Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
182.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: Voilet
    Hocam merak ediyorum da o kadar parayı nasıl yaptınız ? ben şuana kadar 400k nın üstüne çıkamadım da

Hocam öncelikle bendeki 4m gold nedir ki diye başlayayım. =) Çoğu kişi 100m gold yaptı. Olayın asıl anahtarı AH'da takılmak, olması gereken fiyattan düşüğe koyulan item bulmak ve onu piyasadaki fiyattan tekrar AH koyup satılmasını sağlamak. Arada ender de olsa böyle 1m'ye yakın satılabilecek item de düşerse oynarken, farmlarken üstüne ek kar kalıyor. Gold farmdan daha karlı hatta AH'da ucuz item bulup yüksekten satma sistemi...

Ah o kadar vaktim olsa yahu hatta oyunu satmayı dahi düşünüyorum desem yeridir şu sıralar.

• Wizard icin 2 el staff mi yoksa tek elmi arkadaslar siz nasil kullaniyorsunuz. Infernoda özellikle.

Gecen bende bir ok düsürdüm demon icin özellilerini tam hatirlamiorum ama attack speed falan veriodu 170k ya koydumki bana göre cok para 10 dakika icinde satildi herhalde milyonluk birseydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 13 Haziran 2012; 13:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwq

Wizard icin 2 el staff mi yoksa tek elmi arkadaslar siz nasil kullaniyorsunuz. Infernoda özellikle.

Gecen bende bir ok düsürdüm demon icin özellilerini tam hatirlamiorum ama attack speed falan veriodu 170k ya koydumki bana göre cok para 10 dakika icinde satildi herhalde milyonluk birseydi.

damage', kactı hatırlıyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

quote:

Wizard icin 2 el staff mi yoksa tek elmi arkadaslar siz nasil kullaniyorsunuz. Infernoda özellikle.

damage', kactı hatırlıyormusun ?

yok hocam hatirlamiyorum satilan mallari özelliklerine bakabilsek cok güzel olucak halbuki.
  • quote:

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası

Bu charda ne eksik arkadaslar görüslerinizi bekliyorum. Hell act2'deyim. Hp cok yüksek oldu gibime geliyor. Ordan alip baska yerlere mi ceksem acaba.

reduced level requirement itemlar var. 60 level statlarına sahip ama düşük levellarda kullanabiliyor. ben level 55 iken 770 dps 2 hand 20K ya aldım hell zorluğunda 15K dps oldu bir anda , katliam yaparsın eliteler felan anında iner Diabloyu bike tek denemede indirirsin.

• Yukarda bir arkadaş yazmış dex hakkında. Bugün infernoya geçtim ve kesinlikle buna katılıyorum vitanın bir anlamı kalmadı sanki öyle bir damage koyuyorlarki kaldırmıyor armor,diamond felan hiç biri durduramıyo darbeyi yedin mi gitti ama dex verip dodge sayesinde kurtulma şansın oluyor. Dex'e ağırlık vermek mantıklı tabi bulunduğunuz fight'ta önemli bazı yaratıklarda da işe yaramaz 2 farklı gear hazırlamak lazımda para yok anasını satim çok saçma fiyatlara satılıyor iş görücek en basit sarılar bile bilmem kaç milyon. 100 milyon felan nedir abi bunlar dalga geçiyorlar resmen gerçek paraya geçiş olucağı için böyle bir temel atıldı sanırım fiyatları yüksek tutup paraları cukkalicaklar. Zaten satan kişinin ismide gözükmüyor AH de, muhtemelen drop rate'leri düşük 100 lerce hatta binlerce itemı blizz kendi koyup satıcaktır oyundan kazandıkları paradan daha fazlasını kazanırlar artık

• Eğer yeterince yüksek VIT yapabilirseniz Force Armor aslında bayağı etkili. Yeni versiyonunda şu şekilde çalışıyor forumlardan okuduğum kadarıyla;

Basit olması açısından diyelim ki 100 HP'niz var,

0-100 arasında bir damage yerseniz sadece 35 HP hasar alıyorsunuz
    100-200 arasında bir damage yerseniz FA 100'ünü kesiyor, geriye ne kalırsa onu yiyorsunuz
    200 üstü bir damage yediğinizde FA 100'ünü kesiyor ama geriye kalan 100+ sizi öldürüyor.

