Oyunun önceden v8.1 versiyonunu çevirmiştim ama buraya atmamıştım ve yeni v8.2 versiyonunu görünce çevireyim demiştim. Yeni versiyonda yazılarda pek değişiklik olmamış zaten kontrol edip direk buraya attım. Eksikler var biraz oyunu oynayıp çeviri yaparak düzelticem. VERSİYON
V8.2
İNDİR https://s2.dosya.tc/server23/spem29/World_oF_Ice_And_Fire_Turkce_Yama_V8.2.rar.html KURULUM YERİ Oyunu nereye kurduysanız : MountBlade Warband\Modules\World oF Ice And Fire\languages\tr < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gothic40 -- 11 Mayıs 2023; 1:31:36 > |
Mount & Blade Warband: A World of Ice and Fire Türk Modu V8.2 ile Westeros'a Adım At
"A World of Ice and Fire", George R. R. Martin'in epik fantezi roman serisidir ve şimdi Mount & Blade Warband oyunu için etkileyici bir mod olarak Türkçe dil seçeneğiyle karşınızda.
Özellikler:
- %97 oranında Türkçe çeviri sunar ve Westeros dünyasına dalmanızı sağlar.
- "QTranslate" çeviri aracı kullanılarak oluşturulmuştur ve kaliteli bir çeviri deneyimi sunar.
- Mount & Blade Warband: A World of Ice and Fire için en güncel Türkçe yama sürümüdür.
Nasıl Yüklenir:
Modu yüklemek için şu adımları takip edebilirsiniz:
- Mount & Blade Warband oyununu güncel sürümüne güncelleyin.
- Mod dosyasını indirin ve oyun dizininize çıkarın.
- Oyunu başlatın ve "Modlar" sekmesinden "A World of Ice and Fire" modunu etkinleştirin.
İpuçları:
- En iyi oyun deneyimi için modun en son sürümünü kullanmanızı öneririz.
- Türkçe çevirinin bazı eksiklikleri veya hataları olabilir. Çeviri geliştirildikçe bu eksiklikler giderilecektir.
- Westeros dünyasını keşfetmeye ve Mount & Blade Warband: A World of Ice and Fire'ın sunduğu benzersiz maceraları yaşamaya hazır olun!