Şimdi Ara

woofer kutusu hakkında bilginiz lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    caddy aracıma orta yollu tesisat yaptım.kısaca bahsedeyim;
    önlerde jbl komponent,bagajda pioneer 2x200 watt oval hoperlör ve jbl gto4 1000 watt bass.sansui 1800 anfi ile besliyorum.bu arada pioneer ts-s20 200 watt tweeter aldım ama henüz bağlayamadım.
    bence ses gayet güzel ve kuvvetli.ben gayet memnunum ama bass kutusunu yeni aldım.üçgen boyutlu ve 'hiç havalandırm deliği yok' .
    bass fena değil ama daha iyi olabilir.
    bass kutusuna bir delik mi açmalıyım yoksa bu bass ın olacağı bu kadar mı?
    fazla uzattım galiba.önerilerinizi bekliyorum.saygılar, hepinize teşekkürler.

• Suan elinizdeki portsuz kabinde çaliyor. Portsuz kabinden çok bir şey beklemeyin. Delik delmeklede olucak iş değil. Bir portsuz kabin portlu kabine çevrilirse seste daha kötü kayıplar yaşana bilir. O yüzden düzgünce 50 litre civari portlu bir kabin almanizda fayda var. Seste sizi daha 1 adım öne taşir.
  • öncelikler cevabınız için teşekkürler.
    ancak tam olarak anlayamadım.woofer kutusunu değiştirmem gerektiğini mi söylüyorsunuz.biraz daha açarsanız sevinirim.
  • Woofer kutunuzun litresi portsuz calmak için tasarlanmiş. Size diyorum ki portlu o sizin tabiriniz delikli olandan almaniz lazım.

Elinizdeki kutuyla bi tesisatçida bana portlu kabin lazım dersseniz elimdede bu var dersiniz. Takasta 10 lira felan değişirsiniz. bilemediniz 20 ytl olur. Ama size portlu kabin diorum.
  • teşekkür ederim.
    elimde bir de silindirik kutu var.bir de onunla deneyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.