Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
182.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CONQUER.

quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

Merhaba arkadaşlar D3 ü internetten indirdim kredi kartı ile anında key ala bile ceğim bi yöntem varmı kendi sitesinden falan

battle.net uye ol direk burdan satın alabilirsin 60euro fiyatı bende oyle aldım

Alıntıları Göster
    Ben sadece cd key diyorum kredi kartımla internetten satın alıcam ve cd keyde cep telefonuma yada msn adresime gönderecek öle bişey varmı

Merhaba arkadaşlar D3 ü internetten indirdim kredi kartı ile anında key ala bile ceğim bi yöntem varmı kendi sitesinden falan

•Diablo 3 oyunu dijital versiyon.
    •1 ad. Diablo 3 oyunu kayıt şifresi, global (tüm dünyada geçerli) versiyon, ürün anahtarı (cdkey).
    •Bu üründe kredi kartı ile ödeme geçerli değildir, sadece havale kabul edilmektedir!
    •Ürün kutulu değildir, ürün sadece kayıt şifresinden ibaret olduğundan, kargo ile herhangi birşey teslim edilmeyecektir.
    GİBİ KENDİ SİTESİNDE VARMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 15 Haziran 2012; 20:14:19 >

• Oyun içi itemlerimi kontrol edip yönlendirebilecek biri var mı acaba? ACT 3 de duvara toslamış gibiyim, tavsiyeye ihtiyacım var.

Eğer oyun içi olmazsa itemlerimi teker teker buraya koymayı da deneyebilirim.

caetta#2111

Şimdiden sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caetay -- 14 Haziran 2012; 23:26:48 >
  • benimde onun gibi bi sorunum var lvl 38 wizard oynuyorum nightmare zorluk seviyesinde act II deyim resmen takılıp kaldım çünkü solo gitmeye kalksam champion rare epic vb NPC ler oluyo yapamıyorum bi önerisi olan varmı acaba
    Archangel#2236
    Teşekkürler.
  • Inferno da takılmadan oynayabilmem için item önerebilir misiniz rica etsem?

Buildleri paylaşımlarınız sayesinde hallettim Hell de şu an çok rahat oynuyorum fakat Inferno da üzerimdeki Rare istemler yeterli gelmeyecektir çünkü ortalama 58-59 lvl itemler.

Öncelikle +60 Resist bonus veren set itemleri var
    veya +100 Vit veya + 100 Int veren set itemleri var.

Hangilerini önerirsiniz? Boşa gold harcamayayım.
  • WAlla ben hell 58 level baydı artık oynamak istemiyorum

30k life 3000 dm var ama ilerleyemiyorum mecburen grupla gitmem gerekiyor.

onerisi olan varmı kullandığım bütün itemler rare?

bir türlü anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandandahakan

WAlla ben hell 58 level baydı artık oynamak istemiyorum

30k life 3000 dm var ama ilerleyemiyorum mecburen grupla gitmem gerekiyor.

onerisi olan varmı kullandığım bütün itemler rare?

bir türlü anlayamadım.

58 lvl 3k damage mi ? itemler cikletten mi cıktı sana kardeş ?
  • Ben hell seviyesinin act4 bölümüne kadar 7K can 10K dps ile geldim , act4'te 5 level düşükler kullanabilir olan bir 2hand aldım buff ile 15K dps oldu diabloyu güle oynaya kestim fakat inferno act1 deki en basir elite ler felan şamar oğlanına çeviriyor beni kite yapa yapa haritanın bir ucundan diğer ucuna gidiyorum bu statlar ile act2 de adım atamam. İtem alıyım desem adam gibi beni toplarlicak itemların tanesi 200-300K hangi birine para vereyim zaten fazlada goldum yok. Birazdan char'ın fotosunu koyucam

İnferno için bi 30K dps iyi olur böyle act1 de sürünmeye başladım bu arada dps'im bufflı hali 16K,elite ler felan fena zorluyor henüz tıkanma seviyesine gelmedim bakalım gittiği yere kadar gidicem. Pony için farm yapıyorum bu arada Hell denicem ordan değerli şeyler düşer belki en azından satar 60 level bişeyler alırım
     Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 15 Haziran 2012; 19:43:58 >

• Sağlam wizard oyuncusu var ise eksiklerimi yazabilir mi ? Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Sağlam wizard oyuncusu var ise eksiklerimi yazabilir mi ? Saygılar

barbar oyuncusuyum ama yazayım:

1-) o resistanceler en az 500-600 olsun.
    2-) attack speed arttır. attacks per second 2.9x civarı olsun.
    3-) üstteki ikisi hayati. sonra armor ve dodge arttırarak devam edebilirsin.

• banada bi yardım ediverin hele, inferno act 2 de çok fena takıldım elitelerde yat kalk yat kalk yalama oldum.

All resist durumları 600-650 arası,

DPS: 30k (tam)
    attacks per second:1.92
    armor:5327
    hitpoint:27k

iyi bi barbar tank arkadaşım var onun bağırmasyıla 950'lere kadar ulaşıyor all resist.
    ama hala yat kalk hala yat kalk elite ve rarelar karşısında
    ne yapmam gerekiyor iyi bi tavsiye verebilecek varmı?
  • Merhaba arkadaşlar..

20 gün kadardır oynadığım Wizard ımı ve bu süre içerisinde yapabildiğim item ları sizlerle paylaşıp yorumlarınızı almak istedim.. Ne yapacağıma , nelere ağırlık vereceğime bir türlü karar veremedim. Sonuçta da böyle bir karakter oluşturdum..

Hepinizin yorumlarını bekliyorum. İyi-kötü her şeye açığım sevgili arkadaşlar.. Herkese iyi oyunlar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derrick35 -- 16 Haziran 2012; 21:45:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

banada bi yardım ediverin hele, inferno act 2 de çok fena takıldım elitelerde yat kalk yat kalk yalama oldum.

All resist durumları 600-650 arası,

DPS: 30k (tam)
    attacks per second:1.92
    armor:5327
    hitpoint:27k

iyi bi barbar tank arkadaşım var onun bağırmasyıla 950'lere kadar ulaşıyor all resist.
    ama hala yat kalk hala yat kalk elite ve rarelar karşısında
    ne yapmam gerekiyor iyi bi tavsiye verebilecek varmı?

hocam statların kötü değil, dolayısıyla iş artık build'e kalmış. biraz araştır, kendin dene en rahat neyle ilerliyebildiğini belirle
  • Valla Diamond Skin=Crystal shell olmadan ilerleyemiyorum bu kesin ve çok lazım oluyor olmazsa olmaz
    Magic Weapon=Force Weapon'da çok işime yarıyor ondan da vazgeçemiyorum.
    Bunların yanına Archon ve Prismatic Armor alıyorum, ayrıca Disintegerate vede shock pulse piercing orb mevcut. passivelerdende glass cannon, blur ve astral presence var.

Bu buildi kafama göre yaptım ama sanırım kesmiyor beni artık.
  • Selamlar.Arkadaşlar Diablo'yu daha yeni aldım ve şu an yüklüyorum.Wizard bir karakter açmayı planlıyorum.Daha yeniyim de genel olarak tavsiyeleriniz neler?Itemlarım hangi özellikleri taşımalı kısaca bir özet geçer misiniz?
  • Int, Attackspeed, Vitality bu 3lü sana hep lazım olacak

infernoya gelince All resist itemlar topla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

Int, Attackspeed, Vitality bu 3lü sana hep lazım olacak

infernoya gelince All resist itemlar topla.

Cevabınız için teşekkürler.Hızlıca ilerleyip oyunu biran önce bitirmek istiyorum nasıl bir build önerirsiniz?
  • Atack speed e nerf mi gelecek 1.03 ile ? Eger oyle olacaksa yuzuklere bi ton para vermeyim
  • Gelicek ama ne kadar belli değil. Şimdiden çok olursa diye crit build yapmaya başlayanlar görüyorum.

Resmi kaynak:http://us.battle.net/d3/en/blog/6262208/Patch_103_Design_Preview-6_6_2012#blog

Bashiok'un 2 gün önceki bir yorumu:

quote:

You'll only see the Legendary changes in new item drops. It will not retroactively make old Legendaries better. The changes also aren't happening in 1.0.3, in case that was missed from the preview blog

Attack Speed bugs will be getting fixed, and we're also nerfing Attack Speed ... so ... trade off?

• Atack speedin neyini nasıl nerfliyecekler merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Atack speedin neyini nasıl nerfliyecekler merak ediyorum.

%13-14 lük as ler 3-4 lere çekilcekmiş sanırım bi işe yaramıcak yani eğer dogruysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 18 Haziran 2012; 0:40:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.