Şimdi Ara

World of Turk - Başvuru - 03.05.2007 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
28.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Yazılımla beraber Forum ve oyun hesabı açılımında kolaylıklar düşündük kendi bilgileriniz müracat ettiğiniz sürece yaş sınırı uygulamıyoruz ve artık aynı gün müracatlarınız açılacak
  • iki char 60 yaptım orj lde hatta birine set bile dizdim hale cevap gelmedi
    ölmeden gelir inşallah :)
  • bence bidaha dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladden -- 25 Aralık 2006; 20:12:54 >
  • arkadaşlar benimde size bir sorum olacak ben üye oldum acc de aldım ama karakter daha seçmedim kurallarda diyor ki özelliklerde yazanlardan başka karakter seçemessiniz. bu özellikler dediği world of turk e üye olurken seçtiğimiz özelliklermi? ben orc warrior seçmiştim şimdi bu özelliktemi karekter alabilirim ayrıca kafede wow var şifremi kullanıcı adımı yazıyorum girmiyor yardımlarınız için şimdiden sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 19 Ocak 2007; 17:27:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gladden

Arkadaşlar Yeni Yazılımla beraber Forum ve oyun hesabı açılımında kolaylıklar düşündük kendi bilgileriniz müracat ettiğiniz sürece yaş sınırı uygulamıyoruz ve artık aynı gün müracatlarınız açılacak

Eyw..

Siteye üye oldum.

Nick : Lancelot

Bekliyorum wow acc için
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlricDoRei

arkadaşlar benimde size bir sorum olacak ben üye oldum acc de aldım ama karakter daha seçmedim kurallarda diyor ki özelliklerde yazanlardan başka karakter seçemessiniz. bu özellikler dediği world of turk e üye olurken seçtiğimiz özelliklermi? ben orc warrior seçmiştim şimdi bu özelliktemi karekter alabilirim ayrıca kafede wow var şifremi kullanıcı adımı yazıyorum girmiyor serverler şuan açık değilmi? yardımlarınız için şimdiden sagolun
  • kullanıcı adım eruiluvatar aktivasyon e-mail i geldi ama admin onaylaacak bekleyin falan dedndi daha onay gelmedi sanırım bu yüzden yazıyoruz ben de yazayım dedim

eruiluvatar
    yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilvatarr -- 11 Şubat 2007; 16:22:41 >

• World of Turk Sitesi ve Oyun Sunucularında yapılan yeni değişiklikler : 03.05.2007

-- Web Sitesi --
    +Yeni Site adresimiz :http://www.wturk.com
    +Orjinalde Oynayan Oyuncular için :http://www.bcturk.com
    +TC Kimlik uygulaması kaldırıldı ( bunu yerine 9 haneli random bir sayı yazmanız yeterli )
    +Artık Oyun Hesaplarınız Forum Hesabınızla aynı anda açılıyor.
    +Sitemiz Türkiyede ki Sunucular üzerine alındı.
    +Diablo 2 Warcraft 3 ve Battlefield 2 bölümleri eklendi

-- Oyun Sunucuları --

-WoW - TBC
    +Wow Yazılımımız ve Oyun sürümü Güncellendi The Burning Crusade 2.0.12 versionunu kullanıyoruz.
    +Duvar Sistemi Eklendi (Duvarın Arkasındaki yaratıklara büyü atamamanız ve onların sizi görememesini sağlıyor.
    +Spell ve Talentler %75 Çalışır Durumda
    +Questler %90 Hatasız
    +Yaratık Yapay Zeka ve Spell Cast Sistemi Aktif
    +Meslekler %95 Hatasız Jewelcrafting üzerinde çalışıyoruz.
    +Kurulum Rehberi :http://www.wturk.com/index.php?showtopic=4739

-Diablo 2-
    +Oyun Sunucu versionu 1.10
    +wturk özel düzenlemeleri
    +Destek :http://www.wturk.com/index.php?showtopic=4902

-Warcraft 3-
    +Sunucu Versionu 1.21a
    +Destek:http://www.wturk.com/index.php?showtopic=4898

İyi Günler

World of Turk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladden -- 4 Mayıs 2007; 12:41:35 >

• Oyun Şifreniz - w0w un altında böyle yazıyor.ve üye olamıyorum.yardımcı olabilirmisiniz?ne yapabilirim?
    Alanlardan birinde geçersiz data var , lütfen kontrol edin ve düzeltin.
    Bcturk.com Hesab İsminiz - Referanstır .!buraya birşey yazmadım ondan falan olabilirmi.
    ondansa ne yazacağım oraya?
  • Olayı basitçe izah edeyim

WoW oyun sifrenizin bir formatı var : Örnek AA1234567
    yani 2 harf 7 sayıdan olusmak zorunda bunu zayıf sifre kullanıp hesabını kaptıranlar icin düsündük

mesela sen oraya sunu yazabilirsin OZ8574961

ayrıca uye kayıt ekranında soldaki bılgıler zorunlu sağdakiler opsiyoneldir. yani bcturk.com üyesi olmasanda kaydın kabul edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladden -- 6 Mayıs 2007; 9:28:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gladden

Olayı basitçe izah edeyim

WoW oyun sifrenizin bir formatı var : Örnek AA1234567
    yani 2 harf 7 sayıdan olusmak zorunda bunu zayıf sifre kullanıp hesabını kaptıranlar icin düsündük

mesela sen oraya sunu yazabilirsin OZ8574961

ayrıca uye kayıt ekranında soldaki bılgıler zorunlu sağdakiler opsiyoneldir. yani bcturk.com üyesi olmasanda kaydın kabul edilir

çok teşekkür ederim arkadaşım
  • gladden nick i wt deki yusuf a mi ait?
  • Yusuf sanıyorum ama bu aralar geçiş sonrası son rötuşlarla uğraşıyor. Başkası olma ihtimali kuvvetli. Wt yr bütün dostları bekleriz. Ally olanlara ben bakacağım :P Hordeler çok fecii kastı. We need to help :)
  • kayıt yapıyorum aktif ediyorum.
    ama forumlara giremiyorum.
    ------------------------------------
    Giriş yapabilmek için önce, kayıt edilmiş bir hesabınızın olması zorunludur.
    Bir hesabınız yoksa, ekranın en üstündeki Kayıt Ol linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Şifrenizi anımsamıyormusunuz?! Lütfen, buraya tıklayınız!
    ------------------------------------
    böyle diyor.
    yardım lütfen
  • Yusuf iyi düşünmüş ve iyi çalışmışssın acc işinide otoya aldın iyi oldu.Max da kaşınıyo :D Kendi serverinde başarılar yazan yok yok adminine işine bak die söven aadm burda neler yapıyo :D
  • test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 23:48:40 >
  • kontrol panelinde öyle bir seçenek yok ki. benim nick jeddah611 şunu da bi yaparsanız sevinirim. simdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaTTaRa61 -- 7 Ağustos 2007; 13:33:27 >
  • bugun üye oldum wt tc no oyun no forum no gözüken ad falan flen kafam allak bullak oldu

wt tc no benim 4 haneli bi yanlıslıkmı va acaba

forum ismim susurluk
  • test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 23:48:49 >
  • arkadaşlar bende üye oldum, lakin üye bilgilerim ile oyuna giriş yapamıyorum.

Sanırım forum hesabım açılmadı henüz, okuyabiliyor fakat yazamıyorum.

Yardım lütfen, kullanıcı adım magnetic
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.