Bu durumda aslında HP'yi şöyle 40K-50K civarına çekebilirseniz, bu mertebelerde hasar veren pek bir mahlukat olmadığı için 40K damage vursa bile mob siz sadece 14K yiyorsunuz. Hayatta kalma şansınızı bir hayli arttıran bir özellik. Fakat HP düşük ise FA'nın etkinliği bir hayli azalıyor.
  • rakanoth var hocam

infernoda kesebilen oldumu genel topiğede yazdım kesemiyorum yardım diliyorum. energy armor + force armor , diamond skin birde blur ve glas canon kullanmayınca tp attığında anca gıdım hp ile kurtuluyorum ondada köpekleri öldürüyor. tp atmaması için yakın durmayı deneyeceğim ama iyi buildli arkadaşlardan bu akşam bir beş on dakika yardımcı olmalarını rica ederim.

hp 30k all res 500 üstü ve armor 5k üstü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsn_can -- 14 Haziran 2012; 10:08:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

rakanoth var hocam

infernoda kesebilen oldumu genel topiğede yazdım kesemiyorum yardım diliyorum. energy armor + force armor , diamond skin birde blur ve glas canon kullanmayınca tp attığında anca gıdım hp ile kurtuluyorum ondada köpekleri öldürüyor. tp atmaması için yakın durmayı deneyeceğim ama iyi buildli arkadaşlardan bu akşam bir beş on dakika yardımcı olmalarını rica ederim.

hp 30k all res 500 üstü ve armor 5k üstü.

Geçen gün falcon nickli canlı yayın yapan bir wizard'ın rakanoth taktiğini gördüm Hell'de idim ve damage almadan + hi çbir saldırı kullanmadan rahatlıkla öldürdüm. Taktik şöyle fight başlar başlamaz hemen soldaki 2 kolonun arasına gidiyorsun aynı anda venom hydra açıyorsun,aynı hızla diamond'ta aç rakanoth sana hızlı bir saldırı yapıcak yanında belirdiği an hemen teleport worm hole ile karşı 2 kolona ışınlan , rakanoth bu sırada hydra kaybolana kadar orda duruyor ve hydra'dan yediği damage ı görünce gülmeye başlicaksın eminim Bu taktik ile o köpekleride çıkarmıyor merak etme sen yukarı ışınlandığında bir süre sonra yavaş yavaş oraya gelicek tam yaklaştığı ve yanına uçup vurmaya hazırlandığı an yine hydra ve diamond açıp eski yerine aşağı teleport oluyorsun bu şekilde çok rahat iniyor bir dene bu taktiği belki arada ortada kalırsın veya erken teleport olursan köpeklerden çıkarabilir taktiği bozmadan kite layıp indirmeye çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 14 Haziran 2012; 10:38:38 >

• rakanoth

http://www.youtube.com/watch?v=FXJqhqdOAhE

tp falan kullanmayın bosa ^^
  • Bu video yayınlandığında Critical Mass şahaneydi. Sonra bayağı bir kırptılar, şimdi bu kadar kolay olmayabilir. Oraya bir gelebilsem denerim de daha Act 2'nin sonlarına doğru olan zindanlarında meliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Bu video yayınlandığında Critical Mass şahaneydi. Sonra bayağı bir kırptılar, şimdi bu kadar kolay olmayabilir. Oraya bir gelebilsem denerim de daha Act 2'nin sonlarına doğru olan zindanlarında meliyoruz.

Benim buildim critical mass üzerine kurulu ve CM'nin kırpılmış olduğunu sizden duyuyorum. Herhangi bir problem yok CM'de.

Diamond Skin, Frost Nova, Explosion Blast, Meteor ile CM çok etkili oluyor.
  • buildim pek critical hit üzerine değil ama denerim yanıma bir kiş daha olsa süper olur bu taktik sanırım buzdan çıkarmayız adamı.
  •  Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası

Simdi bu sekilde infernoya basladim. Ama bu özellikler inferno icin yeterli degil farkindayim lakin para olmayinca yapabilcek pek birsey yok. Oyun saolsun daha legenderay item görmedim. Infenroda tek olmuyor bende hep public oyunlara giriyorum ama herkes yatiyor infernoda bir elit kesmek icin 1km maraton kosuyoruz resmen. Iki el silah kullanmayi düsündüm ama o sekilde hic dodge olmuyor ve int cok düsüyor. Bu item düsürmek icin kimi kesmek gerekli anlamadim valla kimi kessem mavi düsüyor. Her elit kestikten sonra bendeki durum bu;
     Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası

• Benim bahsettiğim rakanoth taktiğide bu. Ben Hell'de diamond kullanıyordum burda sanırım yeterli olmadığı için Familiar- Ancient Guardian kullanıyor %35 hp nin altında o rakanoth'un hızlı şarjında yaptığı tüm damage absorb ediyor ve venom'u bırakıp teleport ile uzaklaşıyor

• Merhaba arkadaşlar D3 ü internetten indirdim kredi kartı ile anında key ala bile ceğim bi yöntem varmı kendi sitesinden falan
  • hocam denedim suanda tp olan ile çok rahat kestim allah razı olsun. diğeri critik üzerine buildim olmadığı için işe yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

Merhaba arkadaşlar D3 ü internetten indirdim kredi kartı ile anında key ala bile ceğim bi yöntem varmı kendi sitesinden falan

battle.net uye ol direk burdan satın alabilirsin 60euro fiyatı bende oyle aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

Merhaba arkadaşlar D3 ü internetten indirdim kredi kartı ile anında key ala bile ceğim bi yöntem varmı kendi sitesinden falan

battle.net uye ol direk burdan satın alabilirsin 60euro fiyatı bende oyle aldım

eyvallah
  • Wizard candır.Bi kere bile kasarken sıkılmadım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.