< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 (21. sayfa)
-
-
Hocam selamlar, Eu hesap ile TR hesap arasında nasıl bir fark var? Sonuçta serverlar herkese ortak değil mi? Battle.netten alırsak bir handikap yaşar mıyız?
-
Mesajımda yazmıştım halbüsem?
EU/NA Greedy Emissary Diablo 4 Crossover Event by Xirev-Vashj EU - Google Drive
-
Link'i vermiştim mesajımda.
EU/NA Greedy Emissary Diablo 4 Crossover Event by Xirev-Vashj EU - Google Drive
-
TR Hesap ile TL üzerinden işlem yaparsın her şeyi fakat bazı oyunlarda bazı kısımlarda sorun olabiliyor mesela Heroes of the Storm'un içinde Gem satışı var bu Türkiyede kapalı bayadır önceden açıktı fakat %90 TL ile açık herşey.
Avrupa ise Euro üzerinden işlem yapar ve Gift yollayabilir herkese Türklere de.
-
Merhaba ,herhangi bir sorun yaşamazsın .türkiyeki kur yükselişinden dolayı oyuncu kaybı olmaması için ödemeleri tl yaparak indirime gidildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dikkatsizlik hocam teşekkür ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam yanıt için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aralık ayında bineği 25eurodan satıp şimdi de loot yapmaları şaka gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mount ile bag düşmedi sabahtan beri. Nasıl bir şansım var.
-
Hocam -Tyrael’s Charger - Mount için level sınırı var mı? 16 levelim. Bu yüzden mi düşmüyor acaba. Sabahtan beri deniyorum tek bu kaldı.
-
Hiç bilmiyorum araştırman lazım binek farm'ı hiç yapmadım ilgi alanım değil ne yazık ki.
Benimde Binek kaldı sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 27 Mayıs 2023; 19:8:14 > -
GG vay be 25 euro verene de üzüldüm valla.
-
Arkadaslar dragonflight bütün hikayesini bitirdim haritada.Gayet keyifliydi. 391i lvl oldum simdilik ama tek basıma oynuyorum. Raid finder dungeon finder harici ilvl nasıl yükseltebilirim? Burdaki raidleri bitirince bos bos geziyormusum gibi hissediyorum. Oyunda bir çevrem yok benim gibi oyanayanlar nasıl yapıyorlar acaba illa bir guilde girmemmi gerekiyor.
-
Ne diyelim hayırlısı olsun şu anda benim sadece binek kaldı gereksiz angarya bineği para ile almış olan benim gibi sürtmüyor en azından bir de bu taraftan bakmak lazım olaya.
-
Kaç gün oldu bildiğin uğraşıyorum adam verdi parasını aldı şu anda çerezini yiyip içeceğini içip gamepad'i ile ordan oraya başka oyunlarda zıplayıp keyif yapıyordur.
Acınacak biri var ise benim gibi uğraşanlar bana kalırsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 30 Mayıs 2023; 13:12:18 > -
Bana da çok zor düşer genelde hiç düşmez, diablo çıkana kadar bir ay aktif etmiştim takılmak için son günü düştü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar selamlar, oyuna yeni başladım. 56 levelim, affliction warlock ile oynuyorum. bir kaç sorum olacaktı, cevaplayan çıkarsa şimdiden teşkkür ederim.
- trading post paralarını nasıl kolayca kasabiliriz ?
- bu ay verilen bir ödül varmış papağan binek. onu nasıl alabilirim ?
- tyrael charger's mount için goblin bekliyorum orgrimmar'da. parti bulmama gerek var mı yoksa direk atak mı yapacağım ?
-
Trading Post ekranında ki başarımları yani yapılması gerekenleri yaparak kasabilirsin.
Papağını Trading Puan Barını tamamlarsan alabilirsin ekstra bişi yapmana gerek yok.
Parti bulmana gerek yok sadece onu seç ve bir iki kez vur eğer Level 58 olursan Dragonflight Bölgelerine de geçebilir oralarda da Goblini bekleyebilirsin.
-
oyunun heroic versiyonunu aldım ve indiriyorum arkadaşlar yeni başlayan olarak evoker oynasam zorlanırmıyım ^^ oyunu hiç bir şekilde bilmiyorum açıkçası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X