Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
182.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aoidos

quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

@aoidos

Resist konusunda çok tecrübem olduğunu söyleyemem, yani 800 res yapıp da test etmedim hiç ama şahsi görüşümü soruyorsan abartı bir eksisini hissetmedim.

Hangi aşamadasın demişsin, oyunu tamamen bitirdim inferno dahil. act 4de çok zorlanıyorum ama act 3 idare eder seviyede farmlanıyor. (act 4de co-op'da hiçbir problem yok ama solo gerçekten çok zor)

act 3'de 3. görevden itibaren başlayıp farmlıyorum arasıra

Sağol dostum bu cevap yeterli benim için.. Önümü açtın diyebilirim. Teşekkürler tekrar..

yardımcı olabildiysem ne mutlu, cem#2473 sormak istediklerin varsa yardımcı olmak isterim

• quote:

Hocam nasıl olmuş? Sizinkine yakın bir karakter kurmaya çalıstım tabi yuzuklerim sizinkiler kadar iyi değil sadece critical chance var yalnız act2 de hala zorlanıyorum act1 gibi seri farmlanmıyor moblar çok hızlı oldugundan mı acaba act3 daha rahat olabilir mi wizard açısından ?

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası

• Inferno act I yariladim, oyun canımı sıkmaya başlayınca hell act I e dondüm 5 stack yapıp Butcher kesiyorum sonra pony levela gidiyorum. Bir de %30 gf neck buldum fena para düşmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Hocam nasıl olmuş? Sizinkine yakın bir karakter kurmaya çalıstım tabi yuzuklerim sizinkiler kadar iyi değil sadece critical chance var yalnız act2 de hala zorlanıyorum act1 gibi seri farmlanmıyor moblar çok hızlı oldugundan mı acaba act3 daha rahat olabilir mi wizard açısından ?

karakter gayet güzel hocam. biraz build araştırması yap, kendine en uygun olanı bul derim. act 3'de farmlanacak güzel yerler var, act 2'de biraz zorlanman normal. güzel item düşme olasılığı tabiki act 3'de daha fazla ama act 2'yi çok daha hızlı farmlıyorum diyorsan act 3'le hiç uğraşma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Act 2 çok daha rahat bence.Act 2'de açık mekanlardan ziyade dungeonlarda daha rahat kasabilirsin, en azından bana daha rahat geliyordu dungeonlar.Özellikle Zoltun Kulle'nin dungeonları ve Zoltun görevine giderken Vault of the Assassin ve diğer Vault(ismini tam hatırlamıyorum).

Dün gece ACT 4'ün 4. görevine gelip çıktım, bugün bitiririm %90.

• Selam wizardlar :) , sağlam wizard arkadaşlara - act3-4 farmlayabilen - bazı sorularım olucak.

Şu an wizard karakter kasmaktayım 60 lvl olmama az kaldı. Üstüme düzgün eşyalar çekmeyi düşünüyorum. Zaten WD karakterimden alabileceğim iyi eşyalar mevcut ama wizard için BiS eşyalar nelerdir acaba?

WD de karakterde Andariel Vis. ve Boj angler var.Bunlar hala iş yapıyor mu as nerfinden sonra ?

Critic chance ve critic damage e gitmeyi düşünüyorum ama bunlarada nerf falan gelir mi :)

Armor , resist , hp vs gibi statsların değeri ortalama ne kadar olmalı? Wizard için önemli statslar nelerdir? DH karakterim ile glass canon oynuyordum.Bu karakterin mobların osuruğundan ölmesini istemiyorum :)

16m gold var . blizzardında sağı solu belli olmuyor , şu an para harcamaya değer mi yoksa biraz daha beklesem mi?

Biraz fazla oldu galiba ama şimdiden teşekkürler

• 800 resiste gerek yok saçmalamayalım. 400 den sonrası boş. 300 bile yeter.
  • quote:

Beyler infernoda zorlanan arkadaşlar için karakter detaylarımı paylaşıyorum, göz atın durumunuzun el verdiği kadarı ile item upgrade yapmaya çalışın.

Bazı notlar ekledim, itemların detaylı fotoğrafını koydum, itemları critical hit damage/chance üzerine dizdim, kesinlikle bunu tavsiye ederim.

Not : Itemlar için 1 euro harcanmamıştır fakat AH ve RMAH'da item alıp sattım yaklaşık 4 hafta sürdü bu hale gelmesi. Saygılar

Weapon, source detayları ve notlar :

Karakter detayları :

Item'lar :

Skill build :

boyle bir kolluğa ihtiyaç duyarsan tag aşağıda yazıyor.

[simage]
    [/simage]

• Pekun düşündüğün fiyat nedir ?
  • oyunda konuşsak daha iyi olur . buraya ne yazsak biri ya bir eksik yada bir fazla arar.
  • NM'de Azmadonu kestim. buralara gelene kadar bir tane düzgün item düşmez mi? ondan bile bi iki tane mavi item düştü o kadar. bari bi kaç milyon altın ataydı AH den bişiler alırdık.

hala normalde düşen bi kaç item var üzerimde.
  • Arkadaşlar act 2 için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şu anda khasim outposttayım, dibimde biten elitler hariç idare ediyorum. Tabi bu halimle belial filan yalan olur. 950K param var, şimdilik act 1 farmlıyorum doğal olarak. Ne gerekir bu karaktere işin ustaları yardım edebilirse çok iyi olur. Bir de şu sourceyi 30K'ya aldım, daha iyisine bakmak için girdim ama bunun benzerleri 600-700K. Ben mi ucuza aldım yoksa millet mi abartıyor?

Karakter: 32K HP

Gear:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 25 Haziran 2012; 12:15:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Arkadaşlar act 2 için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şu anda khasim outposttayım, dibimde biten elitler hariç idare ediyorum. Tabi bu halimle belial filan yalan olur. 950K param var, şimdilik act 1 farmlıyorum doğal olarak. Ne gerekir bu karaktere işin ustaları yardım edebilirse çok iyi olur. Bir de şu sourceyi 30K'ya aldım, daha iyisine bakmak için girdim ama bunun benzerleri 600-700K. Ben mi ucuza aldım yoksa millet mi abartıyor?

Gear:

AH piyasasına göre iyi bir fiyata almışsın kırıp mat yapmaya değimicek şeyler bile 50K dan başlıyor. Birde ben bu işin uzmanı veya ustası değilim ne kadar doğru yanlış bilmiyorum tamamen kendi mantık ve görüşme göre söylicem genellikle act2 ve sonrası için all resistence itemların öneminden bahsedilir evet önemli ama mesela ben özellikle fire'a ağırlık verdim zaten wizardız özellikle zorlayan elite grupların ve boss ların bi çoğu uzaktan fire dmg koyuyor geriye kalan normal yaratıklardan teleport,blizz felan rahatlıkla fiziksel dmg dan kaçıyorsun. Fire'dan sonra poison. Aşırı pahalı olan all res almak yerine fire ve poison olarak ağırlık verdim sanırım bi 400 küsür felan oldu ikisi diğerleride bir kaç parça all res ile 300 e ulaştı. İnferno act2 ve sonrası için ortalama 600 resistence değerine ihtiyaç var diye okumuştum bu değere göre seninkiler düşük kalmış baya. Damage bilemicem inferno act 2 yi bitirmeyi başarmış kişilerden tüyolar bekleyelim benimde ihtiyacım var çünkü

• Orijinalden alıntı: okhay

Arkadaşlar act 2 için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şu anda khasim outposttayım, dibimde biten elitler hariç idare ediyorum. Tabi bu halimle belial filan yalan olur. 950K param var, şimdilik act 1 farmlıyorum doğal olarak. Ne gerekir bu karaktere işin ustaları yardım edebilirse çok iyi olur. Bir de şu sourceyi 30K'ya aldım, daha iyisine bakmak için girdim ama bunun benzerleri 600-700K. Ben mi ucuza aldım yoksa millet mi abartıyor?

500k altına 200 int veren 750k 1h silah al, çok farkını görürsün
  • 500k ya 750k 200int alacağına

~930K civarlarında 1h hiç bir şey vermeyen bir silah al daha çok farkını görürsün.

@okhay

sağdaki ringi değiştir o ne öyle :D ucuz olsun diyosan crit chance + int, crit dmg+int ya da as+int veren mavi ringlere bak.
    helm'de aynı int vite sahip +allresi 1m altına bulabilirsin.

source'da önce dmg ara. Tek bir kriter gir(int veya ciritic chance) ve mavi source ara. Rare sourcelar çok pahalı özelliklerine göre. Sadece demi lich'lere bak. 100-300 civarında bir tane özelliği olan (int veya cirt chanve) bir OH'yi buyout ile değil de bid ile 100k altına alabilirsin. O yüzden source ararken max buyout girme. Source en kolay en ucuz bid ile alınır.

bootlar acayip pahalı şu an. Int vit allres veren botlar 3m'den başlıyor. O yüzden boots da vit'den feragat edip 12 movement speed almanı öneririm. int + ms vereni ucuza bulabilirsin.

1m bütçem var demişsin. İlk etapta değiştirmen gereken itemler bunlar. bunlardan sonra ilk değiştirmen gerekenler shoulder ve bracer.

Özellikler dediğim gibi weapon'da source'da ve ringlerde renge takılma. Çok güzel maviler de var bu itemlerde.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 25 Haziran 2012; 15:26:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Gear:

En başta DPS'ini yükseltmen gerek, onun içinde AH'de biraz vakit geçirip fiyat/performans olarak güzel bir eşya almaya çalış.Bir de skill olarak Energy Armor+Force Armor'u kullanırsan daha rahat edersin.

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, biraz bakınayım AH'de bakalım.

Ekleme: Arkadaşlar wizard runelerinin türkçe açıklamalarını biraz amele işi de olsa bir başlıkta topladım. İngilizce bilmeyen arkadaşlara faydalı olur umarım.

http://forum.donanimhaber.com/m_62455341/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 25 Haziran 2012; 16:48:16 >
  • Merhabalar belki okhay'ada yardımcı olur , Gear , statlarım bu şekilde İnferno ACT III Part 5 e kadar geldim gelmesine ama bi' dps sıkıntısı sardı beni

Eldiven , kafalık , source , amulet ve şimdilik silahı değiştirmeyi düşünmüyorum idare gibi gözüküyorlar.Bunların dışında komple değiştireceğim itemleri görüşleriniz , önerileriniz nedir ?

Bu arada 25k hp bulunmakta Hp yi ne düşürmeyi nede arttırmayı planlıyorum ve bi' 140 all res. daha yapsam yeter diye düşünüyorum.
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerub -- 26 Haziran 2012; 11:37:34 >

• süper tank wizard yapmıs adam eliteleride bu kadar rahat kesebiliyor mu ki acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 26 Haziran 2012; 1:32:13 >
  • Lvl 56 Wizard (Hell Act2-3) oynuyorum

25k HP
    7k Dps
    1.6k Armor
    150 civarı resist var.

Hızlı koşup yavaşlatılamayan rare moblardan yana derdim büyük. Önüme çıktıktıklarında birkaç kere ölüyorum. Bu sıkıntıyı yaşayan başka wizard varmı.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.