Bildirim
Wordpress ücretli blog nasıl açılır, lütfen yardım edin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlbaySWAT
Yakın zamanda oyun, teknoloji ile ilgili blog açmayı planlıyorum ücretli yani .com lu olanlarından. peki Wordpress'ten .com alan adını seçip ücreti ödeyince herşey bitiyor mu ?
nasıl olur bu işler ? bilen arkadaşlar yardım etsin.
Merhaba;
WordPress'in ücretsiz servisinin nasıl çalıştığını bilmemekteyiz fakat talep ederseniz, .COM uzantısına sahip ve WordPress altyapısına sahip web sitesi oluşturmanız için yardımcı olabiliriz.
Web sitemziden alacağınız .COM uzantılı alan adı ile birlikte Linux tabanlı web hosting hizmetinde, ücretsiz olarak WordPress blog kurulumu yapmakta ve Türkçe olarak müşteriye teslim etmekteyiz,
Bilginize...
ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
www.proirc.net / destek@proirc.net
-
Merhaba,
Wordpress'te ücretsiz blog açabildiğiniz gibi ücretli blog da açabiliyorsunuz. Aslında her ikisini de açmak aynı denilebilir. Sadece alan adı seçimi yapılırken, .wordpress.com'u değil de .com veya .net'li olanı seçip kredi kartı bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Bu şekilde Wordpress'te 'ücretli' bir blog açabilirsiniz.
Blog açarken daha önce yazmış olduğum Wordpress Blog Açma Rehberi başlıklı makalem size yardımcı olabilir: http://okanyuksel.com/2016/01/wordpress-blog-acma-rehberi/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X