Şimdi Ara

Worldcard hepsiexpress 15₺ ekstre indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-18 ekim tarihleri arasında 100₺ ve üzeri yapılacak hepsiexpress alışverişlerde 15₺ ekstre indirimi(banka kartları da dahildir ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruciger -- 4 Ekim 2021; 1:58:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Şu anda hepsiexpresste sadece debit kart ve kredi kartı geçerli. Hepsipay cüzdan ile ödeme yapılamıyor, hepsiexpress cüzdan diye de birşey yok. 8-15 ekimde hepsiexpress cüzdan ödemesi geçerlidir diye yazmasını anlayamadım. Aklıma gelen en mantıklı açıklama hepsiexpress uygulamasına ve ödemelere 8 ekimden itibaren cüzdan seçeneğinin eklenmesi. Başka fikri ve bilgisi olan var mı?
  • Hepsi ekspres cüzdan ile 8/15 Ekim yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda hepsiexpresste sadece debit kart ve kredi kartı geçerli. Hepsipay cüzdan ile ödeme yapılamıyor, hepsiexpress cüzdan diye de birşey yok. 8-15 ekimde hepsiexpress cüzdan ödemesi geçerlidir diye yazmasını anlayamadım. Aklıma gelen en mantıklı açıklama hepsiexpress uygulamasına ve ödemelere 8 ekimden itibaren cüzdan seçeneğinin eklenmesi. Başka fikri ve bilgisi olan var mı?

• World mobilde kampanya görünmüyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi baktım görünüyor en yeni olarak tarihini sıralarsanız üst kısma gelecektir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün 102 tl.lik alışveriş yaptım hepsiexpressten. 3D onay mesajı hepsiburada olarak geliyor, kart hareketlerinde hepsiburada/hepsiexpress olarak gözüküyor ve ürünler TESLİM EDİLDİKTEN SONRA 15 tl. indirim yansıtılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende gözükmüyor artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.