Şimdi Ara

wizard celeric

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yapılandırmalar her sitede farklı hangisine uysam diye aklım karıştı yanlış bir skill açsam bu benim için kötü olurmu? bide sp farm level kaçda başlayım daha 20im?

• Wizardta Açman Gereken Skilleri Söyleyeyim Daha Farm Yapacağına Göre Full Farm Yapman İyi Olur.
    Skilleride Farm Yapacağın Ptdeki Üyeler Kaçta Bırakmışsa Sende O Lvde Bırak.Buyur Resimden Bakabilirsin Bu Şekilde Açarsan İyi Olur...Cleric'te İse Holly Recorvery,Holly Spell,Bless,Orbit'i Kesinlikle Açman Gerekir,Bundan Ziyade Başkalarınada Buff Vermek İstersen Phy Mag Str İnt'ide Açabilirsin...
     wizard celeric
  • oturum açmanı bekliyorum saat 10.30 oldu ve sanırım almamaya karar verdin, oyaladın beni ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DüdüklüTencere* -- 14 Mart 2010; 22:28:55 >
  • geldim msndeydim bişey yazmadın senin msn bende gözükmüyor çünkü ben bişi yazamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

geldim msndeydim bişey yazmadın senin msn bende gözükmüyor çünkü ben bişi yazamadım

şuan msn de yim hani neredesin
  • bende msndeyim senden bişi yazmanı bekliyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

bende msndeyim senden bişi yazmanı bekliyom

* Bu kişiye şu an için gönderebileceğiniz çevrimdışı anlık ileti sayısı sınırına ulaştığınızdan bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
    hey

nedir bu ya tek sende mi var

kaç kez yazı yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DüdüklüTencere* -- 14 Mart 2010; 23:00:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • edit : tamam oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DüdüklüTencere* -- 14 Mart 2010; 23:36:47 >
  • wizard burda ben buna dayanarak açıyorum suan ama açtıgım bi kaç yanlış skillim var bu benim için sorun yaşatirmi ? bide bu builde dayanarak celericden neleri açıccam resim olarak gösterseniz oyun türkçeleştirildi eng skilleri çeviremedim
  • celeric mi? ilginç bi build.. hiç duymadım daha önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

celeric mi? ilginç bi build.. hiç duymadım daha önce

ne kadar çok insanların hatasını arıyosun
  • yaw bovşerin yazılmış yada yazılmamış kelimeleri cleric buildini yazabilecek varmı önemli olanları açım şimdiden bide benim hızlı koşmam için neyi açmam gerekiyo sanirim clericde yok? bardidami açıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

celeric mi? ilginç bi build.. hiç duymadım daha önce

Basit hataları gözünde büyütme.İnsanlar hatalarından tecrübe edinerek yaşar.
  • ne kada agresif insanlarsınız, şaka yapılmıyo size direk vatan millet sakarya yapıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.