Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
182.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wizard için Hydra ve Blizzard gibi büyülerde Attack Speed'in bir etkisi yok bildiğim kadarıyla. Bunu düzeltip IAS'yi düşürüyorsalar iyi.

Bir de IAS'nin nerf yemesi Life on Hit'e de etki edecek. Biraz zırlayabilir melee karakterler, özellikle pek çok barbar whirlwind ve LoH'ya abanıp HP'yi dolduruyor.
  • Bir wizard olarak Templarıma hangi skilleri öğretmem gerekir?
  • beyler lvl 23 um ve act 2 deyım.ama zorlanıyorum.normalmıdır yoksa benmı yanlıs bırseyler yapıyorum.ıtemlerım mavı ve sarı.en ıyılerını kullanıyorum.skıll kullanımım bence ıyı sayılır ama yok topluluga dalarken vur kac yaparak kesebılıyorum.varmıdır onerılerınız??
  • Ekran görüntüsü alabilirsek iyi olur. Bir de kullandığın build'i yazarsan belki bir şeyler tavsiye edebiliriz.
  • Solo act2 sonrasında ilerleyebilmek için nasıl bir sistem geliştirmeliyim suan gold farm yapıyorum 40-50m yapana kadar devam etcem artık 20gun mu surer 1ay mı bilmiyorum daha sonra nasıl bir sistem kurmalıyım acaba atack speed nerflenirse hem atack speed in hem loh in bir anlamı kalmayacak gibi frost+crit le işi goturmeyi dusunuyordum ama nerf gelirse bu iş yatacak.Diğer aklımda olan bişey ise bliz+shock pulse ile kaça kaça kesmek bu şekilde yaparsam crit dmg ve loh e gerek kalmıyor.Ama kafam baya karısık onerisi olan varsa çok iyi olur
  • Solo için herhalde Magic Missile + Arcane Orb ve Temporal Flux iyi olur. Blizz olmayacaksa bir şekilde yavaşlatmak lazım. VH yerine Arcane Hidrayı'da bir denemek istiyorum, Temporal'den fayda sağlıyordur herhalde. Böylece her türlü arcane vuruş mahlukatları yavaşlatır.

Forumlarda Temporal Flux'dan gelen slow etkisiyle cold'dan gelen stack oluyor gibi bir şey okumuştum. Dolayısıyla Blizz olmasın ama cold damage vuran bir silah olsun, böylece mob'ları ekstra yavaşlatabilirsiniz diyorlardı. Deneyip görmek lazım. Yanlız cold vuran silahların genel olarak DPS'leri daha düşük diye biliyorum.

Şöyle bir şey olabilir belki;http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#acQROS!aYU!cYYaYZ

• Inferno Belial'i bir turlu gecemiyorum. 32k HP 32k DPS (buff ile 52k oluyor), %30 critical hit chance, %224 critical hit damage, 260 all resist ve 4k civari armor var ama Belial phase 3'e kadar rahat geliyorum, son vurusu yapamiyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar elımde sılah var ama bır turlu kullandıgını gormedım.sol tusa atamada sılah gozukmuyor.o sılah ne ıse yarıyor anlamadım gıttı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

arkadaslar elımde sılah var ama bır turlu kullandıgını gormedım.sol tusa atamada sılah gozukmuyor.o sılah ne ıse yarıyor anlamadım gıttı?

demon hunterlara ozel silah falandır kullanamazsınız onu.

@Fabrice

item build hakkında ne onerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI
    @Fabrice

Valla Inferno Act 2 için ~400-500 All Resist (hiç buff olmadan), 4.5-5K arası armor, 25-30K HP ve 30K civarı DPS ile bir yere kadar gelebiliyorsunuz. 500 Resist, 5,000 Armor ve 25K+ HP'ye ulaştıktan sonra varımızı yoğumuzu DPS'ye yatırmakta fayda var. Kapalı mekanlarda olmayacak bir elite pack kombinasyonu çıkınca perişan oluyoruz ama. Patch 1.0.3 ile IAS'de nerf'i yedi, bir gelsin bakalım yarın şu patch ona göre bakmak lazım.

Genel prensip olarak Wizard ekipmanında olması gereken özellikler hakkında Blizzard forumlarında adamın biri şöyle yazıyordu;

Helm: socket for %life gem, crit chance (bu helm'e takılan mor gem çok iş yapıyor. Flawless square sanırım +%12 life veriyor.)
    Wizard hat: socket, crit chance, AP on crit
    Ring: atk speed, crit chance, crit damage
    Amulet: atk speed, crit chance, crit damage
    Shoulders: life% (not that necessary but available)
    Bracers: crit chance
    Belt: life% (not that necessary but available)
    Chest: 3 sockets
    Pants: 2 sockets
    Boots:movement speed 10%+
    Gloves:atk speed, crit chance, crit damage

i do not recomend 2h weapons since we loose lot of good stuff from source. (ben de sürekli 1-H + source tercih ediyorum)

Weapon 1h: atk speed, int, crit damage, socket for crit damage gem
    Wands have some special stats for us
    Wand: AP on crit, max AP
    Source: int, vit, crit chance, max AP, AP on crit, %life, socket

2h weapon: int, atk speed, crit damage , socket

• İnferno act1 'de kaldım tam 3 saattir deniyorum aynı yerde ölüyorum hep. Sinirden yastığı yumrukladım. Gold kasılan yerlerede nerf gelmiş , MF itemlarla yapılan farmların %99 uda çöp , paramda yok mal gibi kaldım. Ah desen uçmuş kırıp mat yapmaya bile değmicek şeyler 200K dan başlıyor. Ne yapıcağıma dair hiç bir fikrim yok şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

@Fabrice

Valla Inferno Act 2 için ~400-500 All Resist (hiç buff olmadan), 4.5-5K arası armor, 25-30K HP ve 30K civarı DPS ile bir yere kadar gelebiliyorsunuz. 500 Resist, 5,000 Armor ve 25K+ HP'ye ulaştıktan sonra varımızı yoğumuzu DPS'ye yatırmakta fayda var. Kapalı mekanlarda olmayacak bir elite pack kombinasyonu çıkınca perişan oluyoruz ama. Patch 1.0.3 ile IAS'de nerf'i yedi, bir gelsin bakalım yarın şu patch ona göre bakmak lazım.

Genel prensip olarak Wizard ekipmanında olması gereken özellikler hakkında Blizzard forumlarında adamın biri şöyle yazıyordu;

Helm: socket for %life gem, crit chance (bu helm'e takılan mor gem çok iş yapıyor. Flawless square sanırım +%12 life veriyor.)
    Wizard hat: socket, crit chance, AP on crit
    Ring: atk speed, crit chance, crit damage
    Amulet: atk speed, crit chance, crit damage
    Shoulders: life% (not that necessary but available)
    Bracers: crit chance
    Belt: life% (not that necessary but available)
    Chest: 3 sockets
    Pants: 2 sockets
    Boots:movement speed 10%+
    Gloves:atk speed, crit chance, crit damage

i do not recomend 2h weapons since we loose lot of good stuff from source. (ben de sürekli 1-H + source tercih ediyorum)

Weapon 1h: atk speed, int, crit damage, socket for crit damage gem
    Wands have some special stats for us
    Wand: AP on crit, max AP
    Source: int, vit, crit chance, max AP, AP on crit, %life, socket

2h weapon: int, atk speed, crit damage , socket

1.03den sonra itemleri toplamaya baslayım en iyisi atack speed nerf yerse 3-4m verdigim yuzukler 1m a zor satılır

• Quiver dışında her ne silah, alet edevat varsa üzerindeki IAS değeri bir hayli düşecek gibi. Official patch 1.0.3 açıklaması daha yapılmadı ama data miner'lar şöyle olacağını iddia ediyor;

Weapons
    ​Haste 1: Old: (2-3%) New: (2%)
    Haste 2: Old: (4-5%) New: (2%)
    Haste 3: Old: (6-7%) New: (2-3%)
    Haste 4: Old: (8-9%) New: (2-3%)
    Haste 5: Old: (10-11%) New: (3-4%)
    Haste 6: Old: (12-13%) New: (3-4%)
    Haste 7: Old: (14-15%) New: (5%)
    Haste 8: Old: (16-17%) New: (6-7%)
    Haste 9: Old: (18-19%) New: (8-9%)
    Haste 10: Old: (20-25%) New: (10-11%)

Other Types (Rings, Amulet, Gloves, Legendaries)
    Haste 1: Old: (2-3%) New: (2%)
    Haste 2: Old: (4-5%) New: (2-3%)
    Haste 3: Old: (6-7%) New: (3-4%)
    Haste 4: Old: (8-9%) New: (3-4%)
    Haste 5: Old: (10-11%) New: (4-5%)
    Haste 6: Old: (12-13%) New: (5-6%)
    Haste 7: Old: (14-15%) New: (6-7%)
    Haste 8: Old: (16-17%) New: (8-9%)

Kaynak:http://d3db.com/news/id/268-datamined-10310057-patch-notes-unofficial/

• beyler charımın son durumu bu.kırık bır ıtem var onu dıkkate almayın degıstırmeden ss aldım.

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 19 Haziran 2012; 13:54:43 >
  • Bütün Wizard arkadaşlara selamlar, bende yeni bir Wizard olarak aranızdayım bundan sonra.Ben şimdiye kadar Monk ile oyun oynamıyor resmen ızdırap çekiyormuşum, Inferno ACT I ve II'yi çok rahat bitirdim, Belial'ı 3. deneyişimde kestim, şimdi ACT III'e başlıyorum.Karakterim:

Ayriyetten %170 MF ve %36 GF var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Bütün Wizard arkadaşlara selamlar, bende yeni bir Wizard olarak aranızdayım bundan sonra.Ben şimdiye kadar Monk ile oyun oynamıyor resmen ızdırap çekiyormuşum, Inferno ACT I ve II'yi çok rahat bitirdim, Belial'ı 3. deneyişimde kestim, şimdi ACT III'e başlıyorum.Karakterim:

ustunuzdeki itemlerde mi 170 mf var eger oyleyse çok fazla onların yerine biraz daha dps ve crit odaklı itemler alsanız iyi olurdu çunku bu haliyle act3 çok çok zor ama yarın nerf gelince nasıl olur bilmiyorum

• quote:

quote:

Bütün Wizard arkadaşlara selamlar, bende yeni bir Wizard olarak aranızdayım bundan sonra.Ben şimdiye kadar Monk ile oyun oynamıyor resmen ızdırap çekiyormuşum, Inferno ACT I ve II'yi çok rahat bitirdim, Belial'ı 3. deneyişimde kestim, şimdi ACT III'e başlıyorum.Karakterim:

ustunuzdeki itemlerde mi 170 mf var eger oyleyse çok fazla onların yerine biraz daha dps ve crit odaklı itemler alsanız iyi olurdu çunku bu haliyle act3 çok çok zor ama yarın nerf gelince nasıl olur bilmiyorum

Evet hocam üstümdekilerle %170 MF var.Büyük ihtimal zorlanırım ama MF'den vazgeçmek istemiyorum çünkü açıkca konuşmak gerekirse artık Diablo 3'ü para kazanmak için oynuyorum, güzel eşyalar düşürüp RMAH'da satmayı planlıyorum.Yinede büyük konuşmayayım, zaman ne gösterir bilinmez.

• quote:

quote:

quote:

Evet hocam üstümdekilerle %170 MF var.Büyük ihtimal zorlanırım ama MF'den vazgeçmek istemiyorum çünkü açıkca konuşmak gerekirse artık Diablo 3'ü para kazanmak için oynuyorum, güzel eşyalar düşürüp RMAH'da satmayı planlıyorum.Yinede büyük konuşmayayım, zaman ne gösterir bilinmez.

peki kayda değer çok saglam itemler dusuyor mu surekli o mf ile ? 5x nv ile 120-130 u gecmedimde ben daha merak ettim

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki kayda değer çok saglam itemler dusuyor mu surekli o mf ile ? 5x nv ile 120-130 u gecmedimde ben daha merak ettim

Hocam Monk karakterimde buffsız %230 MF ile dolaşıyordum ama ACT2'de çok sağlam eşyalar düşmüyordu, ACT3'de sürekli öldüğüm için fazla oynayamadım ama kısa süre zarfında 2 adet 63 level eşya düşürmüştüm.Yani etki ettiği kesin ama ne kadar ediyor orası meçhul.Battle.net'de şöyle bir yazı okudum:

"Diablo 2'de Magic Find düşen eşyanın kalitesinin yüksek olma şansını arttırırdı, Diablo 3'de durum böyle değil sanırım, MF pek gerekli değil." tarzında birşey sorulmuş.

Blizz yetkilisinin cevabı:MF olayı Diablo 2'deki ile aynı şekilde işliyor.

EricGORe: In Diablo 2, from my understanding, magic find took the base item of a predetermined loot table, and gave you a higher chance of rolling a higher quality version of that item. In Diablo 3, this no longer seems to be the case and with loot tables being so vast now, magic find seems almost too arbitrary, it just doesn’t feel like it’s worth it. Could you explain exactly how magic find affects item drops in Diablo 3, as a lot of people seem to be unsure how the mechanic has changed from Diablo 2?

Jay Wilson: The mechanic is exactly the same as Diablo 2, and as you describe it hear.
    And the loot tables are not more vast than D2 because we don't allow items to drop below level 50 in Inferno.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 19 Haziran 2012; 20:51:05 >

• Baştan wizard almak ile hata ettim
    suanda hell seviyesine gectim level 51 oldum ama 200 damege silah etki yapmıyor
    bilizard ne kadar küfretsek az adam gibi denge yapın

karakteri yarın silerim biri osursa ölüyor can 16 000
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.