Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
182.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse aldım ya 800dpslik falan ama %91 chd görünce oha dedim aldım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wizard için özel bi bot var mı boj anglers gibi?
  • melee yaptım wizardımı çok sevdim böyle güzel oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

melee yaptım wizardımı çok sevdim böyle güzel oldu

infernoda mı ?
  • quote:

Inferno ise buildini linkleyebilir yada yazabilirmisin ?

http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WRXPOY!afg!YbaZYY itremlerim pek iyi olmadığından biraz fazla defansif bir build kullanıyorum.

Mirrorları ileride belki meteor ile filan değişebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 28 Haziran 2012; 0:16:01 >

• Arkadaslar kusura bakmayin konuya bakmayi unutmusum pcden.

Evet inferno act3 teyim. Buildi yarin is donusu atarim. %35 in altinda critic chance icin uygun degil ama.

• act3 farmlıyorum bi adam gibi drop gelmedi ne iştir yahu.Rareyi geçtim blue bile cıkmıyor düzgün bişey 63lvl item rare geliyor aciyorsun direk çöp.
    İnsan kasarken zarar edermi ben ediyorum dün geceden 100k zararım var repair parasindan dolayı
  • dün hell act3 mü yapiyorsun diyen arkadaşlar gameplay aşagıdakisi gibi tavsiye ederim o buildi çok iyi bir build inferno için

http://www.youtube.com/watch?v=sVcXZL0ISh4
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

dün hell act3 mü yapiyorsun diyen arkadaşlar gameplay aşagıdakisi gibi tavsiye ederim o buildi çok iyi bir build inferno için

videodaki arkadaşla aynı buildi kullanıyordum ben de (teleport rune'm farklıydı bir tek). ama artık elit görünce vur kaç vur kaç sıktı melee ye döndüm. henüz alışamadım tam arada yanlışık oluyo ama moblar kıpırdayamıyor neredeyse.

edit: bu arada video patchten önce çekilmiş sanırım adamda çok iyi atack speed var, atack speed düşüşü de etkili oldu biraz melee olmamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3AF19C22 -- 28 Haziran 2012; 11:44:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası

yüzük 21m weapon 18m, ilgilenenler pm atabilir, saygılar

Sen insanlari aptal yerine koymayi cok seviyosun heralde. su yazdigin fiyatlardan oyundan zerre kadar anlamadigin belli. hayatimda daha boktan bi yuzuk gormedim max 800k o silahta tas carlasa 2m eder. offf biraz ogreninde gelin su oyunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

süper tank wizard yapmıs adam eliteleride bu kadar rahat kesebiliyor mu ki acaba ?

Ben de böyle oynamak istiyorum ya çok güzel, zaten melee class açmayı düşünüyordum. Ne yapmak nasıl itemlar dizmek gerekir?

cevap yazılmamış sanırım buna bu patchden öncesi sanırım. adamın atack speedi çok yüksek ve %1.8 life steal skillini kullanıyor tahminimce. patchden sonra bu frost nova olmadan direk ölürsün.

• quote:

quote:

dün hell act3 mü yapiyorsun diyen arkadaşlar gameplay aşagıdakisi gibi tavsiye ederim o buildi çok iyi bir build inferno için

videodaki arkadaşla aynı buildi kullanıyordum ben de (teleport rune'm farklıydı bir tek). ama artık elit görünce vur kaç vur kaç sıktı melee ye döndüm. henüz alışamadım tam arada yanlışık oluyo ama moblar kıpırdayamıyor neredeyse.

edit: bu arada video patchten önce çekilmiş sanırım adamda çok iyi atack speed var, atack speed düşüşü de etkili oldu biraz melee olmamda.

1hand staflarda cok iyi atak speed oluyor %9 atak speed le 1,53 falan oluyor diğer silahlara göre baya hızlı

• quote:

quote:

quote:

1hand staflarda cok iyi atak speed oluyor %9 atak speed le 1,53 falan oluyor diğer silahlara göre baya hızlı

ben de 1 hand staff kullanıyorum. yüzüklerim atack speed verdiği halde yine de bunun yarısı kadar neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3AF19C22 -- 28 Haziran 2012; 17:13:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

quote:

Sen insanlari aptal yerine koymayi cok seviyosun heralde. su yazdigin fiyatlardan oyundan zerre kadar anlamadigin belli. hayatimda daha boktan bi yuzuk gormedim max 800k o silahta tas carlasa 2m eder. offf biraz ogreninde gelin su oyunu

Talihsiz bir açıklama olmuş... :))

• quote:

Orijinalden alıntı: syalcin1907

quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

quote:

Talihsiz bir açıklama olmuş... :))

arkadaş zaten muhattabım değil ama üslubu nedeniyle rezil etmek istedim, acil nakite ihtiyacım vardı 17m'den sattım, imkanım olsa 35e kadar yolu vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

quote:

Inferno ise buildini linkleyebilir yada yazabilirmisin ?

http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WRXPOY!afg!YbaZYY itremlerim pek iyi olmadığından biraz fazla defansif bir build kullanıyorum.

Mirrorları ileride belki meteor ile filan değişebilirim.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#VYRhOX!gbX!cZbbZa

şu an bunu kullanıyorum ben. critic chance artınca energy armorun rune u değiştiricem.

edit: hydra yerine magic weaponun son runeuda kullanılabilir şu an onu deniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3AF19C22 -- 28 Haziran 2012; 19:41:49 >

• Daha çok nerelerde item kasıyorsunuz arkadaşlar. Her yerde kasabilirim sorun değil. Siz nereleri deniyorsunuz ? Mesela ben alıştığım için butcher farmlıyorum toplam farmlamam elitlerle beraber 5dakikakımı falan alıyor birde o yüzden butcher farmlıyorum. Gerçi Diablodan bile item düşmüyor ya neyse :D

• Bugün goblin farm yaptım 30 kere falan kesmisimdir

1 set item in 1 tanede legendary 61 eldiven düştü. Ama alıp üstüme giyebilecegim hiçbişey cikmadi

• melee wizard için en iyi buildi bulmaya çalışıyorum ve sanırım en iyisi bu

• orta seviyede gearı olanlar için yarınki patchle %150-200 mf ile act1 farmlamak iyi en iyisi bence
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.