Şimdi Ara

World of Turk - Başvuru - 03.05.2007 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir (3 Mobil) - 25 Masaüstü3 Mobil
5 sn
534
Cevap
0
Favori
28.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: punctualazrael

ogss
    nightwishtr
    Shaman
    forum hesapları açık.
    Sistemimiz de hiç karışık değil aksine, bu tarz bir oyun ortamında küfür, haksızlık, saygısızlık gibi "istenmeyen" öğeleri uzak tutmak için oldukça mantıklı.

Bir defa daha anlatıyorum.
    Forum accountunuz onaylanıp da member olduktan sonra KONTROL PANELİnize girin ve YENİ MESAJ GÖNDER seçeneğinden ACC isimli kullanıcıya ACC başlıklı bir pm yollayın. pm'nin içine foruma kayıt olurken belirlediğiniz nickinizi (mesela shaman isimli arkadas, shaman yazacak) ve kendi belirdiğiniz bir şifreyi yazarak yollayın. oyun hesabınız en geç 48 saat sonra açılacaktır.

Sanırım bu konuda bir daha soru gelmez. Herkese iyi oyunlar

WT Team

Alıntıları Göster
    Ben wow a burada başladım. Sonra bu ne biçim oyun diyip bıraktım.

Uzun bi süre sonra bir arkadaşımın ısrarı üzerine EU serverında tekrar başladım. Şimdi bu zamana kadar bu oyunu oynamadığım için kendime kızıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: meteryus

üyelik aldım activasyon için üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum,

kullanıcı adım : meteryus
    abi siz nasıl üye oldunuz??????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: meciit

abi siz nasıl üye oldunuz??????????

Alıntıları Göster
    Ben forum accountu için başvurdum ama bana tüm forumlar korumalı görünüyor bir yetkili bu başlıktan hala başvuru yapılıp yapılmadığını söylermi yapılıyosa bu başlıktan nasıl yapacağım başvuru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkachin

Ben forum accountu için başvurdum ama bana tüm forumlar korumalı görünüyor bir yetkili bu başlıktan hala başvuru yapılıp yapılmadığını söylermi yapılıyosa bu başlıktan nasıl yapacağım başvuru.

Alıntıları Göster
    Ya allah için girin bi bakın wt adminleri denemek istiyorum bu serveri 13k okunumş bir başvuruya sahipseniz bişeyler var demektir hadi bi yardım edi ne olur
  • quote:

Ya allah için girin bi bakın wt adminleri denemek istiyorum bu serveri 13k okunumş bir başvuruya sahipseniz bişeyler var demektir hadi bi yardım edi ne olur

Alıntıları Göster
    Hıc sevmedıgım bır ıstatıstıgımız daha var

15 k uyelık basvurusundan sadece 1k uye alındı :(

Arkadasla bu ara elınzı cabuk tutun derım yenı yazılımımız melcore hazır yakında 1.11 orjınal patchle WT oyuncularının hızmetınce olucak ayrıca Rp yapmak ısteyenler ıcınde cok ozel bır projemız var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladden

Hıc sevmedıgım bır ıstatıstıgımız daha var

15 k uyelık basvurusundan sadece 1k uye alındı :(

Arkadasla bu ara elınzı cabuk tutun derım yenı yazılımımız melcore hazır yakında 1.11 orjınal patchle WT oyuncularının hızmetınce olucak ayrıca Rp yapmak ısteyenler ıcınde cok ozel bır projemız var :)

Alıntıları Göster
    Ben üyelik aldımda hep forumlar bana korumalı görünüyor ve hiçte düzelmiyor :( Yeni mail gelecekmiş aktivasyon için ama yok gelmiyor.Korumalı forum oldugu için oyun accide atamıyorum istersen hesabımı pmden atiim abi ha gladden.

• quote:

Ben üyelik aldımda hep forumlar bana korumalı görünüyor ve hiçte düzelmiyor :( Yeni mail gelecekmiş aktivasyon için ama yok gelmiyor.Korumalı forum oldugu için oyun accide atamıyorum istersen hesabımı pmden atiim abi ha gladden.

Alıntıları Göster
    Tomambas adında üyeliğim var sınırlı üyeyim forumlarda hiç bişey yapamıyorum onu açarmısınız minnettar kalacam

• quote:

Orijinalden alıntı: enderyurekli

acc
    musty_end

onaylarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Ya hadi bir bakın yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderyurekli

acc
    musty_end

onaylarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    acc:street_catt onayLarsanız sevinirim saygıLar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: street_catt

acc:street_catt onayLarsanız sevinirim saygıLar...

Alıntıları Göster
    osmanguder aktifleştirilmesini bekliyorum bide suan uye alımı durdumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warwicky

osmanguder aktifleştirilmesini bekliyorum bide suan uye alımı durdumu?

Alıntıları Göster
    Heralde açılmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamuk

Uzun bi süre sonra bir arkadaşımın ısrarı üzerine EU serverında tekrar başladım. Şimdi bu zamana kadar bu oyunu oynamadığım için kendime kızıyorum :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Yamuk

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: guraynet

quote:

Orjinalden alıntı: Yamuk

+1

Alıntıları Göster
    Yusuf Bey server'ınız baya bir genişlemiş tebrik ederim walla Aaah ahh o eski ortam olsa... Ofof olsa Rush olsa Sabrina ,Ren, MassivePain,chaospardos, Nesterian olsa... Keşke eski ortam olsa da gelip gece gündüz oynasak

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSpirit

Yusuf Bey server'ınız baya bir genişlemiş tebrik ederim walla Aaah ahh o eski ortam olsa... Ofof olsa Rush olsa Sabrina ,Ren, MassivePain,chaospardos, Nesterian olsa... Keşke eski ortam olsa da gelip gece gündüz oynasak

Alıntıları Göster
    sanırım haftalık açılıyor gladden hesapları

• quote:

sanırım haftalık açılıyor gladden hesapları

Alıntıları Göster
    Abi o kadar uzun süre bekledim ki sınırlı forum üyeliğim kapanmı kendiliğinden. :( Tomambas adında üyeliğim vardı kapanmış bekleye bekleye neyse sanırım açılmıyacak
  • quote:

Abi o kadar uzun süre bekledim ki sınırlı forum üyeliğim kapanmı kendiliğinden. :( Tomambas adında üyeliğim vardı kapanmış bekleye bekleye neyse sanırım açılmıyacak

Alıntıları Göster
    gLadeen bi isaret versede ona gore hareket etsek bari :D saygıLar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: street_catt

gLadeen bi isaret versede ona gore hareket etsek bari :D saygıLar...

Alıntıları Göster
    benide eklermisiniz acc: Stumpy_Stumper

Cok tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerobi

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerobi

off ben kafayı kırcam yaaa foruma giriş yaptım üyelik onaylanmış validate olmuş yani ama yeni ileti linkine tıkladığımda :::

Özür dileriz, ama bu özelliği kullanmaya izniniz yok. Giriş yapmamışsanız, aşağıdaki formu kullanarak giriş yapınız.

üyelik ismim obituary bi ilgleniversinler yaa.. off off

Hocam sorunum devam ediyor pm atamıyorum ayrıca foruma cevap da yazamıyorum heeellllpppppp S.O.S

Alıntıları Göster
    Uye oldum acılmasini beklıyorum ...Daha once de World of turk te oynamıstım sonra serwer a bsler oldu heralde silindi üyeliim gecen sene bu zmnlarda oyunuodum :(

nickim:WoW_Yigit

ama bnmki acc deil üyelik!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoWtuRkiyE -- 3 Temmuz 2006; 13:39:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WoWtuRkiyE

Uye oldum acılmasini beklıyorum ...Daha once de World of turk te oynamıstım sonra serwer a bsler oldu heralde silindi üyeliim gecen sene bu zmnlarda oyunuodum :(

nickim:WoW_Yigit

ama bnmki acc deil üyelik!

Alıntıları Göster
    ya benden sonra kayıt olan birisi forumda geziyor ben daha oncede wtden almıstım hesap açılır bilirim eksik veya yanlıs bir sey de girmedim bu durum neden boyle ben daha forumu onaylatamıyorum ki acc sıra gelecek eger hesap onaylanmıyorsa bunu bilmek hakkımız............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warwicky -- 3 Temmuz 2006; 20:56:27 >

• quote:

ya benden sonra kayıt olan birisi forumda geziyor ben daha oncede wtden almıstım hesap açılır bilirim eksik veya yanlıs bir sey de girmedim bu durum neden boyle ben daha forumu onaylatamıyorum ki acc sıra gelecek eger hesap onaylanmıyorsa bunu bilmek hakkımız............

Alıntıları Göster
    AA hala açılmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkachin -- 8 Temmuz 2006; 7:33:24 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.