arkadas word un içine atmış fotoları onları bozmadan nasıl çıkartacam dışarı kopyala yapıştır diip painte attığım zamaan dandikleşio fotolar.????????
Belki başka bi yolu vardır ama şöle yapınca pek bozulmuyo.Önce kopyala resmi, boş bir powerpoint açıp oraya yapıştır.Powerpointte resmi farklı kaydetme seçeneği var nasılsa. Bi dene bakalım
walla ben print screen tuşuyla seçip painte teker teker yapıştırmıştım belki daha kolay yolu vardır eğer bulamazsan bunu dene
Arkadaşlar resimleri wordden powerpointe aynı kalitede aktarabilirsiniz. Powepointin de slaytları dilediğiniz boyutta resim olarak kaydedebilmek gibi bir özelliği var zaten. Powerpointten sayfa özelliklerini belirleyip resimleri sayfalara dilediğiniz gibi yerleştirdikten sonra farklı kaydet seçeneğini kullanıp dosya tipinden resim olarak kaydeti seçerseniz topunu birden resim olarak kaydetmiş olursunuz. Bence ötekilerin hepsinden daha kolay ve kaliteli bir yöntem.
5 clicks programını kullanarak bişiler yapabilirsin belki bi zaman ben böyle yapmıştım