Şimdi Ara

WORLD İLE BKM EXPRESS İLE 75 TL ALIŞVERİŞE 15 TL WORLDPUAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
3
Favori
2.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Worldcard'ımı bkm express'e ilk defa tanıtıp n11.com'dan altın aldım. N11 world üye işyeri midir ve altında sorun çıkar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • world üye iş yerlerinden altın alımı yapabileceklerimiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Worldcard'ımı bkm express'e ilk defa tanıtıp n11.com'dan altın aldım. N11 world üye işyeri midir ve altında sorun çıkar mı acaba?

Üye isyeri

Bende vakit world tanimli fakat bir world kart saha geldi platinum ayni hesaba bagli farklı fark onu tanitip alisveris yapsak olur mu bence olur ilk kez tabitilacak extre ayri geliyor mesela sadece limit ortak diye biliyorum

• Taksitle alin ki world un posundan ceksin

• Bu kampanya her ay olan bir kampanya. Benim merak ettiğim daha önceki aylarda yararlanmış olanlar tekrar yararlanabiliyor mu?. bkm tanımlaması ve internetten ilk alışveriş ibaresi kafamı kurcalıyor. bilgisi olan var mı?
  • Takip...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vakıf dahilmi
  • World card diyor ama vakıfworld dahil degil sanırım.

• Daha once world vardı bkmye tanimlamistim ancak bu kampanya icin degil simdi yararlanabilir miyim ki acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

vakıf dahilmi

quote:

Kampanya 1 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel banka kartlarını ilk defa BKM Express'e tanımlayan müşterilerin bu tarihler arasında BKM Express ödeme seçeneği ile World Üye İşyerleri'nden yapılan tek seferde 75 TL ve üzeri ilk internet alışverişlerinde geçerlidir.

Yapı Kredi diyor sadece
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    quote:

Kampanya 1 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel banka kartlarını ilk defa BKM Express'e tanımlayan müşterilerin bu tarihler arasında BKM Express ödeme seçeneği ile World Üye İşyerleri'nden yapılan tek seferde 75 TL ve üzeri ilk internet alışverişlerinde geçerlidir.

ilk defa BKM expresse tanımlayan demiş, daha önce tanımlandıysa olmaz
  • Peki, 10 puanlık soru olarak: Aynı kişiye ait 2 ayrı Worldcard var ise ve birisini daha önce hiç tanımlamadıysak faydalanma ihtimalimiz nedir acaba?
  • nuvoda da olur mu bu işlem?
  • şartlarda
    bireysel banka kartınızı da diyor
    olmalı
  • Arada kaynamasin oner

• nuvoda oluyormu ?

• Bu ay kampanyadan faydalanıp kartı bkm'den silsem. Bir dahaki kampanyada kartı tekrar ekleyip puan kazanabilir miyiz?
    Şartlarda kampanya döneminde silinip eklenen kartlar dahil değildir diyor. Yani Kampanya döneminden önce silmiş olsak birşey olur mu acaba?

• Tanımladığım ama alışveriş yapmadığım kartı bu kampanya için kampanya döneminde silip tekrar tanımladım ve alışverişi yaptım. Bakalım puan gelecek mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.