Şimdi Ara

Wold of Warcraft :Classic için Anket 'Hangi Sınıfı oynucaksın?' 24 bin oy oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Classic'e daha çok zaman var.
    Evet Beta daveti gelmedi.

Anket Sorusu : Hangi Sınıfı oynayacaksın? Anket sonrası Nedenini buraya yazabilirsiniz.

Straw Poll
    What Classic WoW class will be your main?
    https://www.strawpoll.me/18053669

World of Warcraft Forums
    Class Poll for Classic! [15,000+ votes]
    https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/class-poll-for-classic-15-000-votes/52114

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 2 Ağustos 2019; 20:7:27 >

• Druid
  • Wotlk zamanında shaman açarak oyuna başlamıştım. Eğer totem görevleri wotlk zamanındaki gibi olacaksa, Shaman açacak olan arkadaşlar görevler esnasında varlıklarını ve evrenin yaratılış amacını falan sorgulayabilirler. Tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Wotlk zamanında shaman açarak oyuna başlamıştım. Eğer totem görevleri wotlk zamanındaki gibi olacaksa, Shaman açacak olan arkadaşlar görevler esnasında varlıklarını ve evrenin yaratılış amacını falan sorgulayabilirler. Tavsiye etmiyorum.
    Zor olsa ne olacak ki?
    Zor diye Shaman oynamaktan mı vazgeçeceksin?
    Shamansız Grup ve Raid olmaz Horde için
    Bloodlust ve Totemler Hordenin olmazsa olmazları.

Shaman'dım ben Vanilla dan WOTLK'un başlangıcına kadar.Zevkli bir sınıf tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Mayıs 2019; 12:30:6 >
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    dinsiz olur çıkarlar sonra aman dikkat
  • Warrior diyenlerin kaçı 60 yapacak merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROGUE Vanilla dagger rogue çok özledim. Poisonlar ayrı bir zevk , backstab + ambush pvp 'si . Gouge nin işlevselliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravalond -- 29 Mayıs 2019; 9:37:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Warrior diyenlerin kaçı 60 yapacak merak ediyorum.
    Oy verenlerden kaçı 60 olur onu bilmiyorum . Fakat Mage oynayanlar çok eğlenicek warriorler sayesinde . Fare yılan ilişkisi gibi Ne kadar çok warrior o kadar çok eğlence mage ler için
  • warrior'un bu kadar çıkması şaşırttı. mage, warlock ve hunter ilk 3 olur diyordum
  • wotlk la baslamıstım ben oyuna hunter olarak hepte ole oynadım oncesınde hunter nasıldı?
  • Warrior tabi ki. Başka ne olabilirdi
  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Tauren mi
  • Bu adam 12 senedir warrior oynuyor yav başka birşey kasar mı Gerçi bende 10 senedir warrior oynuyorum ancak bu sefer main olarak farklı bir class kasmayı düşünüyorum. Alt char olarak warrior yine kasacağım o ayrı Bilenlere ve yıllardır oynayanlar ayrı bir zevk veriyor. Ancak hiç oynanamışlar hele hele vanilla ya da tbc'de oynamamış olanlar warrior kasamaz muhtemelen 30-40'da tükenip bırakırlar
  • Kimse Paladin oynamayacak sanırım, bize güzel iş çıkacak anlaşılan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Bu adam 12 senedir warrior oynuyor yav başka birşey kasar mı Gerçi bende 10 senedir warrior oynuyorum ancak bu sefer main olarak farklı bir class kasmayı düşünüyorum. Alt char olarak warrior yine kasacağım o ayrı Bilenlere ve yıllardır oynayanlar ayrı bir zevk veriyor. Ancak hiç oynanamışlar hele hele vanilla ya da tbc'de oynamamış olanlar warrior kasamaz muhtemelen 30-40'da tükenip bırakırlar
    Alt char mı? Güldürme beni

• quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

Alt char mı? Güldürme beni

Alıntıları Göster
    Huylu huyundan vazgeçmez mi diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

warrior'un bu kadar çıkması şaşırttı. mage, warlock ve hunter ilk 3 olur diyordum
    Ben Warrior'da şaşırmadım da Warlock 'da şaşırdım en azından Rogue altında olmasını beklerdim.
  • World Of Roguecraft ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hunter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Huylu huyundan vazgeçmez mi diyorsun

Alıntıları Göster
    Alt char kasmaya vakit olmayacağını ima etmiştim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.