Bildirim
WoW 6.0.3 - 6.1 Heirloom Rehberi (2. sayfa)
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Darnasuss da guild vendordan alinabiliyor. Oyleyse honor npcside vardir diye dusunuyorum. Olmadi stormwing e gidersin. Guardlara sorsan gosterirler diye dusunuyorum xD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu goldlarla alınırsa çok iyi olur, uğraştırmasınlar bizi cins cins işlerle. -
Ucuzmuş bayağı. Sevindim. Çünkü justice kasmak kolaydı, buyüzden
Ucuz olması gerekiyodu
gecen hafta honorla baktıgımda pve ıtemlerde vardı chest omuzluk falan ama pve yanı emınım ama dun baktıgımda yoktu sadece pvp ıtemlerı vardı sanırım kısa surelıgıne getırdıler.. bende dun ogrendım mert sag olsun eskı serverlarımda yıgınla zamannında aldıgım heirloom lar vardı bılmıyordum ben maıl ıle baska servere gonderıldıgını dun mert soyledı gonderdım hepsını sukur sıkıntım yok suan ama sekme halında olsa ıyı olur cunku cogu heirloom ları bulamadım yanı sılındımı ben mı kaybettım anlamadım aradım karakterlerde cıkmadı cogu -
O tablo doğruysa fiyatlar çok iyi gibi geldi bana , heirloom şu oyunda en sevdiğim şey -
Hocam heirloom almanin o kadar da kolay olmasi pek mantikli degil bence. Cnku aon baktigima gore loomlar sayesinde %45 exp bonus alabiliyorsun. 55 lvl kasana 45 lvl blizzarddan hediye kampanyasi gibi birsey. O yuzden hepsi goldla alinamiyo olmasi mantikli diyebilirim. Zira oyun hakkinda daha cok bilgi sahibi olunmasini sagliyor her loomun parayla alinamamasi
Zaten 100 lvl kasacaksın loomla az daha seri kasan bi şey kaybetmez oyunu öğrenme anlamında. Yeni başlayan çevreyle ıvır zıvırla uğraşacak daha öyle çok seri gidemez istese de.
Belli loom parçaları farklı oyun biimleriyle, yani gold,honor, darkmoon ticket gibi birimlerle alınırsa, oyuncu darkmoon'u da bgyide gold kasmayıda öğreneceğiiçin oyunda yapabilecekleri veya gerekli zamanlarda yapması gerekenlere daha hakim olur noktasında demek istemiştim. -
6.1'de gold ile alınan heirloomlar icin ayri vendor'mu olacak ? Guild vendorda kalmaz bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fikrim yok valla. Ama kalsa daha iyi. Boşu boşuna insanların kafasını karıştrmasınlar. Şu anda yerini bliorz ne güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: mert2091
Fikrim yok valla. Ama kalsa daha iyi. Boşu boşuna insanların kafasını karıştrmasınlar. Şu anda yerini bliorz ne güzel
Bence farklı bir vendor lazım , guild vendor icinde bir karmaşa oluyor . Orgrimmarda pvp item satan elemanın yanına eklenebilir mesela
Alliance için söyleyecek olursam, heirloom vendor ki hem heirloom itemlerini hemde yükseltmek için gerekli olan itemleri satan adam Ironforge de ki Hall of Explorers da duruyor. Eskiden de orada mı idi bilmiyorum ama şimdi orada. En azından bir kısmı, pvp loom lar hariç olabilir, orada satılmakta. -
Katılımınız ve bilgilendirmeniz için rehber takipçileri adına teşekkür ederim. -
Horde için nerde peki biliyormusunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: mert2091
Hocam heirloom almanin o kadar da kolay olmasi pek mantikli degil bence. Cnku aon baktigima gore loomlar sayesinde %45 exp bonus alabiliyorsun. 55 lvl kasana 45 lvl blizzarddan hediye kampanyasi gibi birsey. O yuzden hepsi goldla alinamiyo olmasi mantikli diyebilirim. Zira oyun hakkinda daha cok bilgi sahibi olunmasini sagliyor her loomun parayla alinamamasi
exp bonus %82 olsaydı yaptığın hesap doğruydu -
%45 ne demek? 100 tane ekmek alsan, ekmeeginde tanesi 1 tl olsa, 100tl ye 100 ekmek alirsin. Ekmeklerde %45 bonus denilse. 100 ekmek alsan 45 ekmek bonus olarak gelmez mi? Bnm hesabim mi yanls?
Bence 8-9 parça için değil de, her gear için heirloom olsun efsane olur
sonucta + xp puan var usutune aldıgın ıtemler dungeondan yada questen dusenden ıyı ıtemde aramıyorsun daha ne olsun yaa :) ha %45 ha %85 fark eder mı kı sonuc olarak daha hızlı level -
Yaa Murat tabiki oyle de sonucta oyunun tamami matematige dayali. Vurdugun damage,karsidakinin defense'ina, resilence'ina dayali. Olay boyleyken exp. bonus hesabimizida bilmek gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X