Şimdi Ara

World of Turk - Başvuru - 03.05.2007 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
28.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Osman abicim o postu o saate atmısın ya helal olsun abi bende istiyorum oynamayı ama 1 ay sonra yükseltmelerim var ve çalışmam lazım bundan sonra giremem eğer yazın başında açılmış olsaydı belki ama artık açsalarda giremeyeceğim için ama ben üstteki sorumun cevabını buranın playerlarınsan istiyorum.Bakın vallaha açın yukseltmelerden sonra oynayacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkachin -- 8 Temmuz 2006; 7:35:29 >
  • bu server pvp serverı denebilecek duzeyde 130 kişi var falan ama merak etme bende adminlerin hatırı için oynamıyorum server avrupadan(oyleydi bir zamnlar) bence sadece SERVER kalite bakımından dunyada ilk 10a girer(orj dahil değil:D) ve bir zamanlar cok server yoktu 2 tane vardı playnetim ve wt ,wt sınırları zorladı ve ping olayını aştı o yuzden oyuncu patlaması yaşandı boyle işte .playnetimde arkadaşlık çok onemliydi az insan vardı ama buyuk dostluk vardı. playnetimin efsane versiyon1.5.0 takımı vardı(hala o takımın ustune takım gelmedi playnetime ,3 yıl sonra olsa gene gelemez) ben o takımdanım işte ama serverda olaylar çıktı ve arkadaslardan koptuk ve artık oyle bi yerde kalmak bana acı vermeye basladı(ki diğerlerinede oyle sanırım) (bu efsane olması birazda ciddi kavgalarla sonuclanmasından dolayı bu kadar uzun sure hatırlanacak,ve o donemin akıllardan silinmeyecek ismi "flava"dır)ve wtye gectim .o zman fark ettim wtyi işte
  • arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum benim bildiğim kadarıyla bu wt denen server devamlı heklenmeler yapılan saldırılardan dolayı kapalı
    bu neyin acc kavgası benmi yannış biliyorum biri aydınlatırmı beni acb ?
  • Şuan açık güyaa
  • Acık olsa Wt de bundan bahsetmelerigerekmez mi ?? wt ana sayfada wc3 wc:ft flan war başka bişey görmedim ben bilen biri varsa sölesin bizde yararlanalım !!!
    sanırım bu topic i açan işletme amaçlı açmış
    eğer öleyse

cevap bekliyorum !

• arkadaslarkullanıcı adınız oyunda ve forumda tc kimlik nonuz ona dikkat edin yoksa kalırsınız ortada ben 1 haftadır acıkmısta yanlıs kullanıcı adıyla giriyomusum diyorum onaylanmadı ama neden silmediler onay gormeyen hesabı
  • osmanguder acc aldığın link i bizle paylaşırmısın lütfen ?? bende wt de oynamak istiyorum ama !!!!
    acc alıncak yer hatta wowla alakalı bi yer görmedim ben wt de!!!
  • sen wtye uyemisn uyelik sınırsızmı(benim suan sınırsız forum uyeliğim var seninde oyle olmalı)

oyle ise forumda herseyi gorebiliyosun acc a pm atıcan dikkat et pm nasıl atılır bolumu var onu mutlaka oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warwicky -- 7 Temmuz 2006; 16:38:08 >
  • Sana imdi güzel bir soru sınırsız Üye nasıl olurum?
  • Osman senin uyelik açıldımı?
  • abi beni uyelik ayın 1inde açılmış.
    sınırsız uyelik nasıl olucak
    1.si duz uyelik basvurunu eksiksiz ve dogru yaparsan
    2.si mail gelir sana aktive et der edersin
    3.sü admin insafına kalmıs kac gun beklicen
    4.sü denersin bi sure sonra(acılmısmı sınırsız uyelik diye açılmı?) AÇILMIŞSA 5. ADIM :d
    5.si accye msj atarsın forumda ozellikle dikkat edin(her msjı kabul etmiyolarkurallara uygun olacak)
    6.sı accye kalmıs 10 gune kadar acılmasını beklersin(FORUMDA kontrol ettin cidden 10 gunde 1 açılan zaman olmuş)

ben accye msj attım bekliyorum bakalım ne zman
    forumda sınırsız uyeyim.(heryere girebiliyorum)
    unutmadan oyunda ve forumda kullanıcı adınız tc kimlik nonuzdur
  • Ben herşeyimi düğru verdim ama sınırlı uyeyim bir 10 gun daha bekletirler 10 gunde de oyun acci ee ne zaman oynayacam ben zaten yukseltmem var.Ama siz acın bi köşede bulunsun :D
  • Ben sanrım acc acılana kadar orjin alır orjin serverin tozunu attırırım !!!
  • Bakın sabaha mail felsin ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkachin -- 8 Temmuz 2006; 7:32:43 >
  • ya eger haziran onceyse basvurnuz acılması lazım furkachin sen bikere konusma ben yusuf abi yerinde olsam ve hesabını punc açıyor olsa engellerim derim buyuk hata yapıyon baksana berbat ettin konuyu
  • WoW_Yigit daha uyeliim aktiw edilmedi gailba TC kmlik no su 18 yasindan buuk olcak ole bisi warsa soliin ya 3. üyelik alısım yinede bisi yok 1seneye ykn WT de oynamstim ben
  • Sence haksızmıyım bir acc bu kadar bekletilirmi abi Neyse yusuf abicim bekliyorum hala inanıyorum ki acacaksın
  • durum farksız degil siz uyelik bekliyonuz ben acc dun adam online oldu hesaplar açılmadı dusun çok sinir oldum 10 gunde 1 hesapmı açılır zaten 1 hafta gecti bunu acmadılar artık 10 gun daha
  • Sen 10 gn beklıcen benj 1aydan beri beklıyorm ama bir turlu uyellim acılmıoyr :(
  • yok ben oss doneminde cafeden 2-3 defa uyelik için wtye girdim(mayıstan falan) ancak hep siliniyordu
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.