanlarda görülen genel semptomlardan biri. Geçicidir, takmayın. Bu arada Triss in Polonya Playboy una kapak olduğunu hatırlatayım. Hızlı ikonlaştırıp çabuk tüketen taze ergenlerimizin yeni ikoncanı olma yolunda kendisi. Ne bileyim büyücü dediğinin ağırlığı olacak biraz. Biz öyle gördük. Elminster istisna (o kadın bile olmuştu), hiç Raistlin’i, Gandalf’ı gördünüz mü “Men’s Fantasy” de orasını burasını gösterirken. :D Ulan tüketim kültürü, sen nelere kadirsin. Yalnız Triss in tasarımı harbi orgazmik, hakkını vermek lazım.

• 2 de Medium ayarlarda 30 fps anca gördüm çok iyi sistem istiyor.

Ama oyun şahane...

1 i de oynanmalı.
  • Bu witcher 1 i kutulu olarak bulabileceğimiz bir mağaza yokmu Türkiyede?Hangi mağazanın sitesine baksam yok oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 4
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertt1257

Bu witcher 1 i kutulu olarak bulabileceğimiz bir mağaza yokmu Türkiyede?Hangi mağazanın sitesine baksam yok oyun.

Witcher ın alınabilecek en iyi versiyon ve fiyatı bu.

http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher

Hemi enhanced edition, hemi director's cut, hemi kopya korumasız.
    Tr deki kutulu versiyonlar standard olanı. Enhanced değil bildiğim kadarıyla. Yani gog.com daki versiyonu ile aralarında uçurumlar var kalite olarak.
  • Standart alsanızda zaten Enchanced'a modifiye ediliyor
  • ilk oyunu oynayın gençler. bence ilk oyun 2. oyundan daha iyi. 2. oyun da zalım ama ilk oyun daha uzun-kapsamlı ve daha bir klasik rpg hissi veriyor, konsollaştırılan özellikler yok 2. oyundaki gibi. ayrıca ilk oyunun komboları 2. oyunu bi 50 ile katlar.
  • oynamak isterim ama türkçe olmayan oyunda hikayeyi kapıp heyecanlanabilmek biraz zor geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Standart alsanızda zaten Enchanced'a modifiye ediliyor

Yazması çok basit ama ben neden bu kadar basit şekilde yükleyemiyorum enhanced versiyonu
    http://forum.donanimhaber.com/m_49375611/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

quote:

Orijinalden alıntı: mertt1257

Bu witcher 1 i kutulu olarak bulabileceğimiz bir mağaza yokmu Türkiyede?Hangi mağazanın sitesine baksam yok oyun.

Witcher ın alınabilecek en iyi versiyon ve fiyatı bu.

http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher

Hemi enhanced edition, hemi director's cut, hemi kopya korumasız.
    Tr deki kutulu versiyonlar standard olanı. Enhanced değil bildiğim kadarıyla. Yani gog.com daki versiyonu ile aralarında uçurumlar var kalite olarak.

Steamde niye yok ya of. (10 dolara)

• Aldim 2sinide hatta su an bir koyde milletin guvenini kazanmaya falan calisiyorum plague varmista.
  • Beyler herkes başka bir şey yazıyor 1-2 saat oynadım ilk oyunu sevmedim pek hoşuma gitmedi nedense 2 ye atlasam mı ?
  • Olmazsa olmaz değil ilk oyun, türkçe videoları izler atlarsın diğer oyunlara. Ama hikayeye önem veriyorsan biraz daha şans vermelisin. Derinleşen hikayesi, yeni açılan mekanlar ve özellikler sayesinde oyun keyifli bir hal alıyor. Her şey yeni nesil grafikler ve oyun dinamikleri değil. Bu seriyi ön plana çıkaran hikayesi ve sunumu. Üstelik serinin son oyunu verildiği emek gözönünde bulundurulduğunda kendine hayran bıraksa da ilk 2 oyuna kıyasla hikayesi sönük kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Olmazsa olmaz değil ilk oyun, türkçe videoları izler atlarsın diğer oyunlara. Ama hikayeye önem veriyorsan biraz daha şans vermelisin. Derinleşen hikayesi, yeni açılan mekanlar ve özellikler sayesinde oyun keyifli bir hal alıyor. Her şey yeni nesil grafikler ve oyun dinamikleri değil. Bu seriyi ön plana çıkaran hikayesi ve sunumu. Üstelik serinin son oyunu verildiği emek gözönünde bulundurulduğunda kendine hayran bıraksa da ilk 2 oyuna kıyasla hikayesi sönük kalıyor.

Grafik için oyun oynamıyorum ben ama nedense 1'i pek beğenmedim çokta iyi bir bilgisayarım yok zaten ama 2 yi kaldırıyor çok şükür o yüzden eğer sorun olmazsa direk 2'den başlayacaktım. Belki netten sadece videoları izlerim Türkçe oynayan biri varsa oynamış kadar olurum zaten.

• Oynanış videoları türkçe olmasa da hikayeyi özetleyen türkçe video vardı. Dediğim seri birbirine hikaye bazında sıkıca bağlı. Devam oyunlarında yaptığın seçimlerde acabaları sıralayabilirsin, bir dizi filme ilerleyen sezonlardan başlayıp konuya adapte olmaya çalışmak gibi. Tabi keyif senin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.