Şimdi Ara

Woops T.C. kimlik kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün Woops'un 23 TL'lik tarifesi için Turkcell hattımı Avea'ya taşıtma talimatı verdim. Yalnız taşımayı gerçekleştiren görevli eğer gençturkcell'e üyeysen, woops'a aynı t.c kimlik no ile üye olamazsın dedi. Hal böyle olunca ben de evde düşünüyorum bir süredir, acaba hiç mi çıkar yol yoktur? Gnctrkcll'i iptal etsem olur gibi geldi bana ama bilen biri varsa bilgi verirse sevinirim.

• Oyle birsey yok dostum icin rahat olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kucuk kardesin falan varsa ver kimlik nosunu

• İşte var ama onu da annem kullaniyo
  • xxx35710xxx X kullanıcısına yanıt
    Eleman tamamen uydurmuş öyle birşey yok. turkcell farklı şirket, avea farklı şirket. kampanya kaydını btk yapmıyor ki aynı tc ile tek kampanyaya kayıt şartı olsun.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şeyi düşündüm zaten ama emin olamıyordum, o zaman sorun olmaz diye umuyorum. Teşekkür ederim.
  • xxx35710xxx X kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz rahat olun. Bayiler aylık abone kotasından başka birşey bilmez kafalarından element uydururlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    registry'e kayıt ekleme..
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    İşin enteresan tarafı, bana bunu Avea'nın kendi elemanın söylemesi. Gerçi rahatlattınız içimi, çok sağolun
  • Yok öyle birşey.

• Bayiyi şikayet et sende yalnış bilgi verdi diye o elemana ceza kessinler işini duzgun yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: xxx35710xxx

Ben de aynı şeyi düşündüm zaten ama emin olamıyordum, o zaman sorun olmaz diye umuyorum. Teşekkür ederim.

Bazen müşteri personelden daha fazla bilgiye sahip olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.