Şimdi Ara

word belgesini ebup yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, acaba word belgesini epub a dönüştürebiliyormuyuz? ibookstaki kitapların içindekiler kısmından bir yere tıkladığında yada kaynak numaralarına, direkt oraya gidebiliyorsun yada kitap içindeki bir metni işaretleyebiliyorsun not olarak başka bir yerde tutabiliyorsun yada yazı puntosunu telefonun ekranına göre ayarlayabiliyorsun. bunlar ibooksun mu özelliği yoksa epub böylemi olur bilmediğimden açıklamak istedim. biraz önce calibre diye bir programla denedim ama pdf gibi bir şey oldu. anlattığım gibi bir kitap hazırlamak mümkün mü?

• Calibre bu konuda en iyisidir. Ayrıca konu yanlış yerde. Elektronik kitap okuyucuları bölümünde daha iyi yardım bulabilirsiniz.
  • ePub, temel olarak html sayfalarının zip ile paketlenmiş versiyonudur. css ve index sayfası dahil, html sayfaları bulunan bir klasörden Calibre ile düzgün ePub yapılabilir. Word 'ten düzgün ePub yapılmaz. En düzgün ve en doğal ePub, Markdown veya Latex formatından Pandoc ile yapılır ki o durumda sayfalarda örneğin C# kodları varsa onları C# syntax'ına uygun renklendirme gibi işlemler de otomatik yapılır ve oluşan ePub cok düşük boyutta olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.