Şimdi Ara

Wizard yanına Cleric skillerini açmayı düşünüyorum yardım edebilirmisiniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığında belirttiğim gibi wizard skillerinin yanına cleric açmayı düşünüyorum hangi skilleri açmalıyım isimlerini yazabilirmsiiniz yada bir resim üzerinde gösterebilirseniz çok sevinirim herkese şimdiden çok tskler

• bard+wizard cleric+warlock, cleric+wizard anlamsız olur acma
  • yaa bugün yüksek lvl bir char gördüm wizard pvp yapıordu adam köşede bastı cleric in bufflarını sonra pwp ye bir girdi öldüremiolar 80 lvl adamları yatırdı büyülerine baktım str 23 incrase int 33 filam diordu yani çok güsel ösellikleri var kesinlikle cleric acmak istiyorumm ama hangi skilleri açıcağımı bilmiorum henüz
  • kendine atamiyor diye biliyorum o buffları :)
  • ama gördüm yha dh de pwp yapıordu ve öldü sonra kenara çekildi surların yanına ondan sonra buffları basmaya başladı yanında europa karakterli oyuncuda yoktu hatta yanında kimse yoktu karısık bi olay ama inş kendisine basabiliordur dediğin gibi çıkmas inş
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaYzz

yaa bugün yüksek lvl bir char gördüm wizard pvp yapıordu adam köşede bastı cleric in bufflarını sonra pwp ye bir girdi öldüremiolar 80 lvl adamları yatırdı büyülerine baktım str 23 incrase int 33 filam diordu yani çok güsel ösellikleri var kesinlikle cleric acmak istiyorumm ama hangi skilleri açıcağımı bilmiorum henüz

arkadasım birincisi cleric kendine str int weremez ikincisi cleric bufflarını actıktan silah degistirirsen bufflarda gider

• quote:

Orjinalden alıntı: tugrulguclu

kendine atamiyor diye biliyorum o buffları :)

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sungur_Bey

quote:

Orjinalden alıntı: JaYzz

yaa bugün yüksek lvl bir char gördüm wizard pvp yapıordu adam köşede bastı cleric in bufflarını sonra pwp ye bir girdi öldüremiolar 80 lvl adamları yatırdı büyülerine baktım str 23 incrase int 33 filam diordu yani çok güsel ösellikleri var kesinlikle cleric acmak istiyorumm ama hangi skilleri açıcağımı bilmiorum henüz

arkadasım birincisi cleric kendine str int weremez ikincisi cleric bufflarını actıktan silah degistirirsen bufflarda gider

Katılıyorum.Sırf buff içinse açma.Ama lag olursa ve iyi bir partydeysen,kasamıyosan clericliği alırsın healin res falan o açıdan işe yarayabilir.Mesela ben rogue olmama rağmen cleric açtım ama sırf res ve healing için(bi kaç buffta var).

• Bende Yeni Actım Bu Konu İle İlgili Bir Soruda Ben Sordum

Arkadasın Birisi Su Konuda Benim Actıgım Konuda Acıkladı

http://forum.donanimhaber.com/m_17699890/tm.htm
  • açabilirsinkendine yapabildiğin ve silah değiştirince geçmeyen bufflar var

NOT:Galiba oyun açılınca daha detaylı bir bilgi veririm
  • oyun açılsın cvp bekliorumm tskler simdiden
  • cleric
  • quote:

Dogan_Hawk
    Benim Konuma Yazdıgı Cevap

quote:

Bless Spell skilini aç. Giant, party mob. vs canavarlarda basarsın savunmanı arttırır , doğrarsın . Bufflarıda hemen uplama , malum cleric rod'u elden çıkartınca siliniyor.Onlarıda biraz geriten getir , yer yer cleric olur kasarsın. Grup Heal'i açmamanı(!) öneririm.Çünkü g.heal yapınca mob sana saldırır , zaten kuş kadar hp var , sen yatarsın. Tekliyi uplarsın. Atack skillerini açmana gerek yok zaten wizardsın. İlk pasifide önce dene , damageni arttırıyor ise aç (ki arttırıcaktır) verdiğin strleri bu şekilde kapatabilirsin. (Res skillerinide açsanda fena olmaz ). Holy World ile Cure skilini açmana veya açtıysan uplamana şimdilik gerek yok. 40 oluncada cleric recovery , division gibi faydalı heal skillerini açarsan senin içinde kolay olur.(Division buff gibidir , atarsın kendine o oto restore yapar , 15sn pot süresi açığını bu şekilde kapatırsın.). Kolay Gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DostDeli -- 18 Eylül 2007; 14:43:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

açabilirsinkendine yapabildiğin ve silah değiştirince geçmeyen bufflar var

Arkadasın bahsettigi skiller diil ama wizardlar bard acıo cunku moving speed buffı gitmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sungur_Bey

quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

açabilirsinkendine yapabildiğin ve silah değiştirince geçmeyen bufflar var

Arkadasın bahsettigi skiller diil ama wizardlar bard acıo cunku moving speed buffı gitmio

tamam ama wizardların movinge değil defansa ihtiyacı ya kendine bi cleric arkadaş bul yada warrior yada clerici aç light armorda giyebilirsin clerici açarsan bardın tek yardımı moving ve noise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHumerus -- 18 Eylül 2007; 15:11:20 >

• cleric açmak istiyorum ben yha ama hangi skiller sorunda orda yani isimleri yada bir resim üzerinde biriniz gösterirseniz çok sevinirim ee bide o skill ne işe yarar gibi bilgileri nerden bulabilirim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaYzz -- 18 Eylül 2007; 15:35:14 >
  • ben lvl 31 wizard ım suan bard gidiyorum ve memun deilim l .armor giyecem onun içn cleric açmam lazım diye düşünüyorum açıklamalar için saolun bana için çok yardımcı oldu

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahansen -- 28 Eylül 2007; 9:46:28 >
  • Konu yanlış yerde.
    Üst konulardan faydalanabiliriz karakter yapılandırmaları için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.