Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL , YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bırçok siteden araştırdım yazı okudum yalnız tam ıstedgm bılgıye ulasamadım.

work and travel programı ıle abd nın her hangı bır yerıne gıdıp sonrasında orada kalanlar oluyor sanırım bunu yapanlar cok var bunu herkes bılıyor ,

sorum şu : nasıl yapıyorlar bunu? gıden nasıl gıdıp yapan nasıl yapıp kalıyor orada?

bende bu program ıle Las Vegas'a bır kac ay ıcın gıtmek ve sonrasındaysa orada kalmak ıstıyorum benım ıngılızce hocam var abısıde kanadaya bu sekılde gıtmıs ve kalmıs yapan yapıyor dıyor yanı bnm hocam bana..

Yardımcı olursanız sevınırım...

• hocam konusu vardi wat in oraya acabilirdin yalniz dedigin is cok zor onu hocana sorarsan bilgi alabilirdin ama benin bildigim kadariyla suren dolmadan cikmak zorundasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    dostum nerde bu watın konusu forumda bulamadım ben... ayrıca bılıyorum kolay degıl ama yapılıyor yanı şöyle dıyım ögretmenım kısaca suren geldgnde degıstır telefon herşeyını kal orda dedı kacak sonrasını getırırsın yolları var dedı.. önce sırkete yol vermen gereklı dedı.. ayrıca su wat ı bulurmsn formdakı ver bakım neler denılıyor
  • kacak kalman cok tehlikeli yakalanma riskin var ayrica wat konusunda bunlar yazmiyor wat hakkinda bilgiler var buyur link
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86167077

• igetsky kullanıcısına yanıt
    kacak olaynda yakalanma var tabı yalnız o şöyle basını bır belaya sokmadgın surece kmseye dokunmadgn surece fark edılmen kolay olmas yolları var yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyLife123

kacak olaynda yakalanma var tabı yalnız o şöyle basını bır belaya sokmadgın surece kmseye dokunmadgn surece fark edılmen kolay olmas yolları var yanı

Kalmasına kalırsında hiçbir zaman istediğin hayatı yaşayamazsın.
    Düşünsene biri tutup ırzına geçse kimseye gidip söyleyemezsin.
    Hadi söyledin anında sınırdışı.
    Normalde amerikalılar direk ev alamaz.
    Morgage biraz uzun prosedürlü kira gibidir. Aylık taksitleri öderken hobileri için de paraları kalır.
    Ama sen kredi çekemezsin. Ev almak istiyorsan hem kira ödeyeceksin hem para biriktireceksin.
    Hobilere filan para kalmayacak haliyle.

Özetle kalmaya kalırsın ama yasal statün olmadan ne sosyal, ne maddi ,nede adalet adına bişey bulamazsın.

• mırat01 M kullanıcısına yanıt
    mırat01 : haklısın başta hıcbirşey guzel olmayacak belkı yolunda gıtmeyecek evet , tabıkı bunların olması normal adı ustunde bır muddet kacak olunucak.. ama bunun detaylarını bugun hocam ıle görusecegım bu kardesı kanadada yasayan hocam ıle tum detaylarını soracagm baslangıcta wat ıle gıtmıs sonra kacak olarak kalmıs ve sonra nasıl yerlesmıs ustune ordanda bır turk kadın ıle evlenmıs evlı suan cocukları var. vergısıydı sıgortasıydı bunlarıda öduyormus sanrm artık.. tüm bunların detayını bugun ögrenecegım aksama geldgmde tekrar yazıcam sızlere bakalım artık ......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    READER AT WORK ALMAK?
    4 yıl önce açıldı
    Work and Travel Rezaletleri
    15 yıl önce açıldı
    WORK AND TRAVEL hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mırat01 : haklısın başta hıcbirşey guzel olmayacak belkı yolunda gıtmeyecek evet , tabıkı bunların olması normal adı ustunde bır muddet kacak olunucak.. ama bunun detaylarını bugun hocam ıle görusecegım bu kardesı kanadada yasayan hocam ıle tum detaylarını soracagm baslangıcta wat ıle gıtmıs sonra kacak olarak kalmıs ve sonra nasıl yerlesmıs ustune ordanda bır turk kadın ıle evlenmıs evlı suan cocukları var. vergısıydı sıgortasıydı bunlarıda öduyormus sanrm artık.. tüm bunların detayını bugun ögrenecegım aksama geldgmde tekrar yazıcam sızlere bakalım artık ......

Ben adamın ne yaptığını çok iyi biliyorum.
    Kanadaya iltica etmiş
    Yanlız bu artık pek mümkün deyil.
    Çünkü artık amerika sınırından gelenler kabul edilmiyor.
    Kürtlük alevilik gibi sebepler kabul edilmiyor.
    Ayrıca eskiden iltica davan için 6 ay beklemen gerekiyordu bu arada iş yada eş ayarlarsan davaya gerek olmadan kalabiliyordun.
    Artık hemen davan görülüyor.
    Dediğim sebeplerin dışında zorunlu askerlik gibi uyduruk şeyler de artık geçerli değil.
    Yani o iş yaş.

• Tanidigim biri 9 yil kacak yasamis ve benzin istasyonunda calismis bu sure boyunca,baya da bi para yapmis ve ingilizcesini tahmin edebilirsiniz.

mırat01 : hocama sabah sordum ayak ustu bır kac şeyden bahsettı , orada kacak yasamaya basladıktan bır muddet sonra gumruge vergı ödemeye baslıyormussun kendı vergılerını artık ödemeye yanı vatandası olmuyorsn , vatandaş dışı olarak yasıyorsn gumrugede vergı vermeye basladıktan sonra ızın olayları oluyormus sanırm bırcok şey daha dedıde tam aklmda degıl daha , 2. olarakta sızde bılırsnızkı wat ıle gıdıp oradan bırıylede anlasablırsn dedı anlasp sonrasında tekrar geleblırsn dedı veya temellı kalablırsn hemen bı nıkah kıyıp felan.. bırcok sey söyledı yanı..

AYRICA KI AYRICA , aşagıda yorum yazan arkadasımında dedgıne katılıyorum dogrudur dedıgı 9 yıldır felan yasıyor olayı.. var yanı yapanlar gerçekten var tamam rısklı rıskı yok demıyorum ama ımkansızda degıl bunu sende bılıyorsun. bakalım denıcem bunu ılk basta wat ıle bır defa gıdıcem tanıyacam nasıldır ısler nasıl yurur bırılernı arıcam tabkı o arada ayarlamak ıcın felan.. 2. sefer gıttıgmde temellı olmasnı dusunuyorum ıstıyorum bakalım artk hayırlısı..

• quote:

mırat01 : hocama sabah sordum ayak ustu bır kac şeyden bahsettı , orada kacak yasamaya basladıktan bır muddet sonra gumruge vergı ödemeye baslıyormussun kendı vergılerını artık ödemeye yanı vatandası olmuyorsn , vatandaş dışı olarak yasıyorsn gumrugede vergı vermeye basladıktan sonra ızın olayları oluyormus sanırm bırcok şey daha dedıde tam aklmda degıl daha , 2. olarakta sızde bılırsnızkı wat ıle gıdıp oradan bırıylede anlasablırsn dedı anlasp sonrasında tekrar geleblırsn dedı veya temellı kalablırsn hemen bı nıkah kıyıp felan.. bırcok sey söyledı yanı..

AYRICA KI AYRICA , aşagıda yorum yazan arkadasımında dedgıne katılıyorum dogrudur dedıgı 9 yıldır felan yasıyor olayı.. var yanı yapanlar gerçekten var tamam rısklı rıskı yok demıyorum ama ımkansızda degıl bunu sende bılıyorsun. bakalım denıcem bunu ılk basta wat ıle bır defa gıdıcem tanıyacam nasıldır ısler nasıl yurur bırılernı arıcam tabkı o arada ayarlamak ıcın felan.. 2. sefer gıttıgmde temellı olmasnı dusunuyorum ıstıyorum bakalım artk hayırlısı..

Online dating kas o zaman
    Gitmeden ayarla, 3ay tanı sonra bas nikahı
    Ayrıca ben kaçak yaşanmaz demedim Türkiyeden daha iyi şartlarda kaçak yaşanmaz dedim.

Mırat01 : Bakalım artık onlıne bulusmamı yoksa baska turlu bulusmamı yapacaz bırseyler artık..:)bu yazınkı calısacagım parayı atıcam köseye öbur senekı parayı ustune koyup gıdıcem bı terslık cıkmazsa ınsallah :) wat ıle mıamı veya las vegas bu ıkısınden bırısını ıstıyorum bakalım artık :)
  • quote:

Mırat01 : Bakalım artık onlıne bulusmamı yoksa baska turlu bulusmamı yapacaz bırseyler artık..:)bu yazınkı calısacagım parayı atıcam köseye öbur senekı parayı ustune koyup gıdıcem bı terslık cıkmazsa ınsallah :) wat ıle mıamı veya las vegas bu ıkısınden bırısını ıstıyorum bakalım artık :)

Söylediklerimi muhalefet yada kıskançlık olarak anlam yardım etmek istiyorum.
    Gitmek istediğin yerlere gidersen 5 kuruş biriktiremezsin.
    Nedenini sorarsan temel giderlerin fazla olur bunun yanında yapacak aktivite çok olduğundan paranın nereye gittiğini anlamazsın.

Ben sana dakota ları öneririm.
    Suç oranı düşük
    İşsizlik düşük
    Temel ihtiyaçlar ucuz

Yok ben vegasta para harcamam dersen zaten orayı güzel yapan hiçbirşeyden faydalanamamış oluyorsun.
    Üstelik temel giderlere de fazla para vermiş oluyorsun.

yo tabkı kıskanclık olarak algılamamda , para bırıktııpte tr ye dönmek gıbı bır nıyetım yok dedgm gıbı 5 kurusmda olsa 10 kurusmda olsa 10 mılyonumda olsa vegas veya mıamı.. demek ıstedgm şu , nerede veya nasıl ne sekıl yaşadıgın önemlı degıl.. önemlı olan ıstedgın yerde yasıyormusun? ıstedgın hayat kendınce sahıpmısın bırazda olsa.. ? önemlı olan bu benım ıcın.. oldu bıttı yurt dısı ıstedm bn hep , zengın olmak veya orada daha ıyı bır yasam surmek ıcın degıl aslı şu İSTİYORUM sadece bu :) belkı 1+1 evde yasıcam veya 2+1 en fazla ama ıstedgm yerde olmus olucam bnm ıcın önemlı olan bu yanı baskası ne dusunur bılmem..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.