Şimdi Ara

WoW 6.0.3 - 6.1 Heirloom Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
7.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert2091

Valla Exp gelmeye devam ediyosa defensedir diğer bonuslardır göz ardı edilerek kasmaya devam edilebilir loomlarla

Valla xp gelmeye devam ediyormu bilmiyorum ancak zaten 94'e kadar ben kendi 90 item'larımı kullandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    mert2091 Yüzbaşı Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2008 blokla az önce LvLing de mantıklı olan o hocam.Zaten 3-5 aylık veya daha eski bir playersan wow sistemini anlamış, Ölüp ölmeyeceğini fight'ın ilk 5 saniyesinde farketmiş ve gerekeni yapmak için harekete geçmiş oluyorsun. Sonuç olarak 90-100 arası bonus'a pek de ihtiyaç yok.
  • suan twisting nether horde tarafinda oynuyorum guild heirloomlarini alsam bunu baska bi realmde ve alliance olarak kullanma imkanim var mi yoksa ayni realm ve ayni taraftami kullanabiliyorum sadece?

• Arkadaşlar yaklaşık 2 gündür 6.1 oynuyorum , gözüme takılan büyük farklar yok ancak bazı önemli minor değişiklikler var en başta heirloom menüsü olmak üzere . Ayrıca oyuna fxaa yanında cmaa ve smaa desteğide ekleniyor . şuan betada yok ancak renkkörü modu eklenecekmiş . garrison ve legendary folower'ı takip etmedim çıkınca bakarım diye
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    Arkadasim aynen yaZdigin durumda kullanim saglayabildi. Ancak ayni account uzerindeki karakterler olmasi gerekiyor. Baska turlu transfer mumkun degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Test realmi hangisi hocam. Ayrica fxaa caaa dedigniz grafik ayarlari noktasinda bir yenilik sanirim?

• quote:

Test realmi hangisi hocam. Ayrica fxaa caaa dedigniz grafik ayarlari noktasinda bir yenilik sanirim?

Brill (EU) da oynuyordum , evet yeni eklenen aa seçenekleri grafik ile ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

suan twisting nether horde tarafinda oynuyorum guild heirloomlarini alsam bunu baska bi realmde ve alliance olarak kullanma imkanim var mi yoksa ayni realm ve ayni taraftami kullanabiliyorum sadece?

Aynı hesap içinde olduğu sürece istersen farklı realmde horde olarak al itemleri daha sonra başka bi realmde alliance karakter aç heirloomlarını gönder kas ama aynı account içinde olması şartı var sadece.. Her türlü server transferi yapabiliyorsun ben çok yaptım çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 23 Ocak 2015; 9:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créative

quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

suan twisting nether horde tarafinda oynuyorum guild heirloomlarini alsam bunu baska bi realmde ve alliance olarak kullanma imkanim var mi yoksa ayni realm ve ayni taraftami kullanabiliyorum sadece?

Aynı hesap içinde olduğu sürece istersen farklı realmde horde olarak al itemleri daha sonra başka bi realmde alliance karakter aç heirloomlarını gönder kas ama aynı account içinde olması şartı var sadece.. Her türlü server transferi yapabiliyorsun ben çok yaptım çünkü

peki nasi aktaricam heirloomu bankalar felan ortak mi tum hesaptaki karakterlerin?

karakter ismi-Server yaz gönder.

Hayır bankalar felan ortak değil sadece heirloom gönderebilirsin.. Yukarıdada arkadaşın dediği gibi (Karakter İsmi-Server İsmi) yaz gönder..
  • Evet. 6.1'in gelmesiyle beraber buna da ihtiyaç kalmayacak. Mount, battle pet gibi ortak görünür halde olacaklar.
  • quote:

Evet. 6.1'in gelmesiyle beraber buna da ihtiyaç kalmayacak. Mount, battle pet gibi ortak görünür halde olacaklar.

Ne zaman gelecek ?
  • Tüm heirloomları toplayınca level 1 karakterler tarafından kullanılabilecek bir mount gelecekmiş galiba.
  • Yok artik , boku cikar öyle bence

• Yoo bence hos olur. Heirloom dusuk lvlli karakterleri kolay kasmak ve bonuslarini arttirmak icin gelistirilmis bir item grubu. Tum heirloomlar toplaninca bir achi ile bonus olarak lvl 1 mount gelmesi de hos olur. Heirloom mantigina yakin bir durum bnce..

• mert2091 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum , ilk 20 level bence oyunun en zor kısmı . Eğer bu kısmı kolaylaştırmak ise amaç herşeye açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 26 Ocak 2015; 9:25:54 >
  • Yeni Heirloom Koleksiyonları Sekmesi

Koleksiyon sistemi artık Heirloom eşyaları da destekliyor.

Heirloomlar, çıkabilecekleri maksimum seviyeyi göstermek için bir tier sistemine sahip.

Yeni “neck” Heirloomlar geldi ve karakterinize her dakika bir iyileştirme cast etmesine imkân sağlayacak. Bu iyileştirme potionlar ve Healthstonelar ile cooldown paylaşacak.

Stormwind (Alliance) ve Undercity’deki (Horde) vendorlar artık gold karşılığında Heirloomlar satacak.

Heirloomları elde etmek için alternatif metotlar da mevcut.

Darkmoon Faire’den, Darkmoon Prize Ticket karşılığında alabilirsiniz.

Argent Tournament’tan tier-1 ve tier-2 Heirloomları Champion’s Seal karşılığında alabilirsiniz.

Bazı etkinliklerden, etkinlik currency’si karşılığında tier-2 ve tier-3 Heirloomları da alabilirsiniz.

Tüm heirloomları topladığınızda, seviye 1 karakterler tarafından kullanılabilen özel bir binek kazanacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swizzz -- 26 Ocak 2015; 10:49:20 >

• swizzz S kullanıcısına yanıt
    Bineğin resmi varmi hocam?

Ben hala desteklemiyorum boyle birseyi , oldu olucak 3 tane 100 level karakteri olan adama direk 20 lvl karakter açma sansi verilsin..

Ha faydalimi olucak tabiki de , kullanicammi kullanicam ama bilmiyorum sanki ruhu kalmiyor oyunun çok basite kaciyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Bineğin resmi varmi hocam?

Ben hala desteklemiyorum boyle birseyi , oldu olucak 3 tane 100 level karakteri olan adama direk 20 lvl karakter açma sansi verilsin..

Ha faydalimi olucak tabiki de , kullanicammi kullanicam ama bilmiyorum sanki ruhu kalmiyor oyunun çok basite kaciyorlar..

Chopper olacak heirloom mount. Wowheadde öyle yazmışlardı. Nasıl alındığını hatırlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.