Bence cleric çünkü bi vurdumu bazen 1den fazla canavar geliyor bu yüzdende cleric olması daha iyi.Ben herzaman wizz+cleric olur derim ama tabi herkesin zevki ve istekleri farklı ama böyle olması daha iyi
kesinlikle bota bağlı bir durum, eğer botun zor durumlarda heal veya buff basabiliyorsa (örn: sroking cleric varsa sizi kurtarıyor, tam bir eu botu) cleric aç. eğer botunda bu özellikler yoksa bard. çünkü recovery division strcileri bile 1-2 den fazla mob daldığında kurtaramıyor.
botu düşünmeden yorumlarsam, bard daha uygun. çünkü agresiv moblar çok fazla. champion, giantlarla sürekli karşılaşıcaksın. kasarken noisen yoksa hep 1 den fazla mobun arasında kalırsın, wizardı recovery d. kurtarmıyor. barddaki noise kasarken çoğu cleric skillerine bedel. cleric sevdası var herkeste tamam çok iyi build ama noise kasarken ilaçtır. arkadaşın dediği wizard 1den fazla moba vuruyor cleric lazım olayı her zaman olmaz ama noise yoksa herzaman atak altında kalırsın.
90 lvlden sonra yeni serverler haricinde en çok aranan party karakterlerinden biri barddır. açtıktan sonra kapatması kolaydır. 100 e kadar bence bard gitmelisin 100den sonra cleric e geçersin.
bard bot koşullarına en uygun olanıdır bence.agresif moblarda bile kassan noise ile sorun olmaz (party-giant saymıyorum /cleric olsan da phy moba bot kurarsan zorlanırsın zaten, vigor vs.) botla kasarken kullanabileceğin cleric skillerinin çoğuna yeter noise.speed ile de para vermeden rahat kasarsın bence.
taktik belli. defans, speed-noise-earth barrier atak ise fire bolt-ice bolt..
bard demiştim gene diyim
Wizi hangi yan buildle kasarsan kas her türlü dert bence İtemlerin çok sağlam olması,devil ve plus sart(solo ve bot olarak kasılması durumunda)80 den sonra biraz daha kolaylaşıyor tabi
Teşekkürler arkadaşlar hepinize, bard solo kasarken iyi bard yapıyorum o zaman çarı
wizle solo kasarsan ancak lwl düşersn. wizz pt elemanıdır tek başına çok zor kasarsın bota bırakıp içerde Tv izletmez sana ama pt ile ikiside uyar sana..
quote:
Orijinalden alıntı: DRAGON711
wizle solo kasarsan ancak lwl düşersn. wizz pt elemanıdır tek başına çok zor kasarsın bota bırakıp içerde Tv izletmez sana ama pt ile ikiside uyar sana..
alla allah bak sen hiç kastinmi wizard a pardon 30 a kadar fln zor bota konmaz max lvl senin için 30 galiba?
quote:
Orijinalden alıntı: TniesT
quote:
Orijinalden alıntı: DRAGON711
alla allah bak sen hiç kastinmi wizard a pardon 30 a kadar fln zor bota konmaz max lvl senin için 30 galiba?
imzama bak anlarsın kaç lwl kastığımı.
giannta yatıyor cleric biraz daha avantajlı bana göre. skill olarakda alan vurmayan skil koyrsa daha gzl olabilr.yada 2 düz bi alan tamamdır :D
bard demişiniz ama, ben yeni serverda 0dan wizard/bard kasan birisiyimm gercekten partiye bağımlısın. itemlerin cok iyi olması gerekiyor bot için..
Kasarken recovery division açıyorsunuz ama recovery de başına mobları topluyor. Aggro tutuyor yani. En iyisi kasarken bard kullanmak. Yüksek levelde clerice dönüş yapabilirsiniz. Zaten 100lvlde zaten cleric olmalısınız.
Bard yapıcam ilerde gerekirse clerice geçeriz
Teşekkürler arkadaşlar, başka öneri olursa onu da yazın
quote:
Orijinalden alıntı: ToorJi
Kasarken recovery division açıyorsunuz ama recovery de başına mobları topluyor. Aggro tutuyor yani. En iyisi kasarken bard kullanmak. Yüksek levelde clerice dönüş yapabilirsiniz. Zaten 100lvlde zaten cleric olmalısınız.
Arkadaşımız solo kasıcak, recovery division solo (tek)kasarken mob toplamaz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bard yapma üzlürsün
pt ile kasarım dersen bard çok gzl . alan skilide vurmayınca pek yatmassın noice avantajı ve druglara para vermessin.
ama solo kasıyom diyosan kasacağın yere atla git %50 drug yeter sana ve cleric yap..
40 a kadar bard sonra cleric diyorum. Ceken bilir :D
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz
quote:
Orijinalden alıntı: ToorJi
Arkadaşımız solo kasıcak, recovery division solo (tek)kasarken mob toplamaz.
Bunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu
wizz-cleric kendimden biliyorum arada kasarken normalde party kesemessin ama 33 lv koko pt 3 atıo ölmem için cleric 30da healing cyle açıyorum kesiyorıum blessde olunca + 40 dan sonra recovery
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme