< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
WORK AND TRAVEL hakkında
-
-
Şirket sana kalacak yer ayarlıyor,çeşitli dallarda iş imkanı veriyor,ucuza uçak bileti sunuyor ama uçağı sen ödüyorsun yine.5k yı bunlara veriyorsun sonuç olarak.Konsolosluk görüşmeleri,vize alman tamamen sana bağlı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şirkete 2700-3500 arası ödeniyor diye biliyorum.
Uçak bileti ve cep harçlığıyla 4500-5000 arasını buluyor. Ben esas kazanç kısmını merak ediyorum, birkaç arkadaş gitti dönünce soracağım.
Haftada 70-80 saat çalışarak 25-30k dolar yapanlar olduğunu söyledi bir arkadaşım. Çok sağlam para.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kolpa sıkma, 30k dolar kazanılmıyor. Max 15-20k
-
5 ay diyor maksiumum. maks 10 dolar verseler saat başına. 80 saat çalışsan haftada 5 ay boyunca 16k dolar yapıyor maksiumum hiç harcama yapmasan bile
-
Anlama yetin tam gelişmemiş sanırım. Ben kendim biliyorum, yaptım diye belirtmedim farkettiysen.
Şu an ABD'de olan bir arkadaşım söyledi. Fakültesi erken biten, geç açılan ve hayatsız gibi haftada 80 90 saat çalışan insanlar yapabiliyor dedi. (Çalışma üst sınırı var sanırım, en yükseğini söylemişti arkadaş.)
Hocam arkadaş serverlıktan bahsetti. 17 dolar veriyorlar saatlik, 40 saatten sonra overtime yazıyormuş.
Denk gelinirse 70 saat yazdırabiliniyor dedi bana.
20k küsür dolar yapıyor o da işte. 30k dolar bana da çok zor geliyor. (hayatsız gibi çalışanlar varmış, yoğun da değil direk hayatsız.)
Tr'ye dönünce @0alametifarika0 hocamdan WAT hakkında konu açmasını bekliyorum!
-
Dostum benim tam 4 tane arkadaşım gitti, 2si çok yakın arkadaşım ve hepsi farklı yerlerde farklı işlerdeler ama genel olarak hepsi birbirine yakın kazanıyor. O dediğin eskidendi, şuan max 20k o da dediğin gibi üst çalışma limitinde olursa.
-
Bilmiyorum, giden kişi bizzat benim kuzenim.
Serverlık yapanlar biraz girişkense cash tip + saatlik ücretlerinin fazla olması dolayısıyla rahatlıkla 20k+ yapıyorlar dediler.
Tartıştığımız şey de gereksiz aslında, ülkenin ne durumda olduğunun özeti resmen. 3 ay amelelik yapıp 500-600k para kazanabilmek ne demek?
-
harbi asdlkjhasd o yüzden ne yapıp edip kaçmak lazım. Aşırı hard bir server TR.
-
çok iyi para
-
work travel ne zaman başvurular başlıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Salaksınız kısmı bazı kimseler için doğru.
Yalan olduğunu düşünmüyorum, matematiksel olarakta mümkün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X