Şimdi Ara

WİZZ ÇARA BARD MI CLERİCMİ DAHA İİ GİDER??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi wizz sp farm açtım .. ama 2. oalrak bard mı cleric mi karar veremedim :S yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliorum arkadaşlar :D

• Klasik bir cvp;
    -Hızlı kasmak için,bard...
    -Dayanıklı olmak için de cleric tabiki de...

• rogue
  • rouge ne alaka :D
  • ikisininde kndilerine göre avatanjları vardır ama bence wizz+bard
    wiz+bard=noise (süper bişey ) botta çok çok yararlı bir skill. hızlı koşma skilli hız demek daha fazla exp ve bunun neticesinde daha fazla sp

wizardın defansını clericle kapata bilirsin ama bnce bard
  • Bardın tüm bufflarını açabilecek kadar sp kasıcaksan bard öneririm.Hem kasarken işine yarar hem de yeni nesil partylerde çok ihtiyaç oluyor.
  • bard aç, sonradan kapatması kolay oluyor, yüksek lvllerde bard partyde çok aranıyor. her taraf cleric dolu. pvp de cleric olmak int için zor, hpsi çok az. bless spell basan wizarda ben yinede tek atıyorum. senin hızlı atak yapman gerekir defans charı değilsin silah değiştir buff bas yapacak kadar HP ve zamanın yok. cleric kasarken kaliteli botun varsa etrafında moblar biriktiğinde seni kurtarabilir, ama noise seni zor durumda bırakmaz. yabi pvp dede sana cleric pek yaramayacak.

ek olarak sen wizard olduğun için kimse sana cleric ol demez, direk atak yap derker. yani cleric senin için gerekmiyecek aksine sana bard lazım olacak.

bu oyunda, partyde:
    wizard - atak
    warrior - warrior buff, lure
    rogue/cleric - full cleric
    rogue/bard - full bard
    warlock/cleric - full cleric
    warlock/bard - full bard
    ch charlar - kankanız guildiniz ancak sizi alır
    bu şekilde party kurulur ve kurulmakta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bard iyi gider
  • 50 ye kadar bard. Bardda sadece noise ve hız açıyorsun. bu seni 59 a kadar idare eder. 60 olunca cleric olur buflarından faydalanırsın. Full farm olduğunu var sayıyorum.
  • Cleric açtım. Lv82 Wizard'ım özellikle 5 saatlik Premium Plus saatlerinde 250k dan satılan Drug Typhoon (%100) kullanıyorum. 10 adet alınca 2.5m altın gidiyor. Diğer zamanlarda % 50 kullanıyorum.Yani demem o ki hızlı ve dayanıklı olmak için bol bol altın harcaman lazım. Cleric'de Recovery Division yetiyor. 50 adet HP Pot alıyorum. Bitmiyor bile ara sıra Giant çıkarsa..
  • Arkadaşım ben wizard bard kasıyorum çok memnunum bence wizard cleric açmamalısın MetalWave nin dediği gibi çok doğru anlatmış bence wizard bard en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

ARKDAŞLAR BU KONU BİR ÇOK KEZ AÇILDI BEN DE DAHİL BU KONUYU AÇTIM ŞUAN KENDİMİN WİZARD CLERİC VAR BİRAZ YAVALŞ FLN GİDİO AMA BUFFLAR YETERLİ OLUYOR BİRAZDA YÜKSELİNCE HELE 40 A FALAN GELİNCE TADINDAN YENMEZ ARKADAŞLARIMIZ 40 OLANA KADAR OOO DER DER YANİ ONLARIN DÜŞÜNCELERİ İNSAN İSTEYENCE KASIYOR GERÇEKTEN 1 AYDAN AZ SÜREDE 45 YAPTIM EZİK DİYENLER OLABİLİR DESİNLER KUSRA BAKMASINLAR BEN ADAM GİBİ HAFTADA EN FAZLA 5 SAAT OYNUYORUM VE VE ELLE KASIYORUM İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEYEBİLİRİSİNİZ FAKAT BEN BUYUM NEYSE ÇOK UZATTIM BANA GELEN CEVAPLARDAN BENİM KONUMA GELENLENLERDEN BİRİDE SEVDİĞİM Bİ CEVAP TEK KASICAKSAN BARD GİANT ÇIKTIĞINDA KAÇICAK YER ARAMICAKSAN YADA PARTY İLE KASICAKSAN YADA KESİCEKSEN CLERIC TAVSİYE EDERİM BEN CLERİC AÇTIM HAYET RAHATIM AMA HERKES CLERIC OLURSADA BARD KİM OLUCAK ZEVKE GÖREDE BARD AÇABİLİRSİNİZ ....
    HADİ İYİ GÜNLER

kardeş ufak yazmışın göremiyorum bidahakine daha büyük yaz olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Seytan Kobra

Bardın tüm bufflarını açabilecek kadar sp kasıcaksan bard öneririm.Hem kasarken işine yarar hem de yeni nesil partylerde çok ihtiyaç oluyor.

hocam bende wizard/bard açıcam. şu anda sp farm yapıyorum 850k yı geçti 2m ye kadar kasçam. ama şöyle bir sorunum var bard skillerini tanımıyorum. sitedeki rehberide pek detylı görmedim. soruma gelecek olursa bana hangi skilleri açıcağıma ve açılan skillerin ne iş yaptıklarını anlatrsanız sevinirim.
  • Wizard pvp charı olamadığından hızlı bir şekilde en yüksek levele gelmek isteyenler,taxi yaparak para kazanmak isteyenler ve uniquelerde söz sahibi olmak isteyenler için ideal bir char,
    Oyunun %99'luk kısmı level atlamak,sp,item ve para kasmak ( kısacası kasmak ) üzerine olduğu için char nekadar hızlı hareket edebilirse okadar iyi olduğunu düşünüyorum,wizard /cleric iyi bir yapılandırma ama kasma alanında hızdan ödün verdiği için vede hem kasarken hemde kasma alanına giderken tüm agresif mobların hedefi olduğu için ( özellikle kasma alanına geldiğinde kendine buff basmaya çalışırken ) ya sindire sindire level atlayacak yada speed drug alacakki bunun çok masraflı olduğu malum...

Wizard / bard ile oynaması çok zevkli, para sıkıntısı çekmezsiniz, bana ks yapılıyo kastığım yerde çok adam var bana bişey kalmıyo gibi derdiniz olmaz, kasma yerine at ile gitmezsiniz çünkü attan daha hızlı koşarsınız, ayrıca noise skill'ini de açtığınız için yolda size karışanda olmaz görüşende....

Kastığınız yerde Ks'yi açmanıza gerek yoktur, çünkü çevrenizde sizin gibi wizard /bard yoksa zaten hızınıza yetişecek char yoktur, ısrarla size ks yaptıklarında bir süreliğine Ks'yi açarak size KS yapmakta ısrarcı arkadaşların göz yaşları içerisinde orayı terk ettiklerine şahit olursunuz,

Bardda hangi skillerin açılması gerektiğini sormuş arkadaş, hızlı koşma Moving March akabinde Swing March ,, ve yaratıkların size saldırmaması için noise skilleri açılır, bunun dışında sp kasıp diğer bard skillerinede yüklenirseniz, partylerde clericten daha çok aranan adam olursunuz... Guard Tambour,mana tambour ve dancing skillerinin party ve uniquelerde nekadar değerli olduğunu anlatmaya bile gerek yoktur...

Ayrıca bard levelindeki yaratığa yatar, party mob kesemez, partylerde ezik kalır ve bunun gibi düşüncelere kesinlikle katılmıyorum, bir tane warriorun olduğu partyde charınızın neler yapabildiğine şaşar kalırsınız...

Netice olarka 85 level wizard bard char sahibi biri olarak, wizardın yanına ençok yakışanın bard olduğunu düşünüyorum

• tabiki cleric
  • Bu bir açıdan zevk meselesi. Ama diğer açıdan bakarsak Cleric daha ağır basıyor . . .
  • serverin yenise bard ağır basa eski serverde cleric önceliklidir
  • Hızlı ve Rahat kasmak istiyorsan ''Bard'' bence ''Bard'' gidip 100'de Cleric'e çevirmeni tavsiye ediyorum...
  • Wizard/Bard hızlı kasmak,bota rahat atmak(noise),daha fazla unique şansı,yüksek levelda adam akıllı kurulan partilerde aranan kişilerden birisi olmak için ideal.Yüksek level partilerde 2Tank,1Cleric,3Wizard,2Bard gerekir.Eğer partide kasarım diyorsan ki büyük ihtimal öyle 8 kişilik bi partide 5kişinin görevini yapabiliceksin, yani rahatça parti bulabilirsin.Tek başına pvp yapamazsın, yapsan da zevk alamazsın.
    Wizard/Cleric ise sağlamlıktan bahsedilmiş ama bi yere kadar adam akıllı kendine atabildiği buff yok zaten.O belirli levela kadar da botla kasacağından dolayı en iyisi wizard/bard gibi görünüyor zaten pişman olursan ileride çevirmen rahat olur /bard ı /cleric e nazaran.
  • arkadaşlarında dediği gibi kasarken bardla kas çok faydası olur paso speed drug almaktan kurtulursun:) hem hoşuna giderse cleric e dönmezsin bard çok önemli bir build her tarafta aranır bi çarın olur. kolay gelsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.