Şimdi Ara

World of Warcraft : Legion [Ana Konu] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
2
Favori
23.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de yazın ortalarına doğru çıksaydı memnun olurdum, ama aceleye getirilip mundar edilmesinden iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erodion -- 19 Nisan 2016; 23:40:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Daha betada aşamasında değil Legion, WoD gibi yarım yamalak expansion mı çıkarsınlar ? Trilyon tane bug var, Suramar teste açılmadı bile henüz 30 Ağustos'a tam halde çıkarabilirlerse şaşırırım açıkçası.
  • Dark Lady denilen Slyvannas ne zamandan beri Sarı saçları var?En son Zombi gibi bir şeydi?
  • https://m.youtube.com/watch?v=kGfB5NBCVcQ&feature=youtu.be

King varian ve tirionun öldüğü quest

• 0RK kullanıcısına yanıt
    Filimden hemen sonra gelmesini bekliyordum ben. WoD zaten sıkıcı bir hal almış durumda, yazın da tatil olması da cabası.
  • ProHookBlitz P kullanıcısına yanıt
    Buraya yazıyorum abicim Varian ölmedi, bakın görürsünüz, ben ceset görmeden inanmam, ki öldürse bile Blizzard adamlar cinematic falan yapardı direk böyle görev arası öldü bittiye getirmezdi, artık daha da emin oldum, Ölmedi reis, orda görev yaparken karşımıza falan çıkar eminim yani

• IllidanStormrage kullanıcısına yanıt
    Maalesef öldü. Videoda yanlış görmediysem cinematic ekranı geliyor ancak cinematic daha hazır olmadığından alphaya koymamışlar. Direk Sw'ye dönülüyor. Zaten koca tabut var içindedir mutlaka.
  • Cinematic nasıl olucak acaba

• metamania kullanıcısına yanıt
    Bu kadar önemli birisi ölemez abi gitsin Thrall ölsün, Varian niye, ben gözlerimle görene kadar inanmak istemiyorum.. Allianceee

• İnş bu sefer pvp sistemi istenilen gibi olur. Gerçi herkezi memnun etmek imkansız. İlk izlenimler olumlu gibi duruyor...
  • Eskiden pve daha oncelikliydi simdi pvp icin oynarim bu exp. Pve artik baydi.

• Herkese açık değil miş Legion Beta tes yanlış alarm verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 13 Mayıs 2016; 12:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IllidanStormrage

Bu kadar önemli birisi ölemez abi gitsin Thrall ölsün, Varian niye, ben gözlerimle görene kadar inanmak istemiyorum.. Allianceee

Gitsin thrall mı ölsün ? Ne den sen gurban
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    Ölsün reis ölsün

• quote:

Orijinalden alıntı: IllidanStormrage

Ölsün reis ölsün

Öbür tarafta sana sormiycaklar mı reis?
  • Genesis. kullanıcısına yanıt
    Gittim geldim ben reis

• Yıllardır takip ederim
    12 gunluk deneme indirip bir kac gun denedim ama maalesef(insan bile insana benzemiyor) grafik olarak oynamam mumkun olmadi.
    Hade grafik neyse bana oyunu saticaksin hade tamam
    Aylik para isteyeceksin(madem kiralayacaksin ne ye oyunu satıyorsun) hade onada neyse
    E kardesim güncellemeyi neden satıyorsun sen oyunu benim cebimden zaten geliştiriyorsun her ay parani zaten aliyorsun.
    Oynamiyorum bu zihniyetleri devam ettigi surecede oynamam.
    Oynayana saygi duyarım fakat tez vakit te uyanmalar dilegiyle

• Theumit kullanıcısına yanıt
    Nedense mesajını okuyunca sinirlendim sen şimdi bize koyun falan demeye çalışıyorsun heralde? Tez vakitte uyanmaları dileğiyle falan demişsin.. Maddi durumun el vermiyorsa sana her ay para öde diye zorla şey yapmıyolar ister oynarsın ister oynamazsın. 2 aylık oyun süresini 60 TL ye alman mümkün yani günlüğü 1 TL ye geliyor nerdeyse . Bu oyunun bukadar süre böyle ayakta kalmasının başlıca sebebi zaten bu ödeme sistemi. Adamlar her çıkardıkları ek pakette sana yüzlerce saatlik bir içerik sunuyor herşeyi yapıyor gene yaranamıyor. İahsen oyunda aylık ödeme olmasa ben oynamazdım yoksa senin gibiler gelip hiç ederdi oyunu çok şükür öyle birşey mümkün değil. Bu grafiklerle oynamam mümkün değil demişsin , WoW u WoW yapan grafiklerindeki o kendine has çizgi renk paleti kimse bu oyunda grafiğe bakmıyor ( grafik zaten mümkemmele yakın böyle bir oyun için başka çizgilerle bukadar güzel bir atmosfer kurulamazdı.) uxun lafın kısasa beğenmediysen , öaddi durumun el vermiyorsa gelip burda saçma sapan şeyler yazma acını kendi içinde yaşa

• Ah be kardesim ne koyunu nerelere gitmişsin gel geri gel.
    Maddi duruma gelince cok sukur var yani gunde 1 tl degil mevzu.
    Asil olan güncellemeyi ne diye satiyor boyle sacma seymi olur.
    Ayrica yasin 37 senin gibiler derken Extra guldum yani.
    Cok fanboy gordum ama wow fanboy ilk oldu.
    Eleştiriye acik olman icab eder zira forum kullanıyorsun
    Wow A yazi yazmaya dusunuyorum wow oscar i versinler sana oscar go es to diye baslayip
    Vay ark bir acayip celiski

• Legendary itemler RNG olarak her hangi bir mobtan düşebilecekmiş belli sayıda legendary item kullanabilecekmişiz diye okudum nette bu doğrumu çok saçma geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.