Şimdi Ara

Wonder Woman Filminden İlk Görüntüler Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Amerikan eğlence kanalı The CW'de gerçekleşen özel program DC Films Presents: Dawn of the Justice League'de ele alınan konulardan biri de aynı ismi aldığı karakteri tek başına ele alan Wonder Woman filmiydi.

Gal Gadot'u Wonder Woman olarak at sürerken, yavaş çekimle birileriyle savaşırken ve Birinci Dünya Savaşı sıralarında Diana Prince olarak görebildiğimiz görüntülerde aynı zamanda Wonder Woman'ın yeni, modern logosunu da görme şansına erişiyoruz.

23 Haziran 2017'de Amerika'da gösterime girecek filmin ilk görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Wonder Woman (2017) Exclusive First look [HD] by The CW

• İyi iyi ama Arrowu da sokuşturun bi yere yaw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahsur kalan adam

İyi iyi ama Arrowu da sokuşturun bi yere yaw
    Green Arrow için çok çok erken.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Deadpool1239 kullanıcısına yanıt
    Neden hocam direk filmi olsun demiyorum bu filmlerde azda olsa görmeyi isterim hem tutmuş iki dizisi varken vede karakterler çok seviliyorken gidip flashı değiştiler arrowuda değiştireceklerinden korkuyorum

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    DC Extented Universe ile dizi evreni farklı.Zaten aynı olmayacak.Çünkü iki dizi de tabiri caizse çok kötü.Arrow gitti Oliver'ı Batman çakması yaptı,Flash'ı oynayan eleman da kassızlıktan ölecek hiç Barry Allen'la alakası yok.Kısacası Daha Elite 7'li toplanmamışken Green Arrow'u falan bekleme.
  • Deadpool1239 kullanıcısına yanıt
    Hangi universe olursa olsunda bu adamlar oynasın yine de ayrıca diziler çokta kötü değil bence

• quote:

Orjinalden alıntı: mahsur kalan adam

Neden hocam direk filmi olsun demiyorum bu filmlerde azda olsa görmeyi isterim hem tutmuş iki dizisi varken vede karakterler çok seviliyorken gidip flashı değiştiler arrowuda değiştireceklerinden korkuyorum

Flashi mi degistirdiler nerde?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gal GADOT felaket hatun .

• quote:

Orjinalden alıntı: alike03

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mahsur kalan adam

Neden hocam direk filmi olsun demiyorum bu filmlerde azda olsa görmeyi isterim hem tutmuş iki dizisi varken vede karakterler çok seviliyorken gidip flashı değiştiler arrowuda değiştireceklerinden korkuyorum</blockquote>

Flashi mi degistirdiler nerde?
    Flash hiçbir zaman Grant Gustin olmadı ki değiştirsinler :)

• Böyle Wonder Woman mı olur ya birazdan elinden kılıcı atıp Starbucks'a gidecek gibi bi hali var.

• superman batman filmi yapıcak kadar salaklaşan bi hoolywood şahit oluyoruz

• marveldan sıkıldık artık yeter birazda dc filmleri izleyelim
  • alike03 kullanıcısına yanıt
    Dizide oynayan eleman yerine Ezra Miller diye biri sinemada canlandıracak onu diyorum hocam

• Bu zamana kadar o kadar güzel ww ler gördükki bu gözümüze kötü geliyor haliyle çünkü gördüklerimiz hep topmodel yada cosplay dı oyunculuk başka bakalım oyunculuğuyla bu işi becerebilicekmi

• hızlı ve öfkelideki kadınmış

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Biraz arastirdim megerse DC yayin haklarini en iyi teklif sunana veriyormus ve gerisine karismiyormus. Bu yüzden DC'nin filimleri ile dizileri cok farkli olma ihtimali yüksek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaleyDeskop

superman batman filmi yapıcak kadar salaklaşan bi hoolywood şahit oluyoruz
    film hakkında en ufak bir bilgin bile yokken cahil cahil konuşma

• Işbara Han I kullanıcısına yanıt
    Birader bunun oyunculuğu var,mimikleri var.Ayriyette çizgi roman takipçisi biri olarak Gal Gadot mükemmel olmuş diyorum.Gerçekten mükemmel olmuş.Gayette kaslı fazla abartıyorsunuz.
  • quote:

Biraz arastirdim megerse DC yayin haklarini en iyi teklif sunana veriyormus ve gerisine karismiyormus. Bu yüzden DC'nin filimleri ile dizileri cok farkli olma ihtimali yüksek.

yok öyle bir şey dc nin tüm yayın hakları Warner Bros ta.Bu arada zaten dizi evreni ile sinematik evren çok farklı olacak.Sinema evrenin de daha karanlık ve ciddi bir atmosfer olacak.Son olarak Gal Gadot çok iyi bir WW olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 21 Ocak 2016; 0:01:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

yok öyle bir şey dc nin tüm yayın hakları Warner Bros ta.Bu arada zaten dizi evreni ile sinematik evren çok farklı olacak.Sinema evrenin de daha karanlık ve ciddi bir atmosfer olacak.Son olarak Gal Gadot çok iyi bir WW olmuş.
    Batman Bad Blood diye yeni bir animasyon film çıkmış altyazı yolda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.