You will have to either use nameservers or DNS Records that Wix will provide to you. If you are unsure on how to obtain such you may get in contact with them so they can directly provide them to you.
gkg.net üzerinden domain satın aldım. Wix üzerinden de site tasarımını yaptım. Wix'teki tasarımı nasıl domaine taşırım diye sorduğum da ise yukardaki mesajı aldım. Yardımcı olabilir misiniz ?
Wix kullanmadım fakat yardımcı olmaya çalışayım;
Öncelikle mesajda şunu diyor: "Wix'in size sağladığı nameserverları ya da DNS kayıtlarını kullanmanız gerekecek. Bunları nasıl edineceğinden emin değilsin, onlarla irtibata geçebilirsin, onlar doğrudan sana sağlayabilir."
Wix sitenizde kendinize ait bir domaini (gkg.net) kullanabilmeniz için yükseltmeniz yani premium paket seçeneklerinden birini satın almanız gerekiyor. Eğer paketiniz varsa, hesabınıza giriş yaptıktan sonra, "Sitemi Yönet" başlığı altındaki "Etki Alanları" kısmına gidin. Açılan sayfada "Buraya girin"in altında bulunan "Bir etki alanınız var mı?" bölümüne tıklayın. O bölüme domaininizi (gkg.net) yazarak devam edin.
O zaman wix.com üzerinde bi URL'ye sahip olmuyorum dimi ? Çünkü sizin attığınız videoda direk domain alma var yani en azından ben öyle algıladım
Sanırım yanlış anladığınız birşey var :) Wix tüm paketlerinde ücretsiz domain sunuyor. Eğer bir paket aldıysanız dışarıdan bir domain almanıza gerek yok yani. Çünkü Wix ücretsiz tasarım sunarak, domain-hosting satmış oluyor aslında :)
wix ile site kurdum premium paket ve domain satın aldım.sitemin googlede görünmesi için ne yapmalıyım .lütfen yardım ? sitemwww.on-artekstil.com