Şimdi Ara

World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
6
Favori
23.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için de önceden kıstas vanilla dönemi gibi orgrimmarda, lvling zonelarda oyuncu dolup taşmasıydı ama saldım. Yeni server seçerken gider sehirlere bakardık kalabalık mı diye ona göre server ölü mü diri mi karar verirdik. Artık kafamdaki aktiviteyi yapacak adam bulabiliyorsam benim için kafi. LFG'de bekleyen birileri varsa sorun yok. Tabi bunları özellikle guilde falan girmeyen biri olarak söylüyorum. Cross realm ve faction guild kuruluyor mu ondan bile haberim yok. Öyle bi imkan varsa guildsiz yapamayan adam için de bi dert kalmaz.

Aman ashran tarzı bi halt getirmesinler pc kaldırsa server kaldırmıyor. Neresinden tutsan elinde kalıyor sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bot olarak emin değilim ama multibox farm olayı var. dragonflight da uçmuyorlar ama mağaraların içinde ve yerde rich soil olan yerlerde takılıyorlar

mağaralarda spawn süresi var çok uzun olmadığı için. rich soil ise 10 karakter bir tohum ekip çıkan yaratığı kesiyor yüklü miktarda 3 yıldız çiçek götürüyor.

çok fazla olmasalarda varlar. ama yine şunu diyebilirim ki diğer paketlere göre en güzel farm bu pakette oldu benim için. tamam belki dragonriding biraz hızı kısıtlıyor ama yapılıyor.

ve mesleklerde ki skiller falan verdikçe daha iyi loot almak güzel olmuş. nadir çıkan şeyler mesela para eden kısmı.

meslek anlamında çok sevdim ama gathering. diğer crafting i sevmedim. AH satamamak. satmak için order kullanmak yaptıranın malzemeyi koyması ve senin el hakkı alman.. belirli bir yüzde ile iyi gelip

gelmemesi ayrıca crafting de master olmak için ya çok müşteri bulman lazım yada çok çok çok gold harcaman. ki ben olayı kavrayınca direk sildim blacksmith i. mining herbalism gittim.

o yüzden başlarda hep bedava crafting yaptı millet ilerleme sağlamak için. ustalaşmak için. bu sistem daha sonra yeni başlayan için çok zor. millet doyduğu zaman müşteri bulmak da zorlaşır.

umarım yeni patch de AH ye canlılık getirecek bir şeyler gelir.

• guadalcanal kullanıcısına yanıt

ben daha yeni ryzen 5500 den 5600 e geçtim

diyeceğim şu ki fark çok.

yalnız şu var oyun hala stutter sorunu yaşadığı için malesef tam net yağ gibi oynama söz konusu değil arada micro takılmalar oluyor.

yalnız 5500 ün L3 cache i düşük 16mb 5600 ün 32mb bu fark yaratıyor.

5500 çok sorun etmez ama 5600 için mutlaka kule tipi bir soğutucu alman şart. wow işlemci oyunu.

ryzen 5 1600 kullanıyordum arada takılmalar droplar girebiliyordu. sonra 3300x yaptım resmen çağ atladı shadowlands de yağ gibi oldu daha sonra 5500 şimdi 5600.

dediğim gibi 5600 de çevre meseafe her şeyi 10 yapabiliyorsun 1660 süper ekran kartım küçük micro takılmalar malesef oyundan kaynaklı yani yoksa 120-200 fps arası takılıyorum bir tek valdrakken de fps çakılıyor. 60 lara düşebiliyor.

imkan varsa 5600 almanı tavsiye ederim. rtx 3050 = 1660 süper gücü aynı tek fark RTX olması RTX işine yaramaz ama DLSS diğer oyunlarda işe yarar. o nedenle ekran kartı gerçekten fark ettirmiyor.

• Hellmonger kullanıcısına yanıt

Bu Botları nerelerden takip ediyorsun?

• mczaga kullanıcısına yanıt

kendim farm yaparken bot değil multicileri ama bot da olabilir çünkü hareketler o kadar otomatik ki.

ben mining node a gidiyorum 2 metre falan var misal

birden 10 tane druid tam önünde stealth dan çıkıyor hepsi senkronize şekilde vuruyor node yokoluyor. sonra sıra sıra stealth olup tekrar yok oluyorlar.

böyle belki 50 den fazla denk geldim mağaralarda ve rich soil çiçek tohumlarında.

hatta tohumlarda decaying seed kullanıyor. 10 tane basınca 10 tane writhebark yaratığı çıkıyor büyük ben ondan önce hemen aoe basıyorum birkaç tanesini kapıyorum veya hepsini tag atabilirsem.

1 kere attım baya yüklü çiçek attı. sonra yokoluyor.

yani rapor falan ettim ama salladıklarını baktıklarını sanmıyorum.

• Bot olduğundan şüphelendiğin karaktere whisper den sadece bir harf yazarak en az 5-6 defa arka arkaya gönder.

Karakterin aniden durduğunu ve atak yapamaz hale geldiğini göreceksin.Pot bile basamıyor.Canı bitince de ölüyor.Bot olduğu anlaşılıyor.

Bu taktik Aimsharp botta işe yaramıyor. Aylık ücreti 1.200 Tl olan bu bot her türlü önlemi almış. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 27 Şubat 2023; 2:42:42 >
  • İ3 12100r, 3060, 1tb ssd, 16 gb ramlik sistemi 13kdan aldım geçenlerde. Adana'da yaşıyorum, artçılar yüzünden pek apartmanlara giremiyoruz o yüzden çok deneyimleyemedim sistemi.

Beş-on dakika df maplerinde full ayarlarda dolaştım 10/10 seçip geri kalan seçeenkleri de maksimize edip. Sonuç çok çok başarılı, yağ gibi akıyordu 1920x1080de. Tabi raidde, kalabalık pvpde nasıl olur orasını bilemem ama orada da wowun kendisinden kaynaklı sunucu problemleri yaşarım diye düşünüyorum.

Bunların dışında 3d modelleme de yapıyorum amatör olarak basit bir renderi 5-10 dakikada yapabiliyor ekran kartı. Eski kartım baya eski 960 idi onunla render işi günler bile sürebiliyordu fark o kadar diyeyim. Özetle fiyat performans açısından çok memnun kaldım. İ3 12100f ve 3060 uyumu çok iyi gerçekten. Şu ana kadar çıkmış tüm oyunları full ayarlarda oynatır diye düşünüyorum. Elbette daha iyileri vardır ama pcye ayıracağım bütçe bu kadardı ve bana yeter de artar bile birkaç yıl.

Multiboxu ara sıra ben de görüyorum ama genel kanının aksine blizzardın bunlarla mücadele ettiğini düşünüyorum. Çünkü en basiti bfa zamanı iyice çileden çıkmıştı bu iş. Acayip göze batıyordu rezalet seviyelerinde. SL öncesi yasaklandığından beri ara sıra görülseler de çok göze batan ve piyasayı baltalayan bir faktör değil bence artık multibox.

Ortak ah meselesi wow economyi çok değiştirdi. Onun dışında yeni crafting sistemi çok vasat kaldı, mutlaka bir update ile yeniden dizayn edilmeli. Ortak ahnin en güzel yanı itemler geri gelmiyor direkt satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guadalcanal -- 27 Şubat 2023; 3:28:52 >

• Arkadaşlar selamlar. En son Wod paketinde oynamıştım oyunu. Shaman kasmıştım. O zamanlar BG girip ismini unuttuğum puanı kasıp kendime set diziyordum. Hali hazırda bu sistem devam ediyor mu? Birde 32 yaşında biri olarak akşamları eve gelip 3-4 saat oynayıp işime devam etmek istiyorum. Aslında casual-semi hardcore bir oyuncuyum, şimdilik. Akşamları muhabbet sohbet etmek için twisting nether serverında guild arıyorum. Forum içi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim gibi bir oyuncu için wow şu an ne durumda?

• Ebuu kullanıcısına yanıt

Conquest puanı kasıp set dizebilirsiniz. Günde 3-4 saat yeterli bir süre.

• 10.07 - İçerik güncellemesi - 21 Mart'da geliyor.

Dragonflight: The 10.0.7 Content Update Goes Live March 21 - MMO-Champion

Recruit A Friend: Fetch Your Friends for Fresh Rewards - MMO-Champion

Dragonflight 10.0.7 PTR Development Notes - March 8 - MMO-Champion

10.07- Secrets of the Reach Sinematiği.

World of Warcraftyoutube
    In the wake of Raszageth’s defeat, conflict returns to the Forbidden Reach. What secrets remain buried here, and who will claim them? World of Warcraft: Dragonflight – Return to the Forbidden Reach launches March 21, 2023. ► Latest WoW news: http://worldofwarcraft.com/news ► Subscribe to WoW: http://blizz.ly/WoWYTSub ► Visit WoW on Battle.net: https://shop.battle.net/family/world-of-warcraft -- ► Follow Warcraft on Twitter: https://twitter.com/warcraft ► Follow Warcraft on Instagram: https://instagram.com/warcraft ► Like Warcraft on Facebook: https://facebook.com/warcraft
    https://www.youtube.com/watch?v=YwEE85vd42c&feature=youtu.be

10.1 - Embers of Neltharion -Test'i bu hafta sonuna doğru açılacakmış.

Patch 10.1 Preview - Embers of Neltharion - MMO-Champion

• Olm bu oyunu kimse oynamıyor mu bu forumda bir iki sizde bir şey yazın be?

• Ben genellikle 3 aylık periyotlarla oynuyorum çünkü 3. aya geldiğimde ben bu yapacaklarımın çoğunu yapmış oluyorum. 10.1 gelmeden 1 hafta önce forbidden reach ile başlarım sonra 10.1 i oynar, süre bitince de 10.2 yi beklerim. O yüzden süre bitince oyunu çok takip etmem. Belki de çoğu benim gibi yapıyordur o yüzden boştur burası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Forumda değil.Oyunda kimse kalmadı.

Güncellemeleri takip ediyorum sürekli fakat şuana kadar ne bir cinematic ne de ara sahne izledim. Dragonflight'ın trailerini, içinde geçen cinematiclerini ne var ne yoksa her şeyi geçtim. İki satır da oyun içinde bir şey okumadım. Buna da bastım baktım güncelleme videosu falan değil yine kapadım.

Lore işini epeydir saldım. Herkese tavsiye ederim. Paşa paşa oynamak varken kamyonla para alıp cin ali ayarında hikaye yazıldığını görüp sonra ağız bozmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 16 Mart 2023; 9:27:1 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.