free serverlar arasında en iyilerden gereksiz birsey oldugunu nerden cıkardın?
Ya benim nickim LioN acilmadi hic 10000 kere denedim forum acc bile acilmadi ... acildida hic bise gostermio nerden bulucam realmlistimi / hangi addonlari yukliiceimi/hangi patch le oyniicaimi??? yardim edin... eer nickimi actiricak biri varsa soliim ''Lion'' nıckım maıl beklerım
nıck actırma,, plugın yukleme,,
ohooo hala bu ıslerle mı ugrasıyorsunuz sız ? hangı cagda kaldı bu ıslemler ?
max kaşınıyorsun sanırım milletin konularını kirletmek yerine kendi serverınla ugraş
aslında max haklı,hizmette biraz daha iyi olmaları lazım. max bence çok ii çalışıor ve dediğindede haklı.
orj da ikinci 60 char yaptım hala benim acc ye cevap gelmedi bırakın bu free işlerini artık
quote:
Orjinalden alıntı: hepsinerede
orj da ikinci 60 char yaptım hala benim acc ye cevap gelmedi bırakın bu free işlerini artık
+9
quote:
Orjinalden alıntı: killerdevill
quote:
+9
+11 ya killer aynı donemde başladık sen set dizdin ben hala lvl 55im yurtta net saglam olsada oynasam
Arkadaşlar ne demek "wt ye laf atmayın" madem burada bir topic açılmış elbetteki eleştirmek buradaki insanların hakkı.. Bakın iftira atmak demiyorum eleştirmek diyorum Ben wt nin ilk oyuncularındanım uzun süre oynadıktan sonra site bir ara hacklendi ve ben fırsat o fırsat bir süre bıraktım. 6 ay kadar sonra bir acc daha alamadım bir türlü açmıyorlar. Eski oyuncuların bile acc leri açılmıyorsa başka lafa gerek yok zaten. Biz de başka serverlarda oynarız. Yusuf'un yaptığı işi takdir ediyorum o ayrı ama kabul edilmediğimiz yerde de oynamayız bu kadar basit...
merhaba..
forum hesabı adı : haliko
aktive ederseniz oyun acc için başvuruda bulunucam bir an önce
Teşekkürler..
nickim LANET acarsanız sevınırım
quote:
Orjinalden alıntı: haliko1903
merhaba..
forum hesabı adı : haliko
aktive ederseniz oyun acc için başvuruda bulunucam bir an önce
Teşekkürler..
tşkler forum hesabı açılmış
oyun acc için(haliko) PM attım. Açarsanız sevinirim..
Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: osmanguder
quote:
Orjinalden alıntı: killerdevill
quote:
+9
+11 ya killer aynı donemde başladık sen set dizdin ben hala lvl 55im yurtta net saglam olsada oynasam
abi sadece birbiri için çalışan birbirine yardım eden bir guild de olman lazım.ben bi raid de 2 set item ıda kaybettim 2 tanede aldım. Mutation Team RuLz!