Şimdi Ara

World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
7
Favori
23.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lvl 60 boost hediye istersen heroic edition veya epic edition alman gerekiyor. base edition içinde yok.

• Arkadaşlar hangi ally'de oynamak mantıklı twisting nether sunucusunda? Ayrıca yeni başladım mage açtım. Zor gelir mi yeni başlayan için?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt

Artık çok fark etmiyor horde ally aynı guilde bişe girebiliyor artık ama türk oyuncularla oynamak istiyordan ally tarafı için silvermoon horde için tn.. Mage yeni başlayan oyuncular için iyi bir clas fire mage ustalaşmak biraz zaman alıyor ama kasmak için arcane dahil hepsi ile oynayabilirsin genelde ilk başlayanlar için hunter en zevkli claslardan acele etmeden oyunun zevkini alarak oynamanda fayda var kolay gelsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun iyice çocuk işine döndü 5 günde mitik raid bitti

• Arkadaşlar mage için şuan en iyi talent ağacı hangisi? Fire mı yoksa frost mu? Arcane büyülerini tam olarak anlayamadım karışık geldi.

• Bu oyunda tanklar hep böyle kanser mi ? Yoksa bana mı denk geliyor ?

• arkadaşlar solo oynayan için çok mu zor kalır bu oyun çevrem olmadığından soruyorum

• nitrojen16 kullanıcısına yanıt
    Bana da genelde sorunlu tanklar denk geliyor.😃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt

hayır zor değil ama sürekli beraber oynadığın birileri olursa daha çabuk ilerlersin .

vaktim pek olmadığı için bende pug takılıyorum . nevar yani +20 keyleri yapmayı ver +18 +19 yaparsın . birilerinden 1 tık aşağıda olmak sana bir şey kaybettirmiyor. ha dps yerine tank veya healer oynarsan gene biraz daha hızlı ilerleyebilirsin .

• Koks34 kullanıcısına yanıt

Bilerek ve isteyerek hiçbir guilde vs. girmeden oynuyorum yıllardır. Hiçbir şeyden geri kalmıyorum hatta böyle daha verim alıyorum oyundan hem pvp hem pve açısından. Çok denedim arkadaşlarımla bir şeyler yapmak için ama hep geri çekiyorlar beni. Fazla sosyal bir insan değilim, olmak da istemiyorum. Sırf arkadaşlar o classı oynuyor diye (gruba faydam olsun başka çarla geleyim de demiyorlar) 3 warrior keye giriyorlar ve patlıyoruz. BL yok, CR yok. Pug kuruyorum istediğim gibi oluşturuyorum kadroyu. Basit bir örnek. Yine de eşimle dostumla oynayayım, başarısız olsam da önemli değil diyorsa o kişinin tercihidir. Ha efsane işler çıkaran arkadaş grupları da var ama çok çok azlar. Wowu bir işmiş gibi oynuyor onlar. Casual olarak çok zor yani.

Benim için vakit nakittir. Koleksiyon olarak en üst seviyelere oynuyorum, amacım önce Silvermoonda sonra da EU'da ilk 10da olmak. (Şu an ilk 50deyim.) Yapmam gereken onca şey var ama grupla takılmak çok vakit yiyen bir şey. Velhasıl karakter meselesi, sosyallik seviyorsanız arkadaşlarınızla oynayın. Başarı odaklı oynarsanız solo her şeyi yapabilmeniz mümkün. İstediğiniz saatte istediğiniz kişilerle takılmak daha faydalı zaman açısından.

Bir üstteki mage soran arkadaş da uzmanlaşılırsa iyi bir mageyi pvpde hiç kimse durduramaz. Yeni başlayan birine uygun mudur, hiç sanmıyorum. DH, BM Hunter, Ret Paladin, Warrior bunlar oynaması kolay classlardır yeni başlayan biri için. Pve açısından da magenin bir speci illa vurur, vurmak zorunda. Vuramıyorsa patch gelir bufflanır. Warlock da düşünebilirsin ayrıca. Oynaması zevklidir. Yarın bir gün arena oynamak istersen mage daima target olur, ağır bir baskıyla oynamak zorunda kalırsın onu da söyleyeyim. Aynı şekilde warlock da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guadalcanal -- 23 Mayıs 2023; 4:21:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guadalcanal kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar bir konuda ACİL bilgi lazım. Wow başlamak istiyoruz arkadaşımla, Dragon Flight paketinin Epic versiyonu Battle.net sitesinde 900 TL iken, bizim türk sitelerinde fiyatlar 2 bin tl gözüküyor. Battle net'den baktığımda Epic versiyonda 30 günlük game time vs de var. Bu fiyat farkının sebebi nedir? Bu versiyonu alırsam Tüm oyun içeriklerine sahip olur muyum? Önceden Shadowlands alıp bırakmıştım çünkü.

• Quantum Core kullanıcısına yanıt
    Türk sitelerinde ki fiyatlar yabancı hesaplar yani eu hesaplar için türk hesapları olanlar direk battle net hesabından alabilir. Yani sizin hesap tl ise battle netten alıcaksınız.

• Quantum Core kullanıcısına yanıt
    15 mayısa kadar Dragonflight epic sürümü 550 liraydı indirim ile. Ben o zaman alıp başladım 30 gün gametime da içinde idi ve sadece o paketi almak yetiyor.

• guadalcanal kullanıcısına yanıt
    Üstteki mage sorusuna yanıt verdiğiniz için sağolun hocam.

• WoW Retail'de Diablo 4 etkinliği başladı.(Mayıs 25-Haziran 14)

Her 30 dakika da bir "Treasure Goblin" Spawn oluyor

Spawn öncesi Portal simgesi Azeroth Haritasında beliriyor -Ana Şehirler ve Dragonflight Bölgelerinde bu Portal simgelerini belirgin bir şekilde görebiliyorsunuz direk spawn olmuyor 5 dakika Portal simgesi duruyor ve geriye sayım yapıyor öncesinde hazır bekleyip bir kere vurmanız da yetiyor.

Etkinliğie özel Sohbet kanalı. " /join GreedyEmissary " .

ETKİNLİK BİLGİSİNİN YER ALDIĞI GOOGLE LİSTESİ Link'de.

EU/NA Greedy Emissary Diablo 4 Crossover Event by Xirev-Vashj EU - Google Drive

Ödüller:

-Tyrael’s Charger - Mount

-Horadic Haversack - 36 slot Bag

-Baa'lial Soulstone - Pet

-Little Lord of Lies - Achievment "Baa'lial" Pet'ini Koleksiyonunuza eklemeniz yeterli Account Wide.

-Nightmare Banner - Toy

-Treasure Goblin Backpack - Back Bag Transmog'u - Cosmetic

-Ensemble: Enmity Hood and Cloak - Hood and Cloak - Cosmetic

-Wirt’s Fightin’ Leg - Off Hand - Cosmetic

-Wirt's Haunted Leg - Two-Hand Mace - Cosmetic

-Wirt’s Last Leg One - Hand Mace - Cosmetic - Bu 3'ü aynı tipteler.

-Diablo Charms - Event boyunca Buff

-Livestock Lochaber Axe - Two Hand Polearm - Diablo 3 etkinliğinde verilmişti.

-Tome of Town Portal - Toy - Diablo 3 etkinliğinde verilmişti

-Twelve-String Guitar - Toy - Diablo 3 etkinliğinde verilmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Mayıs 2023; 18:23:55 >

• mczaga kullanıcısına yanıt
    9-10 kere kestim; 1 mount, 2 aynı pet, 2 toy, backpack ve çanta düştü

• WoW STORMRAGE kullanıcısına yanıt

Event'i bitirmişin şimdiden?

• mczaga kullanıcısına yanıt
    Dün bug vardı sanırım valdrakken de durmadan spawn oldu çoğu düştü dediğin gibi, bir toy ve kozmetikler kaldı

• Etkinliğin konumu nerede arkadaşlar tam olarak? Nerede spawn oluyor?

• Etkinlik bilgisi yok

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.