Şimdi Ara

Work and Travel ile gidip dönmemek!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben work and travel ile gidip orada yabancı okula yerleşip 7 yıl sonra vatandaşlık ve oturma izni almayı planlıyorum 19 yaşındayım okul masrafını çalışarak yüzde 75 ödeyebiliyormuşuz birazda birikmişim ve ilk seneyi idare ederim ama sonrasını zamana bırakıyorum ne dersiniz bu işe

• Yapan arkadaşlarım var para biriktirmek istiyorsan büyük şehirlerden uzakdur teksas tarzı yerlere git galvestonı öneririm
  • StrawHatLuffy kullanıcısına yanıt
    Şimde ben romanya istiyorum normalde ama work and travel abd olduğu için ve bazı yeni ülkelere dahil olacakmış herhalde ama Illnoise eyaletine gitmeyi planlıyorum chicago üniside orada hem kafam rahat olur
  • Onlar da seni bekliyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Onlar da seni bekliyordu

Beklemiyor olsalar okula neden alsınlar?

Nedir bu çekememezlik?

• AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    Okula aldıklarını kim söyledi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Okula aldıklarını kim söyledi?

Kişiye özelse, almayacaklarını nereden biliyorsun?

Genel olarak ise başvuran kişi şartları taşıyorsa okula alıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    READER AT WORK ALMAK?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gidip orda sarhoşken birisiyle evlenmek daha iyi bir çözüm.

• Dil okulu başvurusu yapabilirsin bir sıkıntı olmaz, zaman kazanmak için travel bitimine 1-1.5 ay kala ögretimin için önemli bir konferans oldugunu ona katılmak için ek süre iste internette bulabilirsin konferans tarihini atıyorum 5 ay sonra yapılacak bir konferans bul şuan detaylarını hatırlamıyorum arkadaşlara yapmıştık ama 2 sene oldu nerdeyse ama yapılmayacak bir şey degil sonucun açıklanması 3-4 ay aldıgı için sana verdikleri geçici belgeyle iyi zaman kazanmıs olucaksın o süre zarfında kendine kaçak çalışacagın bir iş bul birde dil okuluna başvur bu dediklerim 2 sene önce geçerliydi gittiginde iyice bir araştır, degişmiş olabilir prosedürler. Hangi firmayla gideceksin ?
  • bende gidip orda kalmayı planlıyorum bilgili arkadaşlar yardım edebilir mi ? , work and travel düşünüyorum maaliyeti ne kadar olur ?
  • Work and travel programı ile gidip kalamazsınız hele donald trump jr reis baştayken bayağı bayağı zor adam göçmen düşmanı ki bi de türkiyeden gelen göçmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WAT la gidip kalabilirsin hic birsey yapmasan bile ben daha cok gezip gormek istiyorum diye basvurup 6 ay-1 yil kadar vize alabilirsin sansina gore. Olmadi dedigin gibi okuyabilirsin 4-5 yil ne kadar surerse ama bunlar gecici cozum olacaktir. O zaman zarfi icinde ya evleneceksin yada sana oturum alacak bir is bulacaksin.

Kacak yasamani tavsiye etmem ne geregi var abi tamam bende kactim ulkeden ama somali degiliz ki kacak yasayalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleon1769

Şimde ben romanya istiyorum normalde ama work and travel abd olduğu için ve bazı yeni ülkelere dahil olacakmış herhalde ama Illnoise eyaletine gitmeyi planlıyorum chicago üniside orada hem kafam rahat olur

O chicago universitesinin eyalet disi kisilere yillik ucreti ne kadar haberin var mi

Orada universiteler cok pahali, ustune kanpus disi calismanada izin yok. Zaten kanpuste calissan bile anca kendini döndürürsün. Daha ucuz cc ler var, onlarda iki yil okursun, o sirada ortam kurarsin biriyle evlenir kalirsin, tek çare bu. Yada sponsor bulman lazim ama çok zor diye biliyorum. Oyle 7 yil kaldim vatandaslik aldim olayini kim soyledi ?

• Ayni hayalle gitti bir arkadasim, okul parasini denklestiremedi okula gitmedi derken bigun yakalandi 30 gun hapis sonra sinirdisi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: TazeHukukcu

Ayni hayalle gitti bir arkadasim, okul parasini denklestiremedi okula gitmedi derken bigun yakalandi 30 gun hapis sonra sinirdisi :D

asdF:ASD:f:AS:FASD:FaSDF:aSDfasfdsafasdfaS:DF:AdsF:asdF:asdF:asdF:aSDF.aSD.fASD.fASD:fASD.fASD fena güldüm ya
  • TazeHukukcu T kullanıcısına yanıt
    Killjoy.

• Söylendiği kadar kolay olsaydı hepimiz oradaydık şimdi. Ama yine de denemeden bilemezsin.
  • Hocam eğitimi o kadar ucuz değil. Bende çok araştırdım Kanada için. Ama eğitim için gittiğin zaman Work vizesi vermiyorlarmış. Okul parasıda çok pahalı haberin ola. 3-5 diye düşünme. Bende öyle düşündüm yanıldım.

En garanti yol evlenmek hocam.
  • Patrick Yıldız kullanıcısına yanıt
    Başvuru yaptığın zaman en az 7 yıl sonra alabiliyorsun vatandaşlık hakkı resmi hüküm eğer evlenirsen 2 yıl da alabiliyorsun
  • cmea06 kullanıcısına yanıt
    ABD de devlet ünisi mi ver parayı verirsin girersin almama şanslarımı var alşskdasşdklasd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.