Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
182.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası

Arkadaşlar 10M'a satıyorum.Dün gece AH'ye koymuştum yarın bu saatlerde elimde olur satılmazsa.

Battle Tag:Juvixted#2175
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası

Arkadaşlar 10M'a satıyorum.Dün gece AH'ye koymuştum yarın bu saatlerde elimde olur satılmazsa.

yanlış anlamada 10m ye kimse almaz onu dps i dusuk o icinde gordugun intellect ıvır zıvır hepsi o dps e dahil 150k ya 900dps silahlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxxo

quote:

yanlış anlamada 10m ye kimse almaz onu dps i dusuk o icinde gordugun intellect ıvır zıvır hepsi o dps e dahil 150k ya 900dps silahlar var

oxxo

150k ya 900 dps demişsin.

Ben sana 250k veriyorum bana satacağın her 900 DPS one hand melee silahlar için.

Hem sende silah başına 100k karetmiş olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

quote:

oxxo

Ben sana 250k veriyorum bana satacağın her 900 DPS one hand melee silahlar için.

biraz arastır ah yi bulursun, sürekli takip etmen lazım. illa rare olması lazım degil mavide olabilir ben 900küsürlük silahı 170k ya falan aldım eve gecince ss alıp gösteririm sana, ah de fiyatlar sürekli degisiyor sık sık bakıcaksın

• quote:

quote:

Int-Str tarzı statlar orda görünen DPS değerine dahil değildir, attack speed, %damage gibi özellikler dahildir.Bunu anlamak için aynı DPS'e sahip birisi 100 Int veren birisi hiçbir stat vermeyen iki eşyayı alıp deneyebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Int-Str tarzı statlar orda görünen DPS değerine dahil değildir, attack speed, %damage gibi özellikler dahildir.Bunu anlamak için aynı DPS'e sahip birisi 100 Int veren birisi hiçbir stat vermeyen iki eşyayı alıp deneyebilirsin.

forumları biraz daha araştırmanı öneririm ozaman sana

• +300 int silahın dps ine dahil değil diye biliyorum yanlışmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

+300 int silahın dps ine dahil değil diye biliyorum yanlışmıyım?

değil max+min damage/2 x atack speed i çarparsanız zaten silahın dpsini veriyor int ekstra yani ama wandlarda durum nasıl ondan emin değilim wandlarda int dps e dahil olabilir.
  • quote:

bende öyle sanıyodum araştırdıgımda dahil olmadıgını okudum bircok yerde sonra kendı silahlarımla denedim gördügüm dahil oldugu
    yani benim anladıgım ve okudugum o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxxo -- 26 Haziran 2012; 13:58:12 >
  • quote:

Doğrusun. 300 INT sadece Wizard'ın vereceği hasara etki eder. Bir Barbar alsa kullansa INT'den hiç bonus gelmez. Dolayısıyla orada yazan 815 rakamı INT hariç DPS, zira oyun silahı kim alır kullanır diye bir hesap yapmaz.

Bu silahı Wizard kullanırsa tabi baz DPS üzerine INT bonusu da geleceği için sağlayacağı fayda diğer class'lara göre daha fazla olacaktır.
  • quote:

quote:

forumları biraz daha araştırmanı öneririm ozaman sana

Bence sen biraz daha araştır.Hatta forumları araştırmayı bırak direk dediğimi dene.

Ekleme:Yada boşver sen kendi kafanda takılmaya devam et, zaten deneyip bi fark olmadığını gördüm demişsin, nasıl denediysen artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 26 Haziran 2012; 15:03:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

quote:

oxxo

biraz arastır ah yi bulursun, sürekli takip etmen lazım. illa rare olması lazım degil mavide olabilir ben 900küsürlük silahı 170k ya falan aldım eve gecince ss alıp gösteririm sana, ah de fiyatlar sürekli degisiyor sık sık bakıcaksın

Tamam işte ben de sana diyorum ki sat bana 250k'ya.
    bulduğun her 900 silahı bana 250k'ya sat.

Senin dediğin olay 15-20 dakika devamlı aynı sayfayı search edip de şansa 150k'ya denk getirerek almadır.

Ben geçen şansa 3m edecek armoru 50k'ya aldım meseala. Şimdi biri yazsa buraya aynı ayarda armoru 2.5m istese. Ben adama sen pahalı satıyosun ben aynısını 50k'ya buldum mu diyim?

Yine diyorum 900dps silahı bana 250k'ya satabilirsin. Ne zaman istersen alırım. 20 tane getir 20'sini de alıyım. phnx@2756

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

Lvl 56 Wizard (Hell Act2-3) oynuyorum

25k HP
    7k Dps
    1.6k Armor
    150 civarı resist var.

Hızlı koşup yavaşlatılamayan rare moblardan yana derdim büyük. Önüme çıktıktıklarında birkaç kere ölüyorum. Bu sıkıntıyı yaşayan başka wizard varmı.

Arada kaynamış sanırım; Inferno'ya gelene kadar hiç zorlanmadım hatta bir yerden sonra sanırım build'i bile hiç değiştirmemiştim. Bana dps çok az geldi, elimde pek bir şey yok ama işine yararsa 2h 800 küsür bir silah var, eklersen verebilirim. En azından bir süre idare ettirir herhalde.
  • Yukardaki 1 hand 10 milyon etmez satamassın bence. Geçen gün 300K ya linkteki 1 handi aldım az biraz ucuza kapadım ama genel olarak 500K civarlarında oluyor 800 küsür dps ler tabi +statlarına göre değişir üzerinde crit olanlar 2-3 kat daha pahalı oluyor.

http://www5.picturepush.com/photo/a/8583133/img/8583133.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

süper tank wizard yapmıs adam eliteleride bu kadar rahat kesebiliyor mu ki acaba ?

Ben de böyle oynamak istiyorum ya çok güzel, zaten melee class açmayı düşünüyordum. Ne yapmak nasıl itemlar dizmek gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

boş soket olsa gider 10m e e ama böyle 2-3m den fazla etmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 26 Haziran 2012; 21:37:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

Lvl 56 Wizard (Hell Act2-3) oynuyorum

25k HP
    7k Dps
    1.6k Armor
    150 civarı resist var.

Hızlı koşup yavaşlatılamayan rare moblardan yana derdim büyük. Önüme çıktıktıklarında birkaç kere ölüyorum. Bu sıkıntıyı yaşayan başka wizard varmı.

Arada kaynamış sanırım; Inferno'ya gelene kadar hiç zorlanmadım hatta bir yerden sonra sanırım build'i bile hiç değiştirmemiştim. Bana dps çok az geldi, elimde pek bir şey yok ama işine yararsa 2h 800 küsür bir silah var, eklersen verebilirim. En azından bir süre idare ettirir herhalde.

Kullandığınız buildi linkleyebilirmisiniz acaba ?

• Hatırladığım kadarıyla şöyleydi:http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#biXOSR!YfX!bZaYZb

Pek bir özel yanı yok yani, dediğim gibi oralarda zorlanmadığım için değiştirmedim. Yalnız şu an Inferno act ii'de acı çekiyorum ondan sürekli bir deneyler ve arayış içerisindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

quote:

Hocam komisyon ücretini filan çıkartınca 8.5M kalıyor elime eğer AH'de satarsam, bende 8M'a satmaya karar verdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

quote:

Hocam komisyon ücretini filan çıkartınca 8.5M kalıyor elime eğer AH'de satarsam, bende 8M'a satmaya karar verdim.

bende aynı bunun soketlisini arıyorum 1 aydır baka baka hangisi kaç m tahmin edebiliyorum. bende 800dps + 300 int bide 70 crit dmg için soket li weapon arıyorum ama maşallahı var AH nin bakıp bakıp çıkıyoruz

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.