Şimdi Ara

World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
6
Favori
23.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hellmonger kullanıcısına yanıt

Blizzard'ın klasik banwaveleri olur. Şimdi sistem şu şekilde :

Bot kullanıcıları hesap satın alır/abonelik öder. Botları kurar, ilk etapta yatırımlarını (hesap+abonelikler) geri kazanmaları gerekir ve sonrasında kar elde etmeleri gerekir. Eğer botları en başında banlarsa blizzard, bu bot çiftlikleri (onbinlerce bottan bahsediyoruz) bu oyunda para kazanamıyoruz diye düşünür ve başka oyunlara yönelir.

Burda kazan-kazan durumu söz konusu, blizzard bir süre müsade eder ki, botting yapanlar bir miktar para kazansın, banwaveden sonra hesapları yerine koysun.

Aynı durum D2Ressurected, D3 , D2 Classic hepsinde devam etmekte bu şekilde.

• 6 ay game time satın aldım. Tek başıma takılıyorum şu sıralar. Achievement, title vs kasıyorum kendimce. Battle tag'inizi yazın, ekleyeyim. Şimdiden teşekkür ederim :)

• Tamamdır ekleyeceğim ben sizi :)

• Ben Silvermoon sunucusunda oynuyorum. Bir dönem Twisting Nether'da oynadım, akıl sağlığımı kaybediyordum. Anlatılmaz yaşanır yani. Yabancılarla oyun oynuyorsun, bizimkilerle duygusal olarak çöküyorsun bildiğin... :D

• Ben de Silvermoon'da oynuyorum. Night Elf Hunter item lvl 375 şuan. Yeni oyuncu sayılırım öğreniyorum. Beraber oynamak istersen ekleyebilirsin BattleTag Skipper#2569

• Arkadaşlar bende alıp başlayacağım epic sürümü ile ama hangi sunucuda oynamak gerek tr guildleri için?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    twisting nether türklerin en yoğun olduğu server ama oradan kaçanlar da var küfürler bel altı şakalar havalarda uçuşuyor.😃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dehsetfatih kullanıcısına yanıt
    Hocam oynanır mı netherde sizce? Yoksa çok toksik mi bizim kitle?

• mtnei kullanıcısına yanıt
    Düzün guildller ve çok düzgün oyuncular da var tabi netherde ama tabi toksik sohbetler kaçınılmaz. Solo pvp de bile türk oyuncu denk geliyor arada hemen +18 küfürler .evli çocuklu oyuncuya pek gelmez diyebilirim bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Anladım hocam teşekkürler yanıtınız için.

• Dreanor FOR THE HORDE xantostr#2275

Yakında dönücem ekleyin.

• Dün 5.Dragonriding Dragon'u eklendi Embers of Neltharion Campaign 5 ve 6.bölümlerinin eklenmesi ile birlikte.Güzel bir uçuşu var diğerlerine göre özellikle Dragonrider Racing Achievmentlarını toplarken işe yarayabilir.

• Arkadaslar Panda genişlemesinden sonra oyunu oynamadım. Şuan baslasam zorlanırmıyım. Oynıycak oyun bulamıyorum tekrar bir wow sürecine giresim var fakat uyum saglayabilirmiyim merak ediyorum.

• Özgü® kullanıcısına yanıt

oynanabilirlik eskiye göre daha basitleşti diyebilirim. altın farmlamak zorlaştı sadece . altın kasmak gibi derdiniz yoksa başlamaya da değer.

Peki hocam uzun süredir hesabım aktif değil. Bir exp takviyesi vs geliyormu acaba geri döndüğümüzde

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.