arkadaşlar wiz. çar kasıorum ong sp farmda ama ne açıcam karar veremedim benim fikrim wiz/ bard ama sizinde yorumlarınızı istiorum tecrübelerden yararlanarak en iyisinni bulucağımı sanıorum şimdiden tşk. iyi forumlar
Bu konu hakkınde biçok konu açıldı.Arama yaparak ögrenebilirsiniz.
Unique ve hızlı kasmak için. Wiz / Bard Pvp için. Wiz / Cleric öneririm.
Tabiki celeric
quote:
Orjinalden alıntı: pars31
Tabiki celeric
Cleric Demek İstedin Herhalde ?
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL
Tolga cevap vermiş zaten . . .
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
quote:
Bardın sadece hızlı koşma ve noise'sini açmayacaksan bard öneririm.
İyi güzel pvp'de cleric diyorsunuz da cleric bence str charlara avantaj sağlar, wizard gibi oyunun en zayıf charına (defans yönünden) ne gibi bir katkısı olacak bilemiyorum. Ha siz 3 dakikada bir 45 saniyeliğine pvp yaprım ben diyorsanız, tabi açın PVP İÇİN CLERİC ama öyle de böyle de wizardla adam gibi pvp yapılmaz diyorsanız (benim gibi) bard açın hem unique kesersiniz hem de hızlı kasarsınız.
eyw. tolga kardeşde yaw unıqlerde noisin fazla etkisi olmuo biliomusun o bakıma
quote:
Her zaman söylüyorum bir daha da söyleyeceğim... Wizardlar kendi levellarında Recovery Divisionsız kasamazlar 4-5 lvl aşağıda kasarlar ve bu level atlamada büyük bir sorun olur.Hızlı kasmak için de,pvp için de Cleric
Niye recovery division lazım olsun ki? Sen iyi değil normal bir wizard dahi olsan (elindeki staff, üstündeki kıyafetlerin blue değerleri ile) kendi leveline tek atıcaksın nasıl olsa. Championu da iki vuruşta yıkacaksın, giant konuusnda emin olmamakla beraber ona recovery division yetmez bless lazım. Tamam bless+recovery division ile wizard/clericler giant öldürür bardlar öldüremez BELKİ ama biz de giant da kesmeyi veririz.
quote:
Başka söze gerek kalmamış zaten
Bardı fulleyeceksen Ben Bard +1 diyorum alınmayacagın party olmaz pvplerde Bardı unıquelerde Wizardı kullanırsın
Bard bence
quote:
Orjinalden alıntı: herokaraca
Bardı fulleyeceksen Ben Bard +1 diyorum alınmayacagın party olmaz pvplerde Bardı unıquelerde Wizardı kullanırsın
Katılıyorum
Bu arada imzan harika
Recovery Divisionsuz wizart çok rahat yatar gaintte yatar + buff lar pt lere girmenize yardımcı olur yada sölede yapablirsin 80 cleric 20 bard %30 moving arttırırsın
unique içinde cleric e ermelisin dostum..
yani; pvp ve unique --> cleric hızlı kasma ve taxi için --> bard
giant kesme konusunda mobu doğru seçip kasmak gerekir. wizardların mag def iyi olduğundan mag vuran moblara yatma olasılı az.Hiç olmassa yanında vigor bulundur. Noise daha gerekli çünki biranda birçok mobun saldırması anında wizardlar çaresiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme