Şimdi Ara

WMP 11'de ses ve görüntüde takılma sorunu yardım edin :S !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayarımda aldığımdan beri bir sorun var eğer bana yardım ederseniz çok memnun olucam ..

öncelikle pc özelliklerimi sıralayayım;

anakart: ASUS P5LD2 SE
    ekran kartı: ATI x1650 pro
    RAM: 2x1 GB kingston bellek
    işlemci: Dual Core 3.0 Ghz
    Hard Disk: 250 GB SATA
    Kullandığım işletim sistemi: XP SP3 (daha önce SP2 professional ve home edition'da kullandım)

bilgisayarda film izlerken ya da müzik dinlerken media player 11, Power DVD, Nero Show Time gibi programlarda belli aralıklarla ses ve görüntü takılıyor ve 1 saniye 2 sn gibi atlamalar oluyo .. ve bu sık sık olduğu için beni aşırı derecede rahatsız ediyor! ancak winampta müzik dinlerken hiç bir sorunum olmuyor yalnız winampta kullanmaya razıyım ama her türlü filmi formatlarındaki farklılıklardan dolayı winampta izleme şansı bulamıyorum ..
    dip not: yakın bi arkadaşımda ekran kartımın ve anakartımın aynısından kullanıyor benim kasayla tek farkı işlemcisi core2duo ve 320 GB HDD'ki var. benim format CD'im ile arkadaşa da format attık ama onda benim yaşadığım sorunlar yok.

üstelik driverlarımın güncellemelerimi her zmn düzenli bir şekilde yaparım bilgisayara defalarca format dahi attım ama nafile hiç bi faydasıda yok. sonra bilgisyarımda donanım olarak tek bi rahatsızlığım vardı oda işlemci fanının çok ses çıkartması. onuda bu gün değiştirdim ve yine bu sorunumu çözmedi..

bazı formularda da dolaştım codec die bi şey varmış ne olduğunu bilmiyorm ama bununda bi çaresi olacağını sanmam. ve güncelleme bakımından tek yapmadığım şey var o da BIOS'u güncellemek ona da niyetlendim ama riskli bi iş olduğunu bildiğim için pek yanaşmıyorum.

ve de oyun oynarkende bazen teklemeler oluyo ama benim için bu pek önemli deil ancak bu film izleme konusu beni çıldırtacak artık lütfen yardım eli uzatın deliricem artık

şimdiden teşekkür ediyorum saolun ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.