Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
182.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: macgdestor

Bu arada biraz önce farm yaparken fraps açtım, butcher kestim, Attack Speed Nerf'ünden sonra nasıl kesicem diyen arkadaşlar fikir edinmek isterlerse izleyebilirler, saygılar

http://youtu.be/N0mUKwBJ-3E

hocam videodaki o kanat nedir? Birde hit chance %40 mı tam gozukmuyor. Atack speed kaç birde
  • @Sheldon-Cooper

reflect'lere tek çözüm diamond skin + 700 üstü life regen. yoksa çok zorlanırsın, gayet normal. benim life regen 450 civarı galiba ve 1-2 kere öldüğüm oluyor solo iken.

@ADEBISI

Kanat Collector's Edition sahiplerine özel, yani satılabilir trade edilebilir bir oyun içeriği değil.

Critical Hit Chance %40 , crit damage de +%215 civarı
  • Yazı bayağı uzun ama üşenmeden okumakta fayda var. Faydalı ve derli toplu bir anlatım olmuş.

http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?832274-The-inferno-wizard-common-builds-and-gear-choices
  • Act II zoltun kulle de takıldım bir türlü ilerleyemiyorum ya skillerimde mi sorun var itemlerim mi yetersiz anlamadım.

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

Act II zoltun kulle de takıldım bir türlü ilerleyemiyorum ya skillerimde mi sorun var itemlerim mi yetersiz anlamadım.

Venom Hydra ve uzaktan vurabilmek için Magic Missle yada Electrocute kullanırsan kesebilirsin sanırım.VH + Blizzard atıp kaçarsın, arada MM atarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Yazı bayağı uzun ama üşenmeden okumakta fayda var. Faydalı ve derli toplu bir anlatım olmuş.

http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?832274-The-inferno-wizard-common-builds-and-gear-choices

gerçekten güzel şeyler var. nerdeyse üçde birini okudum, ''mantıksız'' diyebileceğim tek cümleye rastlamadım

paylaşım için teşekkürler

• quote:

Bu arada biraz önce farm yaparken fraps açtım, butcher kestim, Attack Speed Nerf'ünden sonra nasıl kesicem diyen arkadaşlar fikir edinmek isterlerse izleyebilirler, saygılar

http://youtu.be/N0mUKwBJ-3E

Life on Hit hatasından kurtardığın için sağol. Anladığım kadarıyla Wizard olduğumuz için illaki Wand kullanmak zorunda değiliz.

• quote:

En fazla cri damage veren şey silah'daki socket olarak takabileceğimiz gem'lerdir. bu mutlaka olsun.

bunun haricinde eldivende mutlaka cri chance olmalı, diğerlerini de yüzük kolye ve helm'den azar azar tamamlamaya çalışın. wrist'de cri change verir, bulabilirseniz mutlaka alın

@Juvixted

attack speed kullandığınız skill'e göre önem kazanır, ben disintegrate, explosive blast, hydra, ray of frost kullanıyorum diyorsan attack speed'in bir önemi yok ama diğer skillerde çok farkeder (shock pulse vs)

bir de bazı skillerde cri vurmuyor, ben mi denk gelmiyorum çözemedim. örneğin ray of frost'da cri vurmuyor ama shock pulse'da %40-%50 ihtimalle cri mutlaka vuruyorum. yani sol tuş skillerinin tümünde vuruyor ama disintegrate ve ray of frost'da vurmuyor. sağ tuşa atadıklarımız (arcane harcayanlar) vurmuyor desek o da olmaz çünkü Arcane Orb da mutlaka cri vuruyor. yani denemek lazım tek tek dikkat edin ona göre build yapılandırın

crit vuruyor o skillerde ama sarı olmuyor :)) iyi dikkat edin dmg fırlıyor arada o crit oluyor

• quote:

quote:

Yazı bayağı uzun ama üşenmeden okumakta fayda var. Faydalı ve derli toplu bir anlatım olmuş.

gerçekten güzel şeyler var. nerdeyse üçde birini okudum, ''mantıksız'' diyebileceğim tek cümleye rastlamadım

paylaşım için teşekkürler

Benim gibi acemiler için Türkçe mealini de hazırlayanlar olursa çok sevinirim gerçekten :)

• quote:

Act II zoltun kulle de takıldım bir türlü ilerleyemiyorum ya skillerimde mi sorun var itemlerim mi yetersiz anlamadım.

Item'ların fazlasıyla yeterli, sorun skillerde. Sadece Kulle için şöyle deneyebilirsin;

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#acRXOS!XYU!aYbacZ
  • quote:

quote:

Item'ların fazlasıyla yeterli, sorun skillerde. Sadece Kulle için şöyle deneyebilirsin;

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#acRXOS!XYU!aYbacZ

sinirlenip crit chance yuzukleri ah e koydum satılmazsa denerim birde boyle.

• An itibari ile atlamadan zıplamadan inferno Diablo 3'ü solo kesmiş bulunmaktayım. 4234234 denemeden sonra mutlu sona ulaştım. Darısı kesemeyenlerin başına. Statlarım aşağıdaki gibidir.

• Beyler infernoda zorlanan arkadaşlar için karakter detaylarımı paylaşıyorum, göz atın durumunuzun el verdiği kadarı ile item upgrade yapmaya çalışın.

Bazı notlar ekledim, itemların detaylı fotoğrafını koydum, itemları critical hit damage/chance üzerine dizdim, kesinlikle bunu tavsiye ederim.

Not : Itemlar için 1 euro harcanmamıştır fakat AH ve RMAH'da item alıp sattım yaklaşık 4 hafta sürdü bu hale gelmesi. Saygılar

Weapon, source detayları ve notlar :

Karakter detayları :

Item'lar :

Skill build :

• quote:

Beyler infernoda zorlanan arkadaşlar için karakter detaylarımı paylaşıyorum, göz atın durumunuzun el verdiği kadarı ile item upgrade yapmaya çalışın.

Bazı notlar ekledim, itemların detaylı fotoğrafını koydum, itemları critical hit damage/chance üzerine dizdim, kesinlikle bunu tavsiye ederim.

Not : Itemlar için 1 euro harcanmamıştır fakat AH ve RMAH'da item alıp sattım yaklaşık 4 hafta sürdü bu hale gelmesi. Saygılar

Karakter detayları :

Item'lar :

Skill build :

Hocam gercekten çok iyi ah de en çok giden itemler neler bu arada 15m gold civarı var bendede 3-4 haftada bu seviyeye gelebilsem keske

• google'da best in loots diye aratırsan görebilirsin en çok giden itemları, kabaca 50-60 level arası set itemları gerçekten iyi gidiyor. weapon'a bulaşma derim çünkü piyasası çok değişken, elinde kalabilir.

o 15 m'i elinde tut değerinin yarısına item bulduğun an çek.

36 saat bid süresi olduğu için o 36 saatin bitişini öğlene denk getirmeye çalış ki son dakikalarda rekabet artsın
  • item built paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyoruz, Hardcore wizardlardan bilgi paylaşımı bekliyoruz
  • quote:

Beyler infernoda zorlanan arkadaşlar için karakter detaylarımı paylaşıyorum, göz atın durumunuzun el verdiği kadarı ile item upgrade yapmaya çalışın.

Karakter detayları :

Item'lar :

Skill build :

Süper bir paylaşım olmuş, sağolasın. Adam akıllı bir inferno wizard rehberi niteliğinde olmuş. yrıca üzerindeki itemleri tek tek paylaşmış olman çok iyi olmuş. Teşekkürler. Bir çok kişiyi kafa karışıklığından ve zaman kaybından kurtarmış oldun. Yalnız kafama takılan bir şey oldu. O res değerleri bana biraz düşük geldi. Sorun olmuyomu bukadar düşük olması?

Birde şuan karakterin ne aşamada? İnfernoda nereye kadar ilerledin ve şu aşamada ne durumdasın. Hangi bölgelerde farm yapabiliyosun. Bunlarıda paylaşırsan çok memnun olurum.

• @aoidos

Resist konusunda çok tecrübem olduğunu söyleyemem, yani 800 res yapıp da test etmedim hiç ama şahsi görüşümü soruyorsan abartı bir eksisini hissetmedim.

Hangi aşamadasın demişsin, oyunu tamamen bitirdim inferno dahil. act 4de çok zorlanıyorum ama act 3 idare eder seviyede farmlanıyor. (act 4de co-op'da hiçbir problem yok ama solo gerçekten çok zor)

act 3'de 3. görevden itibaren başlayıp farmlıyorum arasıra
  • wizard ustalarından tavsiyeler bekliyorum

• quote:

@aoidos

Resist konusunda çok tecrübem olduğunu söyleyemem, yani 800 res yapıp da test etmedim hiç ama şahsi görüşümü soruyorsan abartı bir eksisini hissetmedim.

Hangi aşamadasın demişsin, oyunu tamamen bitirdim inferno dahil. act 4de çok zorlanıyorum ama act 3 idare eder seviyede farmlanıyor. (act 4de co-op'da hiçbir problem yok ama solo gerçekten çok zor)

act 3'de 3. görevden itibaren başlayıp farmlıyorum arasıra

Sağol dostum bu cevap yeterli benim için.. Önümü açtın diyebilirim. Teşekkürler tekrar..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.