Bildirim
Wordpress sitesi ne kadar mal olur
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Host ve domain maliyeti olacak.Kesin şu kadar fiyat çıkar diyemeyiz.Çünkü disk kapasitesi, trafik ve birçok özelliğe göre maliyet değişecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Moliver'in de dediği gibi kesin bir şey demek doğru olmaz, ben ortalama bir fiyat vereyim:
1 sene = hosting + domain ismi + kdv = 120 TL -
Ben birisine yaptım da, ilk yapışım, fiyat vereceğim; host+donain o aldı; grafik tasarım işi falan da yaptım siteyi de aynı şekilde özenerek; 300 lira diyecektim de, fazla mı demiş olurum acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serativ -- 31 Mayıs 2016; 18:26:05 >
Fiyatta anlaşmadan nasıl yapıyorsunuz? Hadi siz yaptınız diyelim, karşı taraf anlaşmadan önce hiç sormadı mı toplam maliyet ne olur, ne kadara yaparsınız diye? Teklifiniz konusunda ise, hazır tema kullanmışsınız bir kaç düzenleme ile bu fiyat yüksek kaçmış.Ama madem sorgusuz sualsiz host ve domaini almış, sizin bu fiyatı vermenize de birşey demeyecektir gibi duruyor.
Şöyle açıklayayım, tanıdığa yaptım zaten; kendi alan adı varmış, ancak site yaptırmamış şu ana kadar; benim yapabileceğimi öğrenince host alıp bana yaptırmak istedi; hazır tema kullandım; ps ile logo vs tasarımlar yaptım siteye uygun olacak şekilde; şimdi ne kadar istiyorsun diye soruyor, ne kadar isteyeceğimi bilmediğim için burada sorayım dedim; 300 rakamı geçmişti aklımdan, ancak fazla mı olur diyorsunuz siz, teşekkür ederim
Anladım, tanıdık olunca iş değişir çünkü siz düşük bir fiyat versenizde karşı taraf onuda yüksek bulur.Kolay gelsin.
2024 yılında minimum WordPress site fiyatları 4000 TL den başlamaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayajeak -- 7 Ağustos 2024; 0:17:2 >
ProKurulum Web Tasarım sitemizde 2024 yılı için güncel fiyatlar var inceleyebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X