Şimdi Ara

!!!! WOS WOS !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar . Bu aralar bir wos wos alma planım var. Tavsyelerini , önerileriniz varsa paylaşalım arkadaşlar.
    Bu araçlar ne kadar yakar. Hergün 2 kez rampa çıkmaya dayanırmı ?
    Bilgilerinizi deyenimlerinizi paylaşın lütfen.
    birde resim ekleyeyim
    yok böyle wos wos

!!!! WOS WOS !!!!

!!!! WOS WOS !!!!

• hayatımda gördüğüm en bozulmuş araç. şahinden farkı kalmamış ki kaç senedir satmaya çalışıyorlar. vw hastalıktır. ona göre alacaksanız alın. bindiniz mi çıkamazsınız içinden. kesinlikle alacağım araçlardan birisi. 74 carrera motor koyacağım. kafer de bundan sonrası aracı bozuyor. aksesuar kaldıran bir araç değil palyaçoya çevirmenin anlamı yok.

!!!! WOS WOS !!!!
  • Yukarıdaki gibi bir araç düşünüyorsan boşver. Vosvosluğu kalmamış artık onun. En güzeli emekli bir amcadan almak. Kaza boya olmasına bakmayın ama bakmıyosunuz diye pert araçta alinmaz. Bende düşünüyorum almayı ama kısmet.
  • yok ben o resmi gırgırına koydum . yoksa bende sizin gibi düşnüyorum. temiz bi wos wos yeterli benim için. peki bu arabalar ne kadar yakar bilgi olan varmı acaba ?
  • Çok yakacağı kesin. Ayrıca motor arkada olduğu için lpg takma şansınız yok bildiğim kadarıyla. Yasak olduğunu okumuştum.
  • illaki diğer araçlara göre çok yakar. ama günlük 10 km kadar kullanılcak. çok sorun yaratmaz gibi. km de 40 kuruş yaksa günlük 4 tl yakar çok değil aslında
  • O kadar az kullanımda bir sorun çıkmaz ama gerçekten araç bir hastalık alıp rezil olmakta var çok seviyorsanız kahrını çekerim diyorsanız alın. Yoksa bence bulaçmayın deirm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    drift car project
    8 yıl önce açıldı
    Euro Truck Simulator 2 - navigsyon
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önce iyi bir vw tamircisi bulmanız gerekiyor
  • bu kadar da kötü değildir herhalde ya. ufak bi elden geçince yeterli olur düşüncesindeyim
  • Benimde bir kaç tane uçuk fikrim var bu araçla ilgili, bunlardan biri aracı Chip Foose yeniletmek bir diğeri ise Tsi&Dsg ikilisini araca monte etmek. Bunlar hayal tabi ama impress'in koyduğu resimdeki aracın beyazından bir tane isterim doğrusu. Bu arada ilk resimdeki araç 3500TL alınıp 35000TL masrafla son haline getirilmiş ve motoru yoktu.
  • benimde bikaç hayalim var inşallah gerçekleştirmek istiyorum. bakalım kısmet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.