Merhaba arkadaşlar . Başlıkta da belirttiğim gibi benim bilgisayarda bir sorun var. 1 - 2 gün önce benim bilgisayarım windows xp'ydi world oftanks oyununu sorunsuz oynuordum . Şimdi win7 çevirdim fakat oyunda mouse ağır haraket ediyor çok fena kasıyor. Windows xpde aynı grafik ayarlarıyla oynuodum . Grafikleri en düşüğe ayarladım fakat hayla fayda yoq. 3,5 GB ram var . Ram'dan kaynaklandığınıda düşünmüyorum. Fakat ben win7 32 bit çevirdim . Acaba oyunda 64 bit kayıtlı mı duruor onu bilmiorum . yardımlarınızı bekliorum.
Ekran kartı driverınızı yüklediniz mi?
Şuan da bir arkadaşım şu programı tavsiye etti : --> Ati AMD Catalyst Display Driver 12.10 for Windows 8 32-bit
Bu sorunu çözer diyor yüklemediysem bu sorunu halledermiş.
Bu programı daha önce görmemiştim. Şuan indiriorum . Sizce olur mu ? bu konu hakkında bilgisi olan varmı.
quote:
Orijinalden alıntı: Pulmicort
Ekran kartı driverınızı yüklediniz mi?
bu arada driver ' yükledim. Aygıt yöneticisinden güncellede dedim. Şuan güncell versiyona sahibim.
Neden cevap yoq :( neyse windows xp geçtim mecburen.
Sorun çözüldü arkadaşlar . Sorunun neyden kaynakalandığını aradım durdum . Sonunda çözdüm. Oyunda özel grafik sistemi var. Benimki 5. yerine 3.'dey miş. Az kala kendime küfür edicektim. Windows xp grafik ayarlarını fotoğrafa çektim sonra win7'de uyguladım . Sorun çözüldü